Teoman
-
- Yeni Üye
-
- Yeni Üye
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: Nilay
-
- Üye
-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
Sanatçının eserleri kişiliği ile şekillenir.Bu yüzden herkes aynı uslu çocuk olsaydı yada sadece uslu çocuklar üretselerdi tek tip eserle karşı karşıya kalınırdı.vedat_fd yazdı:yaramaz adam biraz fd yi örnek al kendine en azından 5 dakka ansan taklidi yapsın
sanatçı her yönüyle dinleyicilerine örnek olmalı
dinleyiciler farkında olmadan taklit ederler
ayrı tarz oluşturmak bu kadarda olmaz
sanat ve sanatçılık ayrı kavramlar
-
- Takımdan
görüşlerini belirtirken kullandığın kelimelere biraz dikkat etmeni tavsiye ederim arkadaşım,sevmiyosan dinlemezsin ama bu şekilde eleştirmemelisin.Magazinde gördüğün şekliyle teoman hakkında pek bilgi sahibi olunamaz die düşünüyorum.vedat_fd yazdı:yaramaz adam biraz fd yi örnek al kendine en azından 5 dakka ansan taklidi yapsın
sanatçı her yönüyle dinleyicilerine örnek olmalı
dinleyiciler farkında olmadan taklit ederler
ayrı tarz oluşturmak bu kadarda olmaz
sanat ve sanatçılık ayrı kavramlar
-
- Yeni Üye
ama ben herikisinide dinliyorum ve ikisinide çok seviorum ve teonun hayrnıyım şarkılarınada bayılıyorum hiç bir zaman fd diil olamaz zaten fd de teo olamaz herkez neyse odur iksinin yeride ayrı tabi ama teoman benim gözümde başkaflylover yazdı:teoman seviyesini sürekli düşüren dengesiz bir sanatçıdır tamam belki sözler güzel misal 17 hoş bir parça fakat hiç bir zaman bir fd değil.zaten fd nin şarkıların dineyen hiç kimsenin teoman ın şarkılarına bayılacağını zannetmiyorum
-
- Üye
kişiliğini bilmem ama 2 yıl once rumelı hisarındaki konseriyle başladı hayranlığım...o kadar sevmiodum açıkçası ama yinede dinnerdim..eve bi geldimki aşık olmuşum... tüm gece onu düşündüm 1 saat oncesine kasar onu gorebiliodum ama şimdi yoktu...harıkaydı herşey..1 yıl boyuncu teomen için kimseyle çıkmadım...ama artık düzeldim çok sevsemde o kadar diil...
-
- Yeni Üye
bayaa abartmışsın yaniprenses yazdı:kişiliğini bilmem ama 2 yıl once rumelı hisarındaki konseriyle başladı hayranlığım...o kadar sevmiodum açıkçası ama yinede dinnerdim..eve bi geldimki aşık olmuşum... tüm gece onu düşündüm 1 saat oncesine kasar onu gorebiliodum ama şimdi yoktu...harıkaydı herşey..1 yıl boyuncu teomen için kimseyle çıkmadım...ama artık düzeldim çok sevsemde o kadar diil...
-
- Yeni Üye
-
- Yeni Üye