Yeni Kullanıcılardan Merhaba
-
- Yeni Üye
-
- Üye
- İsim: Özlem
Re: Yeni Kullanıcılardan Merhaba
herkeze slmlar herkez f.d den bahsediyo bu sayfa f.d.ninmi yoksa? [/quote]
Petek
slm arkadaslar ben Petek,
yasim 19 (16.11.1986) istanbul dogumluyum, ama su anda Viyana da yasamaktayim.
Burcum: Akrep
Feridun Düzagac hastasiyim.
Bilgisayar üzerine okumakta oldugum okulumda son yilim, yani bu sene okul bitiyo, ama daha 3 sene okumaliyim ki kendimi gelistireyim öylé degilmi?
Hepinizi cok sevdim, cok yürekten arkadaslarsiniz, inanin bende öyleyim.
yasim 19 (16.11.1986) istanbul dogumluyum, ama su anda Viyana da yasamaktayim.
Burcum: Akrep
Feridun Düzagac hastasiyim.
Bilgisayar üzerine okumakta oldugum okulumda son yilim, yani bu sene okul bitiyo, ama daha 3 sene okumaliyim ki kendimi gelistireyim öylé degilmi?
Hepinizi cok sevdim, cok yürekten arkadaslarsiniz, inanin bende öyleyim.
-
- Üye
- Konum: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar...
merhaba ben şahika...daha yaşımın 17 olmasına karşın ''kısaca fd'' ya da ''uzun uzun feridun düzağaç'' dediğimiz dilimizden düşmeyen kusursuz insanın hayranıyım...
ona karşı olağanüstü bir duygu hissettiğimi söylemek zorundayım..bu isteye ilk girdiğimde neredeyse forumdaki tüm konulara girip yazdıklarınızı okudum ve o an 'işte aradığım insanları buldum' dedim...
hepinize teşekkür ederim kalbinizde bir F.D olduğu için...
ve yüreğinize sevgiyi ve aşkı sığdırdığınız; benimle aynı duyguları paylaştığınız için...
ve murat abi seni burada okuduğum birçok yazıdan tanıdım...bu genç yazarı siteye kabul ettiğin için minnettarım:)
ona karşı olağanüstü bir duygu hissettiğimi söylemek zorundayım..bu isteye ilk girdiğimde neredeyse forumdaki tüm konulara girip yazdıklarınızı okudum ve o an 'işte aradığım insanları buldum' dedim...
hepinize teşekkür ederim kalbinizde bir F.D olduğu için...
ve yüreğinize sevgiyi ve aşkı sığdırdığınız; benimle aynı duyguları paylaştığınız için...
ve murat abi seni burada okuduğum birçok yazıdan tanıdım...bu genç yazarı siteye kabul ettiğin için minnettarım:)
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Üye