uçan uçak benide al

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
ebruli

Mesaj gönderen ebruli »

her sarkisi gibi buda cook guzel ve anlamli bi sarki!!!
ilse

ilse

Mesaj gönderen ilse »

hepsi güzelde hangisini kastettin anlamadım?
Kullanıcı avatarı
haldunbar
Takımdan
Takımdan
İsim: Haldun

Mesaj gönderen haldunbar »

"fırtınalı yağmurlar karşısında bile kurak yürekler gördüm: ben bir ölü kuşun-mesela-kanadına hüzünden fırtınalar çizerken.
yüreğimden düştü, düşten öte gitmedi sevgili öykülerim.
sevinçlerim yanmayan bir sokak lambasıydı yokluğunda farkedilen ve hüzünlerim gökkuşağı gibi gözalıcı olsada
masallara sağır kalmadı gözlerim.
uçan kuşları, ölü düşleri seviyorum.
tanıdığım insanların çoook azını, tanımadıklarımınsa
h e p s i n i . . .
işte bu inanç sevgidir seni bana getiren.
ve
her çalınışı ve dinlenişi bu şarkıların, bir borcun ödenişidir bu inanca bu sevgiye...
sana şarkılar söylemeye devam ederim sevmeye çıkarsız inanırsan, sevmeye inan !
yaşamak zor bi oyun" diyor Feridun.
Gerçek açıklamayı site admini yapmış bence"Hüzünsel ve platonizm yüklü olan insanların tercihi.", birçoğumuz bu tarz insanlarız. Sebebi bilinmez ama yaşamak gerçekten-zor bir oyun-...
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

bir kere şunu kavrayabilmek gerekirki fd her ruha hitap eden bir sanatçı değil!onu ancak buruk kalbi olanlar anlar!ve onu dinleyen kişinin keskin bir burnu olması lazım hafif hafif esen hüznün ciddiyetinin kokusunu hissedebilmek için...bizim gözleri ihtiyarlamış kelimelerin ötesini görmeye muktedir olamayanlar sevmezler onu çünkü onlar için MANA bir şey ifade etmiyor!!!!ama ben fd yi seviyorum onun tavırları sözleri yapmacıksız.bırakalım onu sevmeyenler ve eleştirenler şakşukayı yemediklerine üzüle dursunlar!
ilse

....

Mesaj gönderen ilse »

evet doğru diyosunuz!... birgün kabalık edersem, habersiz çekip gidersem yanlızlığım sana emanet...
ilse

İLSE

Mesaj gönderen ilse »

VE AFFEDİLMEYİ ÇOK SEVEN YARAMAZ BİR ÇOCUĞUM...
ilse

ilse

Mesaj gönderen ilse »

siz feridun düzağaç'a yaramazlık yapmayı yakıştırıyomusunuz? diyo ya yaramaz bir çocuğum...
ilse

ilse

Mesaj gönderen ilse »

arkadaşlar fd nin yeni albümü nezaman geliyo bilen varmı?
ilse

soru

Mesaj gönderen ilse »

fd.nin hiç filmi var mı?
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

evet yakıştırıyorum.her aşık biraz yaramazdır.
ilse

!!!!!!!!!

Mesaj gönderen ilse »

peki feridun d. neye AŞIK?
tarikbolat

Mesaj gönderen tarikbolat »

:roll:
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

Mavi... yazdı:bir kere şunu kavrayabilmek gerekirki fd her ruha hitap eden bir sanatçı değil!onu ancak buruk kalbi olanlar anlar!ve onu dinleyen kişinin keskin bir burnu olması lazım hafif hafif esen hüznün ciddiyetinin kokusunu hissedebilmek için...bizim gözleri ihtiyarlamış kelimelerin ötesini görmeye muktedir olamayanlar sevmezler onu çünkü onlar için MANA bir şey ifade etmiyor!!!!ama ben fd yi seviyorum onun tavırları sözleri yapmacıksız.bırakalım onu sevmeyenler ve eleştirenler şakşukayı yemediklerine üzüle dursunlar!
mavi grçekten de çok güzel açıklamış hem f.d yi hem de onu sewenleri :)
requiem

Mesaj gönderen requiem »

her sabah beni bekliyor gibi tepemden geçiyor uçak..
benide al diyorum. ne o duyuyor, ne yanımdakiler.. ne ben.
gökyüzüne bakmaya sebepti kuşlar,göçtüler gelmemek üzre.
kaçışa anlamdı uçak,metal bir yığın şimdi gördüğüm.
yıldızlar hep kayar zaten. uçutmalar kaçalı çok olmuş.
ay'ın onbeşini işten güçten hatırlayamam..

diyor ya büyüdükçe adımlarım,küçüldü anlam..

ne kadar az sebep kalmış zamanla, başımı göğe kaldırmaya..
ilse

ilse

Mesaj gönderen ilse »

uçak şarkısını öyle seviyorum ki....