ilse yazdı:sizce fd şarkıları neden bu kadar seviliyo..
Biz seviyoruz, yani feridun abinin parçalarında bizlerden bişiler var hayatımızdan bölümler var . Onları anlatıyor. zaten bir müzik kulağa hoş gelmesinden öte kendinden birşeyler var olduğunda dinleniyor.
Hiç sevmeyen daha doğrusu dinlemeyen lerde çoğunlukta. Hüzünsel ve platonizm yüklü olan insanların tercihi.
Amaaan sewmezlerse sewmesinler kendi kayıpları!NE çok şey kaçırıolar haberleri yok!HEm pek tanınmaması daha ii.Gizemli we karizmaa......!NE biri feridun mu dedi!?!Off ne çok sewioru onu yaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
bence de az ama öz hayranları var onun..öyle sevenleriyiz ki biz onun,her şarkısı aklımıza kazınmış..öle bi iki popüler şarkısını bilp de etrafta feee,deee diye bağırmıyoruz.. yıllardır dinliyoruz ve yıllardır sürekli artan bi sevgiyle bağlıyız ona..bu hangi sanatçıya nasip olur ki kolay kolay???
gözlerimi yaşarttınız! ... TEŞEKKÜRLER milyonlarca kez.... hangi sanatçı kendi tarzında bukadar iyi şarkılar yapabilmiş ki? bilmeyenler... bilsinler... lütfen...
evet mesela ben her tarafa feee,deee diye bağırmasamda gerçekten de her şarkınını biliyorum... aslına bakarsanız şarkıları sadece ben dinlemek istiyorum! ama herkesin sevmesinide istiyorum ! bu bencillik mi? napım çok seviyorum... ilse..
fd yi bide şarkılarında fazla hüzün olduğu için eleştiriyorlar.bakın hele!patlıcana yazılmış şarkılara birşeyler demezlerde -çünkü neşelidir-aşkı enderinine kadar anlatmak isteyen ve kaçınılmaz olarak hüznü kullanan birisini yerden yere vururlar.neymişmiş şarkı sözleri çok karamsarmışmış.güzelim sözler kimlerin eleştirilerine kaldın .birkaç ruhsuz pinokyoyamı?--hilmiYAVUZun tabiriyle;-VA HAYFAKİ VA HAYFA!