yeni albüm yolda

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
Kullanıcı avatarı
emrepark
Takımdan
Takımdan

yeni albüm yolda

Mesaj gönderen emrepark »

bilmeyen var mı bilmiyorum ama feridun abi temmuzda yeni albümün kayıtlarına başlicaktı muhtemelen şu aralar stüdyodadır internet üzerinden okuduğum bi röportajda yeni şarkılarından 2sinin ismini de söledi biri 'yandıkbittik.com' diğeri de 'kötüler çabuk ölsün!' anlaşılan yine hemen sindirilemicek derin şarkılar geliyo ama ne zaman çıkar albüm bilmiyorum sizce ne kadar sürer kayıtlar :?: bi an evvel çıkarsa hepimize iyi gelicek dört gözle bekliyoruz feridun abi
odysseia

Mesaj gönderen odysseia »

dün akşamki odtü konserinde yeni albümün bu yılbaşında çıkcağını söledi..başta eski şarkılarına göre değişik konu ve tarzda yazmak istiomuş bu yeni kasetin şarkılarını ama hayat şartları izin vermemiş ve eski tarzını yansıtan şarkıları kaleme almış yine..'alıştığınız,belki de sıkıldığınız halimle çıkıcam karşınıza'dedi..senden sıkılmak mı feridun abi???? YAPMAAAA :shock: öle bi ihtimal var mı sanki??
Kullanıcı avatarı
emrepark
Takımdan
Takımdan

hadi ya ben de temmuzda stüdyoya girerse 2-3 aya kadar çıkar diyodum neyse daha beklicez demek ki bu arada nasıldı konser eminim süperdir de hangi albüm ağırlıklı olarak söledi ne kadar durdu sahnede biraz anlatırmısın odysseia :?:
odysseia

ağırlıklı olarak son albümden söledi..2 saate yakın durdu,herşey gayet güzeldi de bazı aksilikler çıktı,bazıları konserin ortasında feridun abimizin moralini bozdu.feridun abimiz de konserin sonlarına doğru kendisi için konserin aslında o aksilikler olduğu an bitmiş olduğunu söledi :cry:
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Böyle aksaklıklar olmasa çok daha güzel olurdu eminim...
odysseia

evet tabi ki daha güzel olurdu.konserlerde hep böle tipler çıkıyo zaten,şaşırmadım..ama feridun abi bu aralar hassa bi dönemde olduğunu söleyip 'bu aralar üzmeyin beni' dedi..bi de o adamların yaptığına bak :x
zuzu
Üye
Üye
İsim: Zuhal

Mesaj gönderen zuzu »

Feridun Düzağaç sahnede mutlu olması gereken bir insan O nun keyfini kaçırdıktan sonra herşey boş bence...
Bozcaada

Bence haksızsın ne olursa olsun seyirlisine harika bir atmosfer yaratır !
zuzu
Üye
Üye
İsim: Zuhal

Mesaj gönderen zuzu »

ben zaten yarattığı atmosfer hakkında bir yorum yapmadım O nun mükemmel olduğunu herkes biliyor sadece O nun keyfini kaçırmaya hiçkimsenin hakkı yok demek istedim!!!!
Kullanıcı avatarı
emrepark
Takımdan
Takımdan

zuzu haklı feridun abimi üzmeye elbette hiçkimsenin hakkı yok zaten hiçbirimiz onun üzülmesini istemeyiz
Bozcaada

zuzu özür dilerim ben yanlış anladım üzgünüm ! :cry:
spectra
Üye
Üye

Mesaj gönderen spectra »

valla 2 3 ayda çıkmaz diyorum yılbaşındaysa eğer çok sıkı çalışmaları lazım ve önceden de hazırlığı vardır diyorum ama bazı yakın kaynaklara sorup bilgisi varsa nezmana çıkar sorarım
Bozcaada

araştır sor bakalım bi
mmo sine falan ayarlarsın sen!! :P :P :P :P
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

uzgun:
Öyle yaz ki; Bitir, Öyle yazki götür eskilere öyle yazki kendimizden geçir.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
Bozcaada

Murat abi helal olsun valla....