hepimiz gayet iii biliyoruz ki bu albüm ne zmn gelirse gelsin mükemmel ötesi bi albüm olcak....bekleyelim ve daha sonra hep birlikte bu albümn tadını çıkaralım arkadaşlar.......
cıksın artık su album ya 2 bucuk sene oldu feridun abi icinde sadece bazı seyleri hissedenlerin anlayabilecegi ufak fakat anlamlı sifreler barındıran ezgilerini cook ozledi herkes... bu arada okumayanlar okusun feridun abi her cts radikalde besiktasım hakkında yazılar yazıo bi adam bu kadarmı adam olur scs feridun abi...
bu zamana kadar hep netten sevdigim sanatçıların albümlerini indirdim gıcıklık olsun diye neden mi hiç beklemedigim gibi tekerleme gibi cümlelerden oluşan sözler önüme sürdükleri için..............ama bu sefer fd nin son albümü çıksın nett.emp3 leri oldugu halde ben gidip cd alacagım...(.dış ben.)daha baştan belli ne çıkacagı çünkü. (içben) ne baştan bellisi 20 yıl önce belliydi .bankoooo
BEKLEMEK BİLE GÜZEL BEKLEDİĞİMİZ İNSAN HERŞEYE DEĞDİĞİ İÇİN....
BU SEFER DE YANILTMAYACAK SEVENLERİNİ
BU SEFER SÜRÜKLEYECEK BİZİ
RÜZGAR MİSALİ PEŞİNDEN
.....
SEVGİLİ FERİDUN ABİ
YETER BU KADAR SABRETTİK ÇIKSIN ARTIK BU ALBÜM
ÖLDÜK YAVVVVV....
ah be beklemek bile çok güzel çok iç yakıcı
nasıl da bekliyorum yeni albümü
ama çıkmasa da bende bişey eksilmez ben onun her şarkısını yeni dinliyormuşum gibi dinliyorum ve her dinlediğimde zaten yeni dinlemişçesine
değişik ve hoş, aynı zamanda iç yakıcı bir tat alıyorum
ahh be Feridun abicim bitsin artık bu hasretlik.Gerçi idare ediyoruz senin şarkıların çabuk tüketilir cinsten değil.Böyle kalıcı we tüketilmeyen şarkıların olduktan sonra bir ömür bile beklemeye hazırım...Sçs...