Yaşamak Ne Acaba?
insanların bazı olayalara yorum yapması yada bazı duyguları anlayıp paylaşamsı illaki yaşlamı ilgili dir. yanlış bence. konu nerden nereye gelmiş bambaşka bir boyut katılmış ama son söylenenlere söyleyeceğim hayat tecrübesi denilen olgu her yaştaki insana neyin ne olduyğunu öyle bir gösteriyorki insan ne yapacağını şaşırıyor yani belki bazı yorumlar yaşa uymayabilir hatta belki de alakasızdır ama önemli olan hissedilen duyguların ifadesidir. yanlış olabilir möantıksız olabilkir ama anlatmak isteneni anlamak önemlidir
yinede herkesib düşüncesine saygım var
yinede herkesib düşüncesine saygım var
ben serseri ve kara dusun bahs etikleri konuyu net anlayamadim ve su ask konusu nerden geldi bilemedim ama ben de bir takim seylere katiliyorum dunya iyice sacmaliga cikmis mesela felan sarkicinin ciynenmis sakizlarini milyonlara satiyorlar cok iyirenc bir durum ya bir manken ya futbolist iki dakkata milyonlarca kazaniyor ama bir memur ya hatta yillarca okumus bir doktor ya muhandis cok az kazaniyor yani dunyada adalet cokalmak yerine az aliyor insanlarin bir birine saygisi azaliyor belki ayrica dusunce yasa degil yani senin yasin bu kadar ve sen bu belirledigimiz kadar dusune biliyorsun diye bir sey yok dusunceye sinir cizilmez ama bir takim seylerin yeri ve zamani var mesela askada belki sinir cizilmiyor ama bende su 14,15 yaslarinda cocuklarin bara gitmeleri vs lerini hic dogru bulmuyorum her seyin bir zamani var ask ask diyorlar ama daha onemlisi sevgi ve saygi artik asklar bile sacma olmus iste tv de goruyoruz yani her sey sahte olmus
-
- Takımdan
- İsim: Bedih
ya bi kere şu saçma laf salatasını keser misiniz??beni anlamasını umduğum ve istediğin insanlar anlamış durumda!benim için önemli olan kısım bu??size gelince artık yazımı tersten mi okuyosunuz yoksa sondan başa okuyup mu yorumluyosunuz bilemiyorum ama kim ne derse desin 13 yaşında her insan ÇOCUKtur,ve bi çocuk ne aşkı bilir??nede hayat hakkında felsefeler yapabilir??ne zorluklar yaşamışsa yaşamış,13 yıllık hayat nası bütün bi ömüre bedel olabilir ya??bide 13yaşında bi insanın aşk konusunda hiçbi deneyini+fikri bile olamazzz!!!!siz geçip karşıma bunu savunuyosanız sizinde aşktan anladığınız bişi yok demektir??bu bu kadar basit mi??hayat da hayatın içindeki olgular da yaşanarak belirli tecrübeler edinilerek öğrenilir bunun içinde yaş kavramı oldukça önemlidir????ben bunu bilir bunu söylerim??geriside umurumda değil açıkcası...
yukarıdaki yazıyı ben mi yazdım anlamadım ama serseri burada ki konuda melise sonuna kadar hak vermemek elde değil melis bence çok haklı bence artık konuyu daha fazla değiştirmeden kapat konuyu serseri çünkü yanlış bir düşünceyi savunuyorsun bu arad melis düşüncene saygım var bence doğru düşünüyorsun
ya offfffffff ben anlatamıyorum ya konuyu hep saptırıyorsunuz ahmet hakveriyorsun ama neye hak verdini bile bilmiyorsun bir mesajı okuyorsun sadece hak veriyorsun başından beri benim kızdığım konu sadece insanların yaşı ne olursa olsun ben bunu çok yaşadım ve bu konuda hassasım düşüncelerine ve bildikleri yanlış olsun doğru olsun isterse saçmalasın sadece istediğim tek şey saygı göstermeleri melisa aşalıyorsun 13 daki bir insan ne anlar diyeceğine sadece senin görüşün bu görüne saygı gösteriyorum dese yeterdi. şimdi senin bu yaptığın melisa aşalama değilde ne oluyor ablalık mı yapıyorsu behh
ben s,
zaten konuyu burada tartışmayı kesmiştim

ben s,
zaten konuyu burada tartışmayı kesmiştim
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Yaşamak Ne Acaba?
Yaşam bir oyun.Kendi senaryonu yazıyorsun.Oyuncuları seçmekte özgürsün , ancak sen figüran mı yoksa başrol oyuncusu mu olacaksın belirlemek zor.Çünkü yaşam senin ne olduğun konusunda aldatmalarla dolu
Önemli olan bu tuzaklardan kurtulabilmen pes etmeden ve bir parça da olsa kendin için yaşayabilmen.
Sevgiyle ..
Sevgiyle ..
-
- Site Admin
serseri insanlarin dusuncelerine saygi gosterdigin icin tesekkurler ve meliss hanim serseriye soylediklerini yani iste ne hakki var ....... bende sana soyluyorum yani kendimi yormak istemiyorum aslinda kendi sozlerin kendine birilerini gormeden ve onunla konusmadan onun hakkinda hic bir zaman yorum yapma sana tavsiyem
karadus saol sace buralar soguk
karadus saol sace buralar soguk
En son buralarsoguk tarafından Çarşamba, Eylül 22, 2004 21:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
-
- Site Admin