astug yazdı:Biz Aslı ve Tuğçe. İki kafadar arkadaşız. Feridun'u ikinci albümünden beri tanıyoruz ama ilk albümünü de dinliyoruz. Bulmak zor oldu ama sonunda amacımıza ulaştık. 17 ve 18 yaşındayız sıkı bir Feridun dinleyicisiyiz. Aslı elektro gitar çalıyor ben (Tuğçe) de söylüyorum. Dinlemenizi tavsiye ederiz. Şimdilik bu kadaaaaaaaaar.
tarzını beğenmedim. bize pek takılmanı tavsiye etmem bu garip neşeni! kaybedebilirsin
Öncelikle merhaba demenizi beklerdik!Sizede merhaba.Bu kadar önyargılı olmanıza gerek yok.Tarzımızı beyenmeyebilirsin ama merak etmeyin biz neşemizden birşey kaybetmeyiz!
valla 50 ıncı mesajımı yazdım ama buraya daha yenı yazıyorum kendımı tanıtmak ıcın.ben omer kutahya da oturuyorum fd ve aylın aslım ın hastasıyım.ınsallah sıtede de herzaman aktıf olmaya calısıcam.
tüm yeni kullanıcı arkadaşlar içinde bununduğunuz form eğer amacına uygun kullanıyor yada paylaşıyorsanız bakış açınızı etkileyecek ve kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz... hoş geldiniz aramıza
merhabalar arkadaşlar
ben Merve
Feridun Düzağaç hasalarından biriyim burda olduğuma göre... Sesine,şarkılarına,yorumuna herşeyine büyük bir sevgi beslemekteyim...
iyiki var FD!!!
benden bukara tekrar herkese selamlar sağlıcakla kalın....
selam!! yeni üye oldum aranıza katılmak çok güzel bişey özellikle hepimizin ortak noktasının feridun düzağaç olması ayrı bi güzellik. bende müzisyenlik yapıyorum ve bi grubumuz var feridun şarkıları devamlı yankılanıyo onun şarkılarını yapmaktan zevk alıyoruz. yaptığı müziği çok seviyorum...