Yeni Kullanıcılardan Merhaba

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
zeynep_lavinya
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen zeynep_lavinya »

:wink: slmmmmmmm herkese. bende artık burdayım ben lavinya yani bu benim nikim. zaten bu ismi(çooook) ve feridun düzağaç ı sevdiğim için burdayım.neyse HOŞÇAKALINNNNNNNN :) :wink:
zeynep_lavinya
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen zeynep_lavinya »

merhabalar herkese ben yazıyorum ama gözükmüyor sanırım neyse bir daha deneyim ben ankaradan
ben de feridun cuyum mutluyum burda olmaktan gerçekten çok güzel hazırlanmış mükemmel ya burası neyse kolay gelsin herkese............ :wink:
SENİ.KENDİME.SAKLADIM;))

Mesaj gönderen SENİ.KENDİME.SAKLADIM;)) »

HERKESE KOCAMAN SLM;)))
BURCUKLHL

Mesaj gönderen BURCUKLHL »

SELAM HERKEZE BEN BURCU. BEN FATİH ERDEMCİYİ ARAŞTIRIRKEN BU SİTE Yİ BULDUM :D HERKEZE İYİ GÜNLER DİLERİM :lol:
sv=)

Mesaj gönderen sv=) »

seni kendime sakladım nickli arkadaş balıkesrdenmsn :?:
DENİZ

Mesaj gönderen DENİZ »

MERABAAAAA BEN DENİZ :P HERKESE SELAM :) :lol:
laavinya

tanışma

Mesaj gönderen laavinya »

:lol: FERUDUN DÜZAĞAÇ SEVEN HERKEZE MERHABALAR. FERUDUN DÜZAĞAÇ'I ÇOK SEVİYORUM. ŞARKILARINI BÜYÜK ZEVKLE DİNLİYORUM. ALLAH ONU EN BAŞTA KÜÇÜK KIZI TUYANAZ VE SEVGİLİ EŞİNE; SONRA DA TÜM SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIN. :lol:
mysterious girl

Mesaj gönderen mysterious girl »

merhaba
Sado

Mesaj gönderen Sado »

Slm Millet 86 lıyım adım sado:) :lol: fd cilere selam
Qbra

Mesaj gönderen Qbra »

Merhaba ben Kübra lise öğrencisiyim Feridunumu çok seviyorum :wink: site çok güzel olmuş teşekkürler...
Pyro

Mesaj gönderen Pyro »

Selam Herkese
Adım Yakup.18 yaşındayım.Mersinliyim.Aksaray da üniversite okuyorum.Buradaki tek sosyal hayat internet.Doğal olarak da böyle bir siteye de ihtiyaç duyuyo insan.Boğa burcundanım ve özelliklerinin nerdeyse hepsini taşıyorum :).Eminim hepinizle iyi vakit geçiricem.Görüşmek üzere...
LAVINYAAA*

merhaba

Mesaj gönderen LAVINYAAA* »

Merhaba Arkadaşlar.16 yaşındayım.Sİteyi gerçekten çok beğendim.Aslında uzun zamandır buraya üyeydim fakat şifremi unuttuğum için giremiyordum.Yeni şifre aldım ve artık daha sık girmeye çalışacağım.Bu arada "buralar soğuk" adlı şarkıyı hangi mp3 sitesinden sorunsuz indirebilirim?Yardımlarınızı bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

yeni katılan arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.

LAVİNYAAA* arkadaşım bu sitede lütfen duyurulara bir göz atıver mp3 ve benzeri yazılım isteği (F.D.) uzaklaştırma sebebidir.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
LAVINYAAA*

Mesaj gönderen LAVINYAAA* »

Uyarınız için teşekkürler.Dediğinizi yapacağım.
bliss

Mesaj gönderen bliss »

selam ben selin ankaradan

bayadır bi feridun düzağaç ı dinliyorum ve hiç bıkmadım.....bıkacağımı da sanmıyorum :wink: