uçan uçak benide al

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
ilse

ilse

Mesaj gönderen ilse »

çağatay " SEN YOSAN UĞRAMAZ MI BANA İLKBAHAR " diyo ya DÜSÜNÜYOSUN?
ilse

cevaplar mısınız?

Mesaj gönderen ilse »

sizce fd şarkıları neden bu kadar seviliyo..
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Re: cevaplar mısınız?

Mesaj gönderen Bugfixed »

ilse yazdı:sizce fd şarkıları neden bu kadar seviliyo..
Biz seviyoruz, yani feridun abinin parçalarında bizlerden bişiler var hayatımızdan bölümler var . Onları anlatıyor. zaten bir müzik kulağa hoş gelmesinden öte kendinden birşeyler var olduğunda dinleniyor.

Hiç sevmeyen daha doğrusu dinlemeyen lerde çoğunlukta. Hüzünsel ve platonizm yüklü olan insanların tercihi.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
ilse

f.d

Mesaj gönderen ilse »

evet bende çok seviyorum... her şarkısını! ama herkes sevmeyenlerde olunca moralim bozuluyo.... ilse
Mithara

Mesaj gönderen Mithara »

Amaaan sewmezlerse sewmesinler kendi kayıpları!NE çok şey kaçırıolar haberleri yok!HEm pek tanınmaması daha ii.Gizemli we karizmaa......!NE biri feridun mu dedi!?!Off ne çok sewioru onu yaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! 8)
odysseia

Mesaj gönderen odysseia »

bence de az ama öz hayranları var onun..öyle sevenleriyiz ki biz onun,her şarkısı aklımıza kazınmış..öle bi iki popüler şarkısını bilp de etrafta feee,deee diye bağırmıyoruz.. yıllardır dinliyoruz ve yıllardır sürekli artan bi sevgiyle bağlıyız ona..bu hangi sanatçıya nasip olur ki kolay kolay???
ilse

bilsinler

Mesaj gönderen ilse »

gözlerimi yaşarttınız! ... TEŞEKKÜRLER milyonlarca kez.... hangi sanatçı kendi tarzında bukadar iyi şarkılar yapabilmiş ki? bilmeyenler... bilsinler... lütfen...
ilse

ilse

Mesaj gönderen ilse »

evet mesela ben her tarafa feee,deee diye bağırmasamda gerçekten de her şarkınını biliyorum... aslına bakarsanız şarkıları sadece ben dinlemek istiyorum! ama herkesin sevmesinide istiyorum ! bu bencillik mi? napım çok seviyorum... ilse..
ilse

ilse

Mesaj gönderen ilse »

hayat anlamlıysa belki sebep sizsiniz...
ilse

ilse

Mesaj gönderen ilse »

müziksiz yada şöyle diyeyim f.d siz bi hat olabilir mi?
olsada mutlu olunur mu?
melissa__

Mesaj gönderen melissa__ »

benim için yok
eğer öyle bi hayat varsa onda da ben yokum!!!!
feridun dinlemek benim için nefes almak gibi bişi...o olmadan nefez alamam ki??
Kullanıcı avatarı
kumralada
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen kumralada »

olur,mutlaka olur..
ama ben..
olamam :)
ilse

DİKKAT !!!

Mesaj gönderen ilse »

sizler feridun düzağaç ı seviyosanız ben de,seviyorum!!! sevmeseniz de ben severim sevmeyenlere DUYRULUR!!!
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

fd yi bide şarkılarında fazla hüzün olduğu için eleştiriyorlar.bakın hele!patlıcana yazılmış şarkılara birşeyler demezlerde -çünkü neşelidir-aşkı enderinine kadar anlatmak isteyen ve kaçınılmaz olarak hüznü kullanan birisini yerden yere vururlar.neymişmiş şarkı sözleri çok karamsarmışmış.güzelim sözler kimlerin eleştirilerine kaldın .birkaç ruhsuz pinokyoyamı?--hilmiYAVUZun tabiriyle;-VA HAYFAKİ VA HAYFA! :x
ilse

hıhım

Mesaj gönderen ilse »

ne denebilir ki doğru diyosun teşekkürler...