Ve Hayallerim Hep Sana
-
- Üye
- İsim: selçuk
Re: Ve Hayallerim Hep Sana
Hiç sorma ya işte çok karamsarım napayım beni bu hale getirdiler.Tabi ki onları düşünüyorum ama üzdüler abücüğünü ravza:(:(Ama artık üzmeyecekler beni sizler varsınız lavinya ailesi...Onlara anlatacam içimdeki yangını içimdeki beni bitiren bu fırtınayı sizlerle paylaşacam iyiyi kötüyü sevinci kederi....Onlardan beni üzenlerden uzak duracam...Ne olurkurtarın beni anlamsız boşluktan,karamsar duygulardan kurtarın.....
-
- Takımdan
- İsim: SERAP
Gonca ağzına sağlık ya canım.Selçuk at üzerinden şu karamsarlığı, iki günlük dünya da böyle kendini bu kadar ne üzmeye ne de bu denli karamsar olmaya gerek yok.Önünde upuzun seneler var daha.Hiç birşey üzülmeye değmez inan bana.Hayatın önce senin ve öncelikler sadece senin olmalı
-
- Üye
Olunması gereken neyse öyle olacam.Sabır acı verir ama meyvesi tatlıdır bakalım sabredelim görelim...Ben kaybettiğim hayallerimi tekrardan aramaya çıktım.Kendime yeni bir savaş açtım bakalım bu savaşı hangimiz kazanacağız.....
-
- Üye
- İsim: gonca
yuppiiii sen kazan sen. neşeli olll
-
- Üye
Serseri bir mayın gibiyim her yere çarpıyor her çarptığım yerde patlıyorum ama o patlamalar bile bana acı veriyor.
Anlaşılmaz bir hayatta anlaşılmaz bir şekilde yaşamaya çalışıyorum zor olan da bu ya.
Çok tuhaf oldum bu aralar çok..Yatıyorum uykum olmamasına rağmen, kalkmak istiyorum o bile bana bir tuhaf, yürümek istiyorum nereye niçin, insanlara bakıyorum onlar bile anlamsız. Peki sorun ne?
Kendime açtığım savaş acısını göstermeye başladı hemde yavaş yavaş.
Bakalım izlerini silebilecek miyim bu savaşın ya da sonunda düşen kim olacak.?
Anlaşılmaz bir hayatta anlaşılmaz bir şekilde yaşamaya çalışıyorum zor olan da bu ya.
Çok tuhaf oldum bu aralar çok..Yatıyorum uykum olmamasına rağmen, kalkmak istiyorum o bile bana bir tuhaf, yürümek istiyorum nereye niçin, insanlara bakıyorum onlar bile anlamsız. Peki sorun ne?
Kendime açtığım savaş acısını göstermeye başladı hemde yavaş yavaş.
Bakalım izlerini silebilecek miyim bu savaşın ya da sonunda düşen kim olacak.?
-
- Takımdan
Sana masal okuyan oldu mu bilmem.Hani şu rahat uyunsun denen türden...
Bak ben yasladım başımı omzuna bir tane anlatıyorum...Dinlerken kapat gözlerini ki; daldığın düşler yüreğin kadar güzel görünsün bedenine...
Hayatın içinde el yordamıyla yürüyen bir kız varmış!
Göremediği herşeye Umut demiş...
Zamanla öyle alışmış ki bu hale; Umut tek arkadaşı.
Bir gün gözlerini temiz bir yürek dokunarak açmış!
O artık yerdeki papatya'yı,
Gökteki yıldızı görmeye gerek duymadan hisseder olmuş!..
Sandıysan gözleri görüyor Yanıldın!..O kadarına gerek yokmuş, kız yalnızca Sevmiş...Bunun için bir çift göze ihtiyaç duymamış...Tıpkı senin yüreğimde uyumak için yanımda olmana ihtiyaç olmadığı gibi...
Sen; sarılıp uyunan düş, her gece kendime okuduğum masalsın!..
Hadi sarıl...
Gözlerim kapalı da olsa yüreğim yeniden Umuda varsın!..
Bak ben yasladım başımı omzuna bir tane anlatıyorum...Dinlerken kapat gözlerini ki; daldığın düşler yüreğin kadar güzel görünsün bedenine...
Hayatın içinde el yordamıyla yürüyen bir kız varmış!
Göremediği herşeye Umut demiş...
Zamanla öyle alışmış ki bu hale; Umut tek arkadaşı.
Bir gün gözlerini temiz bir yürek dokunarak açmış!
O artık yerdeki papatya'yı,
Gökteki yıldızı görmeye gerek duymadan hisseder olmuş!..
Sandıysan gözleri görüyor Yanıldın!..O kadarına gerek yokmuş, kız yalnızca Sevmiş...Bunun için bir çift göze ihtiyaç duymamış...Tıpkı senin yüreğimde uyumak için yanımda olmana ihtiyaç olmadığı gibi...
Sen; sarılıp uyunan düş, her gece kendime okuduğum masalsın!..
Hadi sarıl...
Gözlerim kapalı da olsa yüreğim yeniden Umuda varsın!..
-
- Üye
Anlayamıyorum yaa:!Tam umutlanıyorum sonra yine hüsran.Kendimi o kadar alıştırmışımki yalnızlığa,karamsarlığa,umutsuzluğa...Gözlerim dalıyor ve ben bitiyorum.Çok tuaf bir duygu yaşadığım hayat ya da yaşadığımı sandığım hayat.Ben kimim,ne ya da kim olmam lazım bilmiyorum.Yaşadığını sanmak ya da yaşamak hiç gibi..İşte şimdi anlıyorum hayatı ya da anlamaya çalışıyorum ben ne kadar gülersem hayata o hayat bana o kadar acımasız davranıyor.Ben kime iyi niyetimle yaklaşırsam o insan bile hayata uymaya çalışıyor ya da ben öyle sanıyorum.Galiba yine tuaf duygular içindeyim.....
-
- Takımdan
Sanırım bugün yine karmakarışık duygular içindesin Selçuk Bir ara alacağım ifadeni ama
-
- Yeni Üye
- İsim: eren
yaa burayı okuyunca şaşırdım bu karamsar haline
çok şey yaşanıyor bu hayatta hoca çok acılar var
bende yaşadım hala bu acının içindeyim ama artık gülmeye çalışıyorum hayata
herşey düzelir zamanla olduğu yerde kalmaz
yazdıklarını okuyunca bende karamsar hale düşecektim eskisi gibi olacaktım yaa tutun yaşama gündelik hayata geçmeye çalış kendini bırakma
çok şey yaşanıyor bu hayatta hoca çok acılar var
bende yaşadım hala bu acının içindeyim ama artık gülmeye çalışıyorum hayata
herşey düzelir zamanla olduğu yerde kalmaz
yazdıklarını okuyunca bende karamsar hale düşecektim eskisi gibi olacaktım yaa tutun yaşama gündelik hayata geçmeye çalış kendini bırakma
-
- Üye
Ve ağladım sabaha kadar ama nedenini bilmek bile istemediğim acıya tutanarak ağladım..İnanılmaz bir duygu yaşadıklarım inanılmaz bir hayat bu yaşadıklarım.Ey hayat!!!!Uzak dur yaa canımı acıtıyorsun rahat bırak biraz artık dayanamıyorum.Bende gülmek ve doya doya yaşamak istiyorum.Bırak artık git hayatımdan.Çok sevdim ona karıştın,yaşamak istedim ona karıştın,gülmek güldürmek istedim hep ağlattın neden????Ben ne yaptım sana ki beni bu kadar bunaltıyorsun..???Uzun zamandan beri hiç bu kadar ağlamamıştım onu da başardın yaaa helal olsun sana...!!!
Hani neredesin umut neredesin gel artık ce beni bu yalnızlık rıhtımından al artık..Bir kez olsun gülsün artık yüzüm bir kez olsun gözyaşlarım sevinçten olsun...Bir kez olsun bana bunu çok görme be hayat..!!!!!
Hani neredesin umut neredesin gel artık ce beni bu yalnızlık rıhtımından al artık..Bir kez olsun gülsün artık yüzüm bir kez olsun gözyaşlarım sevinçten olsun...Bir kez olsun bana bunu çok görme be hayat..!!!!!
-
- Üye
Git be hayat artık bişeyler yapmanı istemiyorum.Anladım artık herkes kaderine boyun eğmeliymiş sende bana verdiğin kaderle yendin beni..Sağol....
-
- Takımdan
Selçuk bence kimse kaderine boyun eğmemeli...Yani ''nasılsa bu benim kaderim razı gelmeliyim herşeye'' düşüncesi yanlış bana göre.İnsan kaderinin yönünü kendi belirler, ona göre kararlar alır ve uygular...