Yeni Kullanıcılardan Merhaba
-
jrbirdman
-
bonus_bonus
-
whirpool
- Yeni Üye

-
akasya
bende geldim...
aslında size bir merhaba demiştim ama yalnıs yerde demişim herhalde ama artık önemli olmasa gerek çünkü hayatta dogruyu bulmak önemlidir allah tan ben zman daralması yasamadan dogruyu buldum...
ben Kocaeli üniversitesi 2. sınıf ögrencisiyim okudugum okulu seviyor ama bulundugu yeri sevmiyorum ama alısmak gerek ole degilmi, bende alıstım zaten...
sizide sevip alısacagıma ınanıyrum...
herkese merhabalar...
TÜM YÜREKLERE SELAM OLSUN....
ben Kocaeli üniversitesi 2. sınıf ögrencisiyim okudugum okulu seviyor ama bulundugu yeri sevmiyorum ama alısmak gerek ole degilmi, bende alıstım zaten...
sizide sevip alısacagıma ınanıyrum...
herkese merhabalar...
TÜM YÜREKLERE SELAM OLSUN....
-
tutankamon
-
hayal444
- Yeni Üye

-
daisy69
-
piperka
Re: Yeni Kullanıcılardan Merhaba
Herkese selam ben özgür İstanbulda yaşıyorum şu anda askerlik dolasıyla ankaradayım burada Ferdiun Düzağaç şarkıları bana ilaç gibi geliyor. Beşiktaş hakkında yazılarıda muhteşem. Dediği gibi üç hece sekiz harf sadece BEŞİKTAŞ.
-
tear_of_my
SELAM..SÖZLERİM SİTEYE DEĞİL SANA! BEN AYCAN GÖLCÜKTEN.2 YAZ ÖNCE İZMİTTE KONSERİN VARDI 11 AĞUSTOSTA AMA AYNI GÜN ADAPAZARI TREN KAZASI OLDUĞU İÇİN KONSER İPTAL OLDU VE EYLÜLE ERTELENDİ AMA BEN NE YAZIKKİ GELEMEDİM VE İNANILMAZ ÜZÜLDÜM TEKRAR GELMENİ ÜMİD EDİYORUM VE SENİ ÇOOKK SEVİYORUM
BU ARADA ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABALAR...
BU ARADA ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABALAR...
-
nil...