Gelin gelin!... Kalacak yer çokkk. Efenim ırmak kenarlarımı dersiniz, dağ etekleri vey zirvelerimi dersini. Eğer ben soğuk yerden hoşlanıyorum derseniz sizin için yerimiz Eğribel eçiti olacaktır. Merak etmeyin fazla sıcak eğildir orası. Yılında 4 mevsim kar vardır. Tabii kışın 2 metreyi geçebiliyo. Yani açıkt klmazsınız sevgilerimle...
evet arkadaşlar bu yaz bende karadenizdeydim gerçektem haklısınız çok güzel hatta muhteşem...çok bakir bi doğası var ve havanın durumuna göre renk değiştiren deniz ilk kez gördüm ama deniz konusunda akdenizin üstüne tanımam.....
arkadaşlar tatil deyince aklınıza hemen bir yerlere gitmek mi geliyor.insan hergün sürdürdüğü tekdüze hayata bir ara verip huzur bulmak için birşeyler yapma ihtiyacı duyar.mesela ders aralarında yapılan tatile tenefüs denir...insan işinden uzaklaşmak için biraz rahatlamak için illa ki çok uzaklara gitmesine gerek yoktur.hergün işe giden adam pazar günü evden çıkmazsa veya başka bir yerlere giderse buda tatildir.hehh şimdi gelelim konuyu bağlayacağım yere ; benim tatilim fd dinlemekte onu belirtmekte onu sööölim dedim.
elbette haklısın illa deniz kenarına gitmek tatil değildir ama benim tatil anlayışıma göre sürekli bulunduğum çevreden ayrılmak kıstaslar arasında,kafa dinleyenilceğim+dinleneceğim bi yer olması da çok önemli??deniz olayınada gelirse açıkca ben denizsiz bi tatil düşünemiyorum,sene de 1-2 defa denizi görmeliyim!denize aşık bi insan olduğum için denizi sadece seyrederken bile sonsuz bi huzur ve mutluluk duyuyorum......
buarada tenefüsler tatil olamaz olsa olsa dinlenmek için verilen mola olur!!