biraz açalım şehir dışına çıkmak anlamında,sen olsan napardın???yani gezmek görmek mi,bar bar gezmek gece hayatını canlandırmak mı,yada güneşin altında yatıp denize karşı kitap okumak vs....
Kültür tatili vardır ki, bu tarihi yerleri gezmekten zevk alamlar içindir.
Din tatileri vardır, bu din mensuplarının gittikleri yerlerde kilise sinegog gag gug gezerler.
Kış turizmi vardır, kayak yapmak için,
Bir de iş seyatleri var ki bunun konumuzla alakası yok
Bu örnekleri çoğaltabiliriz
Seninki çok genel bir tatil tanımı ki insanlar genel olarak böyle tanımlar
Şahsım adına tatil; görmediğim yeni bir yer tanıyarak, on dönüm bostan yan gel osmandır
bana göre tatil hayatta ki bütün düşünceleri bir kenara atıp rahat bir hayat yaşamaktır yanı ne derdın ne sıkıntın olacak her şeyi tatil boyunca unutup gezip eğlenmektır bana göre....
Selam ben 24 senedir tatil yapmıyorum yani anlayacağınız kadarıyla ömrüm boyunca sürünmekle geçtiği için tatile fırsat bulamadım.Ha bi tatil yapmıştım 2 seneye yakın 18 ay askerlik dedikleri olay şansıma ondada süründüm Allah kahretsin tatil demeyin bana bozuşuruz.
abi kafanız basmıyor ben hem tatil yapıp hem çalışıyorum sizde öle yapın ciddi ciddi ama yapmayın yer kalmaz sonra bana nıhahaha abi sizin bu kafayla giderseniz hiç bişey yapacağınız yok nıhahhahah tatilide rüyanızda felam görürsünüz bende gezerim
Hehe melisa kardeş CRoW 'un dediği olay ne şebinkarahisarda okul okuyu bu vatandaş ne olmuş oluyo haliyle farklı bi memlekette ya kafasına göre güya o şu anda hem okuyu hem tatil yapıyo hahaha gülimde boşa gitmesin sormak lazım elinden gelse şebinkarahisarda 1 dk. bile duracakmı acaba cüneyt dostum kendini ve seni görmeyenleri kandırabilirsin ama beni asla seni her Allah'ın günü görüyorum dostum sen çok yaşa emi cüneyt...