Ve Hayallerim Hep Sana

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan
İsim: SERAP

Ve Hayallerim Hep Sana

Mesaj gönderen SERAPben »

Ben iki kişilik yaşıyorum
Ve hayallerim hep sana, sen bilmiyorsun!..
İki kişilik uyuyorum, iki kişilik uyanıyorum...İki kişilik hazırlıyorum kahvaltıyı...Gözlerimi kapatıp, ellerimi yüzünde gezdirmek, önce ellerime ezberletmek seni...
Seninle seyretmek yıldızları...
Seninle aramak düşlerimdeki o uzak, keşfedilmemiş yeri...
Pembe mercan kayalıklarını, kırmızı balıkları, sarı yosunların sardığı cam şeffaflığındaki deniz taşlarını, denizkızlarını...
Bir ucu bendeki gökkuşağının, diğer ucundaki hazineyi...
Yüreğinde bir avuç toprak bulabilmek oralardan...Mucizelerinle silerken belleğimden kokularımı, yepyeni düşler kurmak seninle...Seninle yıkmak bütün duvarları...Seninle açmak buz gibi demir kapıları...Güçsüz, savunmasız ve alabildiğince çocuk olmak seninle...

Sen konuşurken dinlemek saatlerce ve öpücükten virgüller kondurmak, yarım nefeslik duraklar vermek kelimelerinin arasına...
Derin uykulardayken seyretmek seni ve yüzünde gördüğüm o çocuk masumiyetine yüzümü sürmek...Seninle beklemek göçmen kuşları...Geldiklerinde seninle sevinmek ve seninle hüzünlenmek giderlerken...
Seninle kaybolmak bilmediğimiz bir şehirde...
Güzel bir kış şarkısını yeniden söylemek seninle...
Yorgun dizlerimizde battaniye, en sevdiğimiz film arşivlerinden birini izlemek seninle...
Bütün tik-tak lardan uzak, dünya zamanının çok ötesinde bilinmeyen zamanları keşfetmek seninle...
Vücut dilinin kurduğu her cümlenin tek öznesi ve sebebi olmak...Hayatın an lardan ibaret olduğunu unutmadan...
Ben iki kişilik yaşıyorum...
Ve hayallerim hep sana, sen bilmiyorsun!..
hoca1982
Üye
Üye
İsim: selçuk

Re: Ve Hayallerim Hep Sana

Mesaj gönderen hoca1982 »

Bu hayallerin o kadar güzelki anlatamam.Okuduktan sonra gözlerimi kapattım ve o kadar uzak bir yere götürdü ki beni anlatamam..Bende istiyorum birine bu şekilde hayaller beslemeyi olacak mı dersin serap..???? :cry: :cry: :cry:
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan

Selçuk olmaması için sebep yokki bence, sen yeterki hayallerini büyütmeye, beslemeye ve umudunu yitirmemeye bak.Göreceksin herşey istediğin gibi olacaktır.Bana gelince bak benimde hayatımda şuan o özel insan yok ama hayallerime iyi bakabiliyorum.Canım arkadaşım; umut yeşersin yüreğinde ve herşey gönlünce olsun :wink:
hoca1982
Üye
Üye

Yok be serap o kadar umutsuzum ki anlatamam ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.Yoruldum,bıktım daha neler..İnsanlar bile bir tuaf onlar bile anlamak istemiyor beni..Şuan istediğim tek şey birinin dizine yaslanıp saatlerce ona ağlamak derdimi anlatmak içimi dökmek.... :cry: :cry: :cry:
ravza
Üye
Üye
İsim: gonca

Mesaj gönderen ravza »

yüreğine şifa ablam yine her zamanki gibi harika olmuş ya bayıldım. herşey iki kişilik :)
bu arada çok umutsuzsun be selçuk hocam :) nerden biliyosun Allah ne zaman ne çıkarır karşına bilemezsin. inşallah gönlüne göre bulursun :)
ravza
Üye
Üye

Mesaj gönderen ravza »

ablam senin sayfanı da güzin abla köşesi yaptık ama kızmadın dimi :oops:
hoca1982
Üye
Üye

Ve artık anladım insanlar beni anlamayacaklar ve bende onları..Yazıkkkkkk.Bu yaşıma kadar nasıl bu şekilde yaşamışım....Bundan sonra asla hayal etmek yok asla!!!!!!!!!!!!!!
iceberg
Üye
Üye
İsim: Bulent

Mesaj gönderen iceberg »

Selçuk Dostum,

Tıpkı batan bir geminin okyanusta batışı ya da bir balık ağının diplere inişi gibi; süzüldüm derinlere.Yavaşça.

Ardından; siyah, simsiyah bir bakış girdi ruhuma ve diplere vuruş ...Hayalleri yitiriş.

Anlamadılar, anlayamadılar ya da anlatamadım. Bilemiyorum. (Sen gibi)

O anda şiirlerim süzüldü içimden. Ağladım yazdım, düşündüm yazdım. Hatırladım yazdım. Kızdım kendime yazdım, çokça da birşeylere takıldım da yazdım ama farkettim ki şiirlere, satırlara gözyaşlarımı da sakladım.

Aslında en dipte sadece kendimi buldum. Kimseyi ya da hayalleri değil belki ama kendimi.

Yazmak bazen en sıkı dost en yakın arkadaş olur...Boş sayfalara kendini anlatırsında hiç sıkılmaz dinlerler. :) Üstelik cevap vermez itirazda etmezler.

Yaz derim. Ne olursa olsun yaz. Göreceksin ki çok iyi gelecek.Hem üzüntülere hemde yeni hayallerin filizlenmesine. Göreceksin dostum.

Yazmak hayaller için en güzel tarladır. Ve gözyaşların onları büyütecek yegane kaynaktır.

Sevgiyle....
hoca1982
Üye
Üye

Ya anlatamam.Dinlemediler bile sanki yokum gibi davrandılar bana...
Ama ben vardım ordaydım...Yüreğimde fırtınalar kopuyordu yine de dindiremedim.Bir yerlere tutunmak istedim ya da birilerine onlarda beni kurtaramadı daha da zor çıkmaza ittiler..Dostluk dedim sevgi dedim arkadaşlık dedim ama hep sonunda yine ben üzüldüm....Hayallerim vardı benim yüce bir dağın arkasından doğmaya çalışan güneş gibi...Ona da karıştılar,o güneşi asla aşıradım o dağın arkasından...Şimdi kendi yalnızlığımı dinliyorum odamda sakin,sessiz ve gözü yaşlı kendi odamda kendimi arıyorum...Yalnız kalmak ya da kaldığını hissetmek zor be abi...Zaten burada olmasa içimi kime ne şekilde anlatacam bilemiyorum..Anladım aslında hayat yalnız yaşamak hayalsiz yaşamak bir hiç gibi o zaman acı çekmiyor insan.........
iceberg
Üye
Üye
İsim: Bulent

Mesaj gönderen iceberg »

Geçecek....
İnan ki hepsi geçecek...
Tek yapman gereken; buna (geçeceğine) bir kırıntı kadar yada gerçekleşmeyecek bir hayal kadarcık inanman...

Şimdilik bunu yapmak bile zor gelecek, biliyorum...

İnanmasan bile bunu da bir hayal olarak düşün...

Gerçekleştiğinde sende hayallerin gerçekleşebileceğine inanacaksın...

Annemin güzel bir sözü vardır.Sıkıntılarımda hep bana ışık vermiştir.

"Kara gün kararıp kalmaz....." Kalmıyorda...

Umarım sanada faydalı olur...

Birde, sevgili Feridun Düzağaç'ın "Yürüdüm"şarkısında söylediğ gibi bolca yürüyüşler yap....Hiç bilmediğin diyarlara, uçraklara...

Sanırım,
Kırılmışlığın derince,
Tedavileri yetersizce
ve sonuçları ise bolca hüzünlüce...:(

Ama bilki yüreğin büyüyor ve kendine yaklaşıyorsun...

Yol uzun ve sıkıntılı...Sabır.....Biraz daha...

Sevgi ve Dostlukla...
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan

Selçuk öncelikle bu sitede biz birer aileyiz en azından ben öyle görüyorum ve benim gibi görenlerde var bunu biliyorum, tıpkı şuan senin sıkıntına ortak olan Bülent abi gibi, Gonca gibi.Sana moral vermekten ziyade senin sıkıntını paylaşmak en önemlisi bizim için.Burada hiç birimiz belkide birbirimizin yüzünü dahi görmedik ama gözle değil yürekte baktık yüreklerimize, paylaşarak tanıdık birbirimizi.Ben sana sadece şunu diyorum; yalnız değilsin!..Hemde hiç değilsin.Düşün bikere; ailen var, arkadaşların, dostların ve bizler varız!..Yani üzgünüm ama yalnız değilsin :D Arkadaşım unutma hiç bir canlı yalnız kalmaz yeryüzünde.Hani derler ya ''taşı bile yosun sarar'' diye.Burdan çıkar işte.Herşey zaman dur bakalım henüz yaşın çok genç, sanki geç kalmış gibi :D Bak bigün sevgilin olduğunda da gelip şikayet etme sonra burdan hatırlatırım sana bu yazdıklarını ona göre :D

Ve lütfen kendine, düşlerine, hayallerine iyi bak iyi davran.Herşey gönlünce olsun arkadaşım :wink:
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan

Gonca canım benim olurmu öyle şey neden kızacakmışım bigün benimde derdim olduğunda bende size yazarım ödeşiriz :D şaka şaka.Paylaşımlar için hepimiz buradayız.Bir konu altında duygularımızı, düşüncelerimizi, hayallerimizi, fikirlerimizi vs.vs paylaşırız.Selçuk'a buradan anlatmak istediğim bu; yalnız değilsin!..Burda kimse yalnız değil, herkes ayrı kentlerde, herkesin yaşantısı farklı, koşuşturmaları, amaçları ama bizi burda biz yapan bir şey var o da; bu güzel site.Birbirimizi suret olarak tanımasakta aslında birbirimize buradan çok faydamızın olacağını bize gösteren, bizi aynı çatı altında toplayan güzel bir site...İyi ki buradayım ve bu sayede iyi ki hepinizi tanıma fırsatı buldum.Selçuk bak bende yalnız değilim, Gonca'da, Bülent abi' de, Serkan' da, Murat' da, Sinan' da, Emrah' da...ve daha nice insanlar...Kimse yalnız değil, sende değilsin!..
ravza
Üye
Üye

Mesaj gönderen ravza »

teşekkür ederümmm :oops:
hoca1982
Üye
Üye

Ya beni o kadar duygulandırdınız ki anlatamam şimdi ağlamak istiyorum sizin gibi insanların benim duygularımı hislerimi anlaması o kadar güzel bi duygu ki.. :cry: :cry: Umutlarım,hayallerim herşey sanki sizinle yeşerecek...Biliyorum yeşerecek ama işte çok karamsarım hayata karşı..ne biliyim korkuyorum insanlardan ve hayattan..Sanki onlar beni bu hayattan koparacak sanki üstüme geliyolar beni korkutup kaçırmak için..Anlamsız.??Oysa hepimiz ölecez birgün neden bu duygular anlamak çok zor..Birgün oturup bu insanları dinlemeye kalksam hemen başka türlü oluyolar yoksa benmiyim hatalı tuaf duygularım var...Kendimde miyim değil miyim anlamak bile istemiyorum.Dedim ya çok karamsarım bakalım nereye kadar devam edecez.Galiba sizler beni bu hayattan koparmayacaksınız..Belki de allah bu şekilde olmasını istedi ve sizleri karşıma çıkaradı..kim bilir....??
ravza
Üye
Üye

Mesaj gönderen ravza »

abim bu ne karamsarlık ya. her kimse ne yapmış sana böyle. kim üzdü benüm abücüğümü hı? :wink: şaka bi yana gerçekten boşver çık o tuhaf duygunun içinden o kadar karamsarlık ii değil. ölcez tabide hepimiz kefen giyip bekleyelim mi yani? mutlu olmaya çalış bis varss serap ablam vaaaa :D hem bülent abiiii iyi düşün a? :D