MERHABA ARKADAŞLAR BENDE BİR ŞEBİNKARAHİSARLIYIM VE SİZLERİ YAKINDAN TANIYORUM, SİTE KURUCULARI. ŞU AN İSTANBULDA YAŞAMAKTAYIM İNTERNET KAFEDEKİ HERKESE SLMLAR, SERKAN UÇANKUŞ VE BEDİH ŞİPARA ÖZELLİKLE . GÖRÜŞMEK ÜZERE
slm millet bn deniz de siteye yeni üye oldu hepinizin "hoşgeldin deniz" dediğinizi duyar gibi oluorum..nese artık hergn okuldn sonra burdayım lise 2yim..kendinize ii bakın...buarada lavinya ya bayılıorum
sellaaamm ben geldimm..ya üüf yinemi çömezolayı yaa
nese hadi vardır herşeyin bi başlangıcı...çok pis şebnem ferah cıyım
sonaa demir demirkan..vega..feridun...haluk falan..çok acayip yemek severim
ehuhii ama yapamam..beceriksizim accık..
okul busene bitti uyus oldum haa ben ne güzel okuodum bee...bu üninin 7 yıllı falan çıksın..ehuhii..nese sustum...
hadi hayırlısı bakalım...bide burdan önce biyere bişiler yazdım..yannış yere şeddirmişim
özür özüürrr...
mavimelek yazdı:sellaaamm ben geldimm..ya üüf yinemi çömezolayı yaa
nese hadi vardır herşeyin bi başlangıcı...çok pis şebnem ferah cıyım
sonaa demir demirkan..vega..feridun...haluk falan..çok acayip yemek severim
ehuhii ama yapamam..beceriksizim accık..
okul busene bitti uyus oldum haa ben ne güzel okuodum bee...bu üninin 7 yıllı falan çıksın..ehuhii..nese sustum...
hadi hayırlısı bakalım...bide burdan önce biyere bişiler yazdım..yannış yere şeddirmişim
özür özüürrr...
ayy nie bu kadar gıcıksın dicem de layığını bulmuşsun BANLI ÜYE
selam arkadaşlar eskilerden olup yeniden yaz maya baslayıp yeniler arasına karıs tım şebinden katılıyorum arkadaşım murtinin bu sitesi gösümüzü kabar tiyor biz de arkadaşlarımız la des tek veriyoruz kendisine
murti iste sen yeterki basaramayacagın bir şeyok iste sen yeter ki
slm Arkadaşlar ben sevda varol yani ben kısaca sv=) aranızda olmaktan acayip çoooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyum inşallah sizlerde mutlusunuzdur ben fd yi çok ama çok seviyorum siteyi sık sık ziyaret ederim üye olmak bügüneymiş neyse çok uzattım galiba şimdilik bukadar hoşçakalın