ama elıf bende zaten soze bence dıye basladım .....kendı adıma konustum ....tabı kı herkese gore degısır ....ama ınsan memleketınden uzakta olunca bu sekılde rahatlamak ıstıyor ....kafanda herseyı bırakmak ıstıyor ...gerı donecegını yıne o kalabalık sehırde ıse gıdıp monoton yasamaya devam edecegımı dusunursem ne anlamı kalır kı tatılın ....o yuzden herseyı o sehırde bırakıp burda dinlenmek hic degılse ruhumu dınlendırmek ıstıyorum ....o yuzden bunu yazdım ...ama senınde dedıgın gıbı HERKESE GORE TABI KI DEGISIR .....
valla bazen çok güzel sorular çıkıyor.tatil ne anlam ifade ediyor.hiç düşünmemüştüm gerçekten.tatil yapıyoruz ama ne anlamı var .düşündümde benim için tatil rahatlamak,kafa dinlemek,bol bol sükunet aslında.
ben hayatımda hiç tatil yapmadım desem inanırmısınız?gittiğim her yerde yapacak bir iş buldum.ve gittiğim son tatilde de eğitime katılıp sabah 8 akşam 6 yaptım.ya bende mi bir problem var yoksa tatiller hep mi böyle anlamadım.
Bu sene 3 4 günümü Çanakkale ve Bozcaada da ailemle geçirmek istiyorum bakalım.Feridun Düzağaç'ın da katkısı var bunda tabi. Umarım onu orda kaldığım süre içerisinde görürüm.