yalnizlik
Ben de yalnızlığı hiç sevmem,sevseydim benimle olmazdı zaten bilirim.Ama bak,annem geldi,oh ne güzel derken bir anda bütün düzenimi alt üst etti,herşeyin yerini değiştirdi,birde birşeylere sinirlenince bozulmuş pilak gibi başa sarıp sarıp bağıra çağıra söylemesi... Yok yok vazgeçtim,yalnızlığı seviyorum ben
Canım annem seni de severim ama inan düzenimi bozmasan,bağırıp çağırmasan daha çok seveceğim...
Canım annem seni de severim ama inan düzenimi bozmasan,bağırıp çağırmasan daha çok seveceğim...
-
- Takımdan
-
- Takımdan
-
- Admin
- İsim: Ersin
Yalnız kaldınız sanırsınız,
Biliyorum.
Yalnız bırakılmışsınız,
Biliyorum.
Ötesi yok.
Ötesi var:
Yalnızlık
Müziğin bile seni dinlemesidir.
Yalnızlık
İnsanin kendine mektup yazması
Ve donup-donup onu okuması
Yalnızlığın da ötesidir.
Demiş Özdemir Asaf Insan kendıne bır sey cıkarınca bu sıırden cok anlamlı oluyor !
Biliyorum.
Yalnız bırakılmışsınız,
Biliyorum.
Ötesi yok.
Ötesi var:
Yalnızlık
Müziğin bile seni dinlemesidir.
Yalnızlık
İnsanin kendine mektup yazması
Ve donup-donup onu okuması
Yalnızlığın da ötesidir.
Demiş Özdemir Asaf Insan kendıne bır sey cıkarınca bu sıırden cok anlamlı oluyor !
-
- Üye
-
- Takımdan
yalnızlık
evet yalnızlık çok dandik bişey.ben bugun 1 yıldır ayrıldıgım kız arkadasımı gördüm arabayı hemen saga çektim ve elim ayagım titredi yine.ne kadar peşinden kostuysam ne yaptıysam tekrar olmadı.3 yıldır birliktelğimiz vardı.kafayı yiyicem.artık hayattan hiç bi zevk almıyorum ve dua ediyorum""" ölmek istiyorum """ diye..
-
- Admin
- İsim: Ersin
-
- Üye
aslnda bi yerde geçmişi hatırlamak iyi olabilir...kendi yaptığın hataları hatırlamak onları bi daha yapmamak üzere kendine söz vermek bi adım daha önde olduunu gösterir!dj_ets yazdı:yalnızlık ......ınsanı en kotu yapan sey yalnızlıktır ...cunku yalnız kalınca eskı gunler mazıler anılar aklında canlanıyor ....bunları dusundukce kapanan yaralar acılıyor acılanlar kapanmıyor ....cok kotu bısey ya ......allah kımseyı yalnız bırakmısın ....cok zor gercekten ...