Yeni Kullanıcılardan Merhaba
Yeni Kulanıcılardan Merhaba
selamlar ben fatih.feridun düzağaç müzikal kimliği ve kişiliğiyle süper bir insan.saygılar herkese...
-
- Üye
BEN GELDİİİM
BEN HERŞEYE GECİKEN BİRİ OLARAK BU SİTEYE DE UZUN SÜREDİR FDCİ OLMAMA RAĞMEN GEÇ KAYDOLDUM. İDARE EDİN ARTIK ŞİMDİDEN HOŞBULDUKK
Re: Yeni Kullanıcılardan Merhaba
Mrb arkadaslar ben konyadan sınan bu sıte yı rasgele buldum ınan ın cok guzel
Merhabalar...
Önceden kayıt olduğumu sanmıştım ama bir sorun çıktı ve sitenize(mize) kayıtlı görünemedim.Feridun abiyi belki de edebiyatından dolayı seviyorum.Her kelimesinde ayrı bir mana ayrı bir duygu.Sanki kelimeler ayrı bir dünyadan gelmiş,ışık saçan bir karşılaşmayla birleşmişler.Bunu hissettiren özel insanlardan o.Tesadüfen karşıma çıkmıştır o benim daha ben orta okuldayken;öğrenci indirimiyle...
Onu arastırmısımdır da sırf kücüklük merakıyla.Sonra durulmusumdur;bilmeden.Ama o yalnız bırakmamıstı beni.Hep tesadüf gazete almalarımla,arkadas tanısmalarımla,interner gezileriyle.Tesadüfler üzerine kurulu bir feridun...Duru olması bundandır benim için (sade ve saygın)
Şimdi ona ulasmam gerekiyor ama nasıl?
Bana e-mail adresi lazım ama nasıl kim söyler,kim verir.
Belki de muhtacım hala tesadüflere...
Yardımınızı bekliyorum...
iyi günlere ve hep birlikte.
Önceden kayıt olduğumu sanmıştım ama bir sorun çıktı ve sitenize(mize) kayıtlı görünemedim.Feridun abiyi belki de edebiyatından dolayı seviyorum.Her kelimesinde ayrı bir mana ayrı bir duygu.Sanki kelimeler ayrı bir dünyadan gelmiş,ışık saçan bir karşılaşmayla birleşmişler.Bunu hissettiren özel insanlardan o.Tesadüfen karşıma çıkmıştır o benim daha ben orta okuldayken;öğrenci indirimiyle...
Onu arastırmısımdır da sırf kücüklük merakıyla.Sonra durulmusumdur;bilmeden.Ama o yalnız bırakmamıstı beni.Hep tesadüf gazete almalarımla,arkadas tanısmalarımla,interner gezileriyle.Tesadüfler üzerine kurulu bir feridun...Duru olması bundandır benim için (sade ve saygın)
Şimdi ona ulasmam gerekiyor ama nasıl?
Bana e-mail adresi lazım ama nasıl kim söyler,kim verir.
Belki de muhtacım hala tesadüflere...
Yardımınızı bekliyorum...
iyi günlere ve hep birlikte.
selamlar, lavinya.neti uzun zamandır takip eden ama artık birşeyler katmak isteyen biri olarak ben, tekirdağ'dan alper...16 yaşımdayım, müziğe sonsuz sevgim ve feridun düzağaç'ın sözlerinde bulduğum bir gizemli çekicilikle buradayım, yerli-yabancı, nu york under. east coast rap'ten blind guardian'dan power metal tınılarına, ney taksimlerinden yerel ezgilerimize, hepsini dinlerim, düşünmeyi severim, hayattaki en büyük amaçlarımdan biri tüm müzik aletlerini çalabilmek ve çok okumak amatör neyzen olmaya çalışıyorum, evimdeki kendi yok denecek imkanlarımla rap ile uğraşıyorum... bu sitede gerçekten çok güzel bir kitle var, hepinizi seviyorum