yalnizlik
hani demişsinizya insan hatalarını düşünüo,bunları görüp ders almak ta lazım diye,gerçekten çok dogru ama hatalarımı görücem diye benim yaptığım gibi kendi üzerine çok ta gitmemeye özen göstermeli galiba,yoksa giden senden gidio,olan yine sana oluyo ve birde bakıyosunki sen bile terk etmişşin kendini..işte böyle çıkış yolunun kalmadıını sandıın zamanlardada şunu düşünmek gerekio 'karanlıın en koyu olduu an aydınlıa en yakın andır' gerçekten çok işe yarıo!
...sen bile terketmişsin kendini...
Karanlığın en koyu olduğu an,aydınlığa en yakın andır;doğru.Bir ışık vurur yüzüne sen de onu takip edersin,bıraktığın yer bir anı olur artık sana.Başını geriye çevirip baktığında,orası hala karanlık,hep karanlık hep karanlık!İçimin karanlık yerlerini aydınlatacak bir mum ışığı dahi bulamadım daha.Oralar,karanlıkta var olmak için yaradılmışlar sanki!Ve dün gece bir ışık göz kırptı bana,çağırır gibi...Gitmekte olduğumun farkına vardım,bu karanlık diyardan!O ışığın bir rengi de sensin,SAĞOL MONALİSA.
Karanlığın en koyu olduğu an,aydınlığa en yakın andır;doğru.Bir ışık vurur yüzüne sen de onu takip edersin,bıraktığın yer bir anı olur artık sana.Başını geriye çevirip baktığında,orası hala karanlık,hep karanlık hep karanlık!İçimin karanlık yerlerini aydınlatacak bir mum ışığı dahi bulamadım daha.Oralar,karanlıkta var olmak için yaradılmışlar sanki!Ve dün gece bir ışık göz kırptı bana,çağırır gibi...Gitmekte olduğumun farkına vardım,bu karanlık diyardan!O ışığın bir rengi de sensin,SAĞOL MONALİSA.
o ışıkta bi rengim olduğunu bilmek gerçekten çok güzel deep_sense..belkide karanlıktan kurtulmanın yolu dönüp dönüp geriye bakmamakta saklıdır.karanlıktan kutulmak için oturup güneşin doğuşunu beklemek yerine,belkide önce perdeleri açmak gerekiyo şebnem ablamızın dediği gibi:)ve sen,eminim gözlerini kamaştıracak aydınlığa kavuşacaksın,umutla....
yasamayan bılemez yanlızlıgın o soguk nefesını ıcıne dıustugun derın sessızlıgı ....kelımeler bıle kıfayetsız kalır anlatamazsın derdını ıcıne kapanırsın .....cıkmak ıstedıkce batarsın derınlere daha derınlere gecmıse bakıp uzulur kahredersın kendını ...hatalarını dusunur keskelerın ıcınde bulursun kendını....yasamayan bılemez bu duyguyu ...once yasamak gerek ...
-
- Üye
dj_ets yazdı:dogru soyluyosun hatalardan ders almak gerekıyor ....bu konuda ıyı olabılır ...ama bu seferde kendıne kızıyosun yıne uzuluyosun ...bır soz var yaaa yapan kendıne yapar ..ama o gunler e gerı donmek varya adamı gercekten cok ama cok uzuyor ....kalbın acıyor ....
üzülmek istemiosan bir şeye kalkışırken bi kaç kere düşün acaba bn bunun sonunda napıcam diye?bn düşünmeden hareket ettim imkansızı başarmaya kalktım ama yetmedi gücüm şimdi noldu sadece acı çekiorm...
-
- Takımdan
- İsim: Bedih
selam
Yanlizlik kötü bir olay insanoğlunun yanlız kalması sakıncalı bence yapılan hatalara gelince.yanlışlar hatalar yapılır yapılmaz diye bir şey yok önemli olan en kısa zamanda yapılan hatanın farkına varıp bir daha aynı hataya düşmemek ve kendimizi fazla yıpratmamaktır diye düşünüyorum....
Biriyle berabersindir; direksiyonunun yan koltuğunda,birşeyler içerken ya da sahil kıyısında,...ama okadar yalnızsındır ki,kendinden başka kimseye anlatamazsın!
Ya da sevdiğin çok uzaktadır yine,ama bilirsin ki yanında,seninle,aynı yöne bakıyorsunuz,aynı düşünceleri paylaşıyorsunuz...İşte ozaman kendini hiç yalnız hissetmezsin,dünyalar senindir.
Birilerini bulmak zor değil,beni çok sevecek birilerini bulmak hiç zor değil.Ama sevdiğimde sevileceğim birini bulmak...güvenmekten korkmamak...sevmek...sevebilmek zor!Çok zor artık!
(yalnızlığını bana şikayet etme,bu senin seçimindi!)
Ya da sevdiğin çok uzaktadır yine,ama bilirsin ki yanında,seninle,aynı yöne bakıyorsunuz,aynı düşünceleri paylaşıyorsunuz...İşte ozaman kendini hiç yalnız hissetmezsin,dünyalar senindir.
Birilerini bulmak zor değil,beni çok sevecek birilerini bulmak hiç zor değil.Ama sevdiğimde sevileceğim birini bulmak...güvenmekten korkmamak...sevmek...sevebilmek zor!Çok zor artık!
(yalnızlığını bana şikayet etme,bu senin seçimindi!)