Yeni Kullanıcılardan Merhaba

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
chatterbox_girl

Mesaj gönderen chatterbox_girl »

:) merhaba arkadaşlar ben nurşah Konyada oturuyorum müzik dinlemeyi ve sinemaya gitmeyi çok seviyorum
conqueror

Yeni Kulanıcılardan Merhaba

Mesaj gönderen conqueror »

selamlar ben fatih.feridun düzağaç müzikal kimliği ve kişiliğiyle süper bir insan.saygılar herkese...
zoom079

Mesaj gönderen zoom079 »

selam millet
bizde geldik buraya isteee.....
fd 1 duman 2 benm içinnn
KinG_Of_WolFs

Mesaj gönderen KinG_Of_WolFs »

Hoş geldiniz...
f_ceren
Üye
Üye

BEN GELDİİİM

Mesaj gönderen f_ceren »

BEN HERŞEYE GECİKEN BİRİ OLARAK BU SİTEYE DE UZUN SÜREDİR FDCİ OLMAMA RAĞMEN GEÇ KAYDOLDUM. İDARE EDİN ARTIK :wink: ŞİMDİDEN HOŞBULDUKK :D
mavi

Mesaj gönderen mavi »

herkese merhaba! :D
romantik_serseri

Re: Yeni Kullanıcılardan Merhaba

Mesaj gönderen romantik_serseri »

Mrb arkadaslar ben konyadan sınan bu sıte yı rasgele buldum ınan ın cok guzel
buralardan gitme
Yeni Üye
Yeni Üye

slm

Mesaj gönderen buralardan gitme »

slm ben semih koyu bir fd hayaranıyım hemde cok koyu.o benim manevi babam :P
lavinya_perisu

Mesaj gönderen lavinya_perisu »

merhaba benim adım lavinya perisu.bu siteyi arkadaşlarımın tavsiyesiyle buldum.çünkü ismimde lavinya olduğu için,bana bu sayfanın en uygun sayfa olduğuna karar verildi.ve şimdi burdayım arkadaşlar...
hepinize selamlar....
ediz

Mesaj gönderen ediz »

merhabalar müziğin ve duygunun hasından anlayanlar ile buluşmak insanı mutlu :wink: ediyor.
de_niro

Mesaj gönderen de_niro »

teşekkür ederim ilk nce ben 20 yaşındayım
öğrenciyim adım ahmet herkese slm
birkaç arkadaşım olsa çok ii olur
oguzk

merhaba..

Mesaj gönderen oguzk »

Merhaba ben Oğuz ankara odtu yurtlarindan.. bu isteyi internetten gökhan buyuk insan parçasıyla ilgili bilgi bulabilmek için arama yaparken buldum. güzel bir site ama içeriği hakkında pek bir bilgim yok. biraz forumları dolaşayım öyle bilgi alırım artık :)
anatomik

Mesaj gönderen anatomik »

Merhabalar...
Önceden kayıt olduğumu sanmıştım ama bir sorun çıktı ve sitenize(mize) kayıtlı görünemedim.Feridun abiyi belki de edebiyatından dolayı seviyorum.Her kelimesinde ayrı bir mana ayrı bir duygu.Sanki kelimeler ayrı bir dünyadan gelmiş,ışık saçan bir karşılaşmayla birleşmişler.Bunu hissettiren özel insanlardan o.Tesadüfen karşıma çıkmıştır o benim daha ben orta okuldayken;öğrenci indirimiyle...
Onu arastırmısımdır da sırf kücüklük merakıyla.Sonra durulmusumdur;bilmeden.Ama o yalnız bırakmamıstı beni.Hep tesadüf gazete almalarımla,arkadas tanısmalarımla,interner gezileriyle.Tesadüfler üzerine kurulu bir feridun...Duru olması bundandır benim için (sade ve saygın)
Şimdi ona ulasmam gerekiyor ama nasıl?
Bana e-mail adresi lazım ama nasıl kim söyler,kim verir.
Belki de muhtacım hala tesadüflere...
Yardımınızı bekliyorum...
iyi günlere ve hep birlikte.
Ritmik

Mesaj gönderen Ritmik »

selamlar, lavinya.neti uzun zamandır takip eden ama artık birşeyler katmak isteyen biri olarak ben, tekirdağ'dan alper...16 yaşımdayım, müziğe sonsuz sevgim ve feridun düzağaç'ın sözlerinde bulduğum bir gizemli çekicilikle buradayım, yerli-yabancı, nu york under. east coast rap'ten blind guardian'dan power metal tınılarına, ney taksimlerinden yerel ezgilerimize, hepsini dinlerim, düşünmeyi severim, hayattaki en büyük amaçlarımdan biri tüm müzik aletlerini çalabilmek ve çok okumak :) amatör neyzen olmaya çalışıyorum, evimdeki kendi yok denecek imkanlarımla rap ile uğraşıyorum... bu sitede gerçekten çok güzel bir kitle var, hepinizi seviyorum :)
BERRİN

Mesaj gönderen BERRİN »

herkeze selam ismim berrin.adanada yaşıyorum 21 yaşındayım.tam bir feridun düzaağaç hastasıyım.