feridun düzağaç a olan içten düşkünlüğüm bu siteye üye olmamı sağladı...onu gerçekten çok seviyorum..bu kadar güzel şaheserler yaratabilmiş bi adamla ortak yıllarda yaşıyor olmam bu hayatta şanslı olduğumu kanıtlayor en iyi şekilde...o olmasaydı bu hayat daha tatsız olurdu...her dinlediğimde bi kez daha anlıyorum...o böyle şeyleri sevmez..abarttığımızı düşünür...ama hayata bi kez geliniyor...teşekkürler feridun düzağaç..lütfen kendine dikkat et...
Merhaba arkadaşlar!!
Ne zamandır güzel,seviyeli bi foruma üye olmak istiyodum,arkadaşlarımda öle bi yer bulursan bize de haber ver die takılıolardı sanırım artık tavsiye edebileceğim bi forum buldum Feridun Düzağaç'da cabasıı
Ben Bafra'dan sedef.Henüzaranızda çok yeniyim.Feridun abimizin çatısı altında buluşma beni çok mutlu etti.artık benden kurtuluş yok gibi :lol:Beni sizlerle buluşturan emeği geçen herkese TEŞEKKÜRLERRRR
merhaba arkadaşlar ben düş sokağı sakinlerinin hayranıyım... hep aşk kokan şarkıları var.. ayrılık,özlem ve hasret dolu bakışlarla dolu olduğum için beni bi nebze yatıştırıyor...
BELKİ DEĞİL MUTLAK UMUDU PAYLAŞIRDIK