Abi müthiş bir film.Şu ana kadar izlediğim filmlerden senaryo bakımından en zengin olanı.Başaroldeki oyuncuda bu kadar başarılı olabilir.Kesin oscar'a aday olucak bu film.En iyi senaryo ve en iyi oyuncu dalında ödül alabilir.Daha doğrusu almasını isterim.
Herkese Tavsiye Ederim...
evet,ama insallah herkez hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biri cümlesini yakında gece 11,45 içinde kullanır,(ki bunun muhtemel olduğunu düşünüyorum)en büyük temennim budur
ben nie görmemişim ki bu başlığı?arkadaşlar kesinlikle MUH - TE - ŞEM bir film
sıradışı olmasının yanında kendi türünde izlediklerim içinde en profesyonel olandı...
bu kadar çok övgü alan bir filmi izlememek olmazdı fakat ben izlememiştim merak ettim gittim DVD sini aldım izledim izleyince anladım daha önce seyretmiştin güzel film ama o kadar da mükemmel değil yapmayın hadi yani bence konusu hoş ama yinede bana o kadar da çok güzel gelmedi birde ilk seyrettiğimdede merak etmiştim bu soruyu filmin ismi ile alakası neydi?
İsminden pek etkileyici gelmemişti.Arkadaşların etkisiyle izledim ve şu an kesinlikle en sevdiğim film.Çook beğendim.Oyunculuğun yanı sıra seneryo da çok iyiydi.Gerçekten ismiyle pek bi bağlantı ben de kuramadım.Yani...
sen filmi izlediğine emin misin??başında bi yazı geliyo?bi teoremi açıklıyo o yazı??KAOS TEORİSİ...orda da açıklıyo bi kelebeğin kanat çırpışının bile ne kadar etkili olabilceğini....
yaa ben burada bir şey soracağım arama moturunda da baktım ama kesin ve net bir cevap bulşamadım ben
"kaos teorisi" ni bilmiyorum ilk önce bena bu teoriyi açılarsanız sevinirim ?