Yeni Kullanıcılardan Merhaba

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
elaturker

Mesaj gönderen elaturker »

slm aranıza katılmak gercekten cok güzel.
rutubet

Mesaj gönderen rutubet »

herkese selamlar
extreme_34

Mesaj gönderen extreme_34 »

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE BİR ŞEBİNKARAHİSARLIYIM VE SİZLERİ YAKINDAN TANIYORUM, SİTE KURUCULARI. ŞU AN İSTANBULDA YAŞAMAKTAYIM İNTERNET KAFEDEKİ HERKESE SLMLAR, SERKAN UÇANKUŞ VE BEDİH ŞİPARA ÖZELLİKLE . GÖRÜŞMEK ÜZERE :)
askbestesi

Mesaj gönderen askbestesi »

Bende Warım Erzurumluyum Dadaşım :D Bu KAdar YArışmacı Arkadaslar Basarılar...:D
SÜZÜLEN HAYALET

Mesaj gönderen SÜZÜLEN HAYALET »

:evil: hayalet olmayı ben de istemezdim ama kısmet işte...ben burcu ankaradan feridun hayranıyım müzik hakkında tartışmaya hazırım ama beni fazla kızdırmayın
keman_cı

Mesaj gönderen keman_cı »

herkese selamm.. adım pınar keman çalıyorum ve hayatı seviyorum :)) iyi pazarlarr
SÜZÜLEN HAYALET

Mesaj gönderen SÜZÜLEN HAYALET »

ben de okulu pek sevmeyenlerdenim ama pek fazla üzmem kendimi notlar ii sınavlar ii daha ne isteyeyim_?
ömer_aşk

Mesaj gönderen ömer_aşk »

slm ben ömer 19 yaşındayım koyu bir ibrahim tatlıses hastasıyım
sea_rasmus

Mesaj gönderen sea_rasmus »

slm millet bn deniz de siteye yeni üye oldu :wink: hepinizin "hoşgeldin deniz" dediğinizi duyar gibi oluorum..nese artık hergn okuldn sonra burdayım :wink: lise 2yim..kendinize ii bakın...buarada lavinya ya bayılıorum :wink:
mavimelek

Mesaj gönderen mavimelek »

sellaaamm ben geldimm..ya üüf yinemi çömezolayı yaa :(
nese hadi vardır herşeyin bi başlangıcı...çok pis şebnem ferah cıyım :D
sonaa demir demirkan..vega..feridun...haluk falan..çok acayip yemek severim
ehuhii ama yapamam..beceriksizim accık.. :D

okul busene bitti :cry: uyus oldum haa :x ben ne güzel okuodum bee...bu üninin 7 yıllı falan çıksın..ehuhii..nese sustum...
hadi hayırlısı bakalım...bide burdan önce biyere bişiler yazdım..yannış yere şeddirmişim
özür özüürrr... :lol:
ecem
Üye
Üye

Mesaj gönderen ecem »

mavimelek yazdı:sellaaamm ben geldimm..ya üüf yinemi çömezolayı yaa :(
nese hadi vardır herşeyin bi başlangıcı...çok pis şebnem ferah cıyım :D
sonaa demir demirkan..vega..feridun...haluk falan..çok acayip yemek severim
ehuhii ama yapamam..beceriksizim accık.. :D

okul busene bitti :cry: uyus oldum haa :x ben ne güzel okuodum bee...bu üninin 7 yıllı falan çıksın..ehuhii..nese sustum...
hadi hayırlısı bakalım...bide burdan önce biyere bişiler yazdım..yannış yere şeddirmişim
özür özüürrr... :lol:
ayy nie bu kadar gıcıksın dicem de layığını bulmuşsun BANLI ÜYE :lol:
Filinta

Mesaj gönderen Filinta »

selam arkadaşlar eskilerden olup yeniden yaz maya baslayıp yeniler arasına karıs tım şebinden katılıyorum arkadaşım murtinin bu sitesi gösümüzü kabar tiyor biz de arkadaşlarımız la des tek veriyoruz kendisine
murti iste sen yeterki basaramayacagın bir şeyok iste sen yeter ki
Kullanıcı avatarı
Adventureman
Admin
Admin
İsim: Ersin

Mesaj gönderen Adventureman »

Aramıza Yenı Gelen Tum Arkadaşlar Hosgeldınız ... Filintaa Arkadasım Helal Sana Guzel Seylerden Bahsetmıssın Yenıden Merhaba Yenıden Hosgeldın Aramıza. Murti Konusunda Kelimeler Kifayetsiz Kalıyor :) Helal Sana Dostum Boyle Bır Ortamda Bızlerı Bıraraya Getırdıgın İçin. Yine, Yeniden , Bır Kez Daha Teşekkürler ...
yasin özbaş

Mesaj gönderen yasin özbaş »

selam ben yasin çok sevinçliyim sonunda ev bulduk eve çıkıyoruz.
Al beni ne yaparsan yaaaaaaaaaaaaap... :lol:
sv=)

Mesaj gönderen sv=) »

slm Arkadaşlar ben sevda varol yani ben kısaca sv=) aranızda olmaktan acayip çoooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyum inşallah sizlerde mutlusunuzdur ben fd yi çok ama çok seviyorum siteyi sık sık ziyaret ederim üye olmak bügüneymiş neyse çok uzattım galiba şimdilik bukadar :) hoşçakalın