slmmmmmmm herkese. bende artık burdayım ben lavinya yani bu benim nikim. zaten bu ismi(çooook) ve feridun düzağaç ı sevdiğim için burdayım.neyse HOŞÇAKALINNNNNNNN
merhabalar herkese ben yazıyorum ama gözükmüyor sanırım neyse bir daha deneyim ben ankaradan
ben de feridun cuyum mutluyum burda olmaktan gerçekten çok güzel hazırlanmış mükemmel ya burası neyse kolay gelsin herkese............
FERUDUN DÜZAĞAÇ SEVEN HERKEZE MERHABALAR. FERUDUN DÜZAĞAÇ'I ÇOK SEVİYORUM. ŞARKILARINI BÜYÜK ZEVKLE DİNLİYORUM. ALLAH ONU EN BAŞTA KÜÇÜK KIZI TUYANAZ VE SEVGİLİ EŞİNE; SONRA DA TÜM SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIN.
Selam Herkese
Adım Yakup.18 yaşındayım.Mersinliyim.Aksaray da üniversite okuyorum.Buradaki tek sosyal hayat internet.Doğal olarak da böyle bir siteye de ihtiyaç duyuyo insan.Boğa burcundanım ve özelliklerinin nerdeyse hepsini taşıyorum .Eminim hepinizle iyi vakit geçiricem.Görüşmek üzere...
Merhaba Arkadaşlar.16 yaşındayım.Sİteyi gerçekten çok beğendim.Aslında uzun zamandır buraya üyeydim fakat şifremi unuttuğum için giremiyordum.Yeni şifre aldım ve artık daha sık girmeye çalışacağım.Bu arada "buralar soğuk" adlı şarkıyı hangi mp3 sitesinden sorunsuz indirebilirim?Yardımlarınızı bekliyorum.