The Butterfly Effect - Kelebek Etkisi

Kültür-Sanat yazılar, makaleler, incelemeler, kültür sanat haberleri..
ucuckelebek

Mesaj gönderen ucuckelebek »

geçekten çok etkileyici bir senaryosu var.hayatımızı çok küçük kararların ne denli atkilediğini çok iyi anlatmış.olasılıkları çok iyi göstermiş.bazen farkında olmadan yaptığımız küçücük bir şey olayların akışını nasılda değiştiriyor.bir anda bir an önce bulunduğumuz yerden çok faklı bir yere uzanıyoruz.hayatımız farklı bir yolda seyretmeye başlıyor.bu hep düşündürmüştür beni...olasılıklar...kesinlikle izlenmeli kelebek etkisi...yutkuna yutkuna,sarsıla sarsıla...
ucuckelebek

Mesaj gönderen ucuckelebek »

kaos teorisini sormuş bi arkadaş .teori şu:afrikada kanat çırpar kelebek,amerikada fırtına yaratır.herşey birbirine etki eder zincirleme olarak ve hayatı var eden bu döngüdür.yani bize önemli görünmeyen küçücük bir şey ondan bağımsız olduğunu sandığımız pekçok şeye hatta herşeye etki eder.hayat bir kumar gibi yaaa..ne yazıkki...
Minnak_Kışkışım

Mesaj gönderen Minnak_Kışkışım »

arkadaşlar size katılıyorum hakikaten çok mükkemmel bir film ama sabretmek lazım herşey filmin sonunda anlaşılıyor o filmi izledikten sonra insan atacağı adımları daha bir dikkatlı atıyor unuymayın iki kere düşünün :? :? :?
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

Bu filmden çıkardığım en büyük ders; Git demenin faydaları. Her yönden dimi ama :wink:
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
bellatrix

Mesaj gönderen bellatrix »

hakkaten şahane bi film!! oldukça da felsefi yani hataları telafi etmeye çalışmadan önce her hareketi düşünerek yapmayı öğütler bi içeriği var ama insanoğluyuz abi!! hatasız kul olmass:)
Scream

Mesaj gönderen Scream »

ucuckelebek yazdı:kaos teorisini sormuş bi arkadaş .teori şu:afrikada kanat çırpar kelebek,amerikada fırtına yaratır.herşey birbirine etki eder zincirleme olarak ve hayatı var eden bu döngüdür.yani bize önemli görünmeyen küçücük bir şey ondan bağımsız olduğunu sandığımız pekçok şeye hatta herşeye etki eder.hayat bir kumar gibi yaaa..ne yazıkki...
anlayamadım daha açık şekilde anlatacak olursanız?
melissa__

Mesaj gönderen melissa__ »

BugFixed yazdı:Bu filmden çıkardığım en büyük ders; Git demenin faydaları. Her yönden dimi ama :wink:

kesinlikle :wink:

ayrıca scream anlamamana harbi şaşırdım yani,okusana bende açıklamıştım sana daha evvel,ayrıca çok da iyi özetlemiş durumu arkadaş
Scream

Mesaj gönderen Scream »

yani demek istediğim şey şu bu teori bana göre biraz saçma yani alaka kuramadım zaten teori gerçekliği ispatlanmamış o bakımdan anlayamdım ne alaka demek istedim
romantic_dewil
Üye
Üye

Mesaj gönderen romantic_dewil »

Film tek kelimeyle MUHETEŞEM!!!Başroldeki çocuk >reklam gibi olmasın< MTV de yayınlanan Punk-d programının sunucusu ayrıca Demi Moore un kocası...Oyunculuğu çok başarılıydıı...Mutlaka izleyin >izlemeyenlere<...
carpediem

Mesaj gönderen carpediem »

ilk izlediğimde her sahnesi beni dehşete düşürmüştü.filmi izlerken sinirlerim bozulmuştu biraz..çünkü adam ne yaparsa yapsın hep bişeyler eksik kalıyodu!
geçmişe dönüp hatalarımı düzeltmek isterdim ama bu filmi izleyince vazgeçtim :D
Kullanıcı avatarı
emrepark
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen emrepark »

muhteşem bi senaryo,kusursuz bi kurgu.Gerçekten izlenmeye değer bi film
Kullanıcı avatarı
haldunbar
Takımdan
Takımdan
İsim: Haldun

Kelebek Etkisi

Mesaj gönderen haldunbar »

Kelebek Etkisi ni izlemiştim, oldukça etkileyiciydi. Ama Eternal Sunshine Of The Spotless Mind i izledikten sonra hayatla ilgili fikirlerimin tamamen doğru olduğuna inandım. Türkiye de gösterime girmediği için bulunması biraz zor. Ama biraz kasarsanız internette bulmanız mümkün. Kelebek etkisindeki gibi teoremler kaoslar filan yok ama geçmişi fazla kurcalamak gerektiğini insanın gözüne sokuyor.Fimi izledikten sonra sadece tek bir kelime söylemeniz yetiyor.Tek bir kelime...
OKAY...
Kullanıcı avatarı
hasta
Takımdan
Takımdan
İsim: Bedih

selam

Mesaj gönderen hasta »

Merhaba haldunbar dostum söylediğin ilginç bir filme benziyor.İzleyip görmek gerektiğini savunuyorum.Ben kendim şahsen film kolleksiyonu yapıyorum dediğin filmi izlemem gerekiyo muhakkak :twisted:
melissa__

Mesaj gönderen melissa__ »

1senedir suyunu çıkardık filmin ama gerçekten çok güzel abi ya!ayıptır söylemesi;dün bir kez daha izledim filmi :lol:
kaanalemdar

Mesaj gönderen kaanalemdar »

BUTTERFLY EFFECT HAKKATEN ÇOK GÜZEL BİR FİLM İZLEDİĞİM EN GÜZEL 2.FİLM İNANILMAZ BİR KURGUSU VE YÖNETMEN ZEKASI VAR İLK BAŞLARI İNSANA BİRAZ KORKUTUCU GELİYO AMA SONRA TOPARLIYO FİLM SONU DA ÇOK HOŞ BİTİO ÇOCUK KEŞKE HERŞEYİN EN GÜZELİNİ BULSAYDI KIZLA BİRLİKTE OLSAYDI FİLAN ......AMA HER FİLMDE GÜZEL SONLA BİTECEK DİYE BİRŞEY YOK