YENİDEN DOĞMAK İSTERMİSİN
-
- Üye
evet
annemi kaybedeli 10 yıl oluyor ve onuu okadar çok özledim ki.tekrar onun sıcaklığını hissetmek için onun kızı olmak için yeniden doğmayı isterdim.onun tekrar saçımla oynamasını beni dizinde uyutmasını ve o muhteşem kokusunu koklamayı isterdim......
Çoğu insan çektiği acılardan dolayı yeniden doğmayı istiyor ama birde şu açıdan da bakılabilir herseyi bırakıp yeni bir sayfa açabilirsiniz ne olabilir mesela: yeni yaşıyacağınız yerlere göç edebilir yeni bir iş bulabilir yada yeni bir okulda devam edebilirsiniz.Bu tabi zor bi yöntem ama insana acı veren şeylerden uzaklaşmanın tek yolu biraz da bu gibi çünkü yaşadığınız yerde sevdiğiniz şeyleri mutlaka birşeylerle bağdaştırmışsınızdır, insan bunları gördükçe acısı taze kalır ve kendisiyle devam eder....
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
yeniden doğmak
yeniden 0'dan başlamak istemezdim. 24 yıl hem zordu hem yalnızdım. kendimi bulmam, hayatı anlamam, düzdüz yürüyecek kadar güçlü olmam hem zaman aldı hem çok yoruldum. hem büyük telafisiz pişmanlıklarımda yok. kalsın ben almim
-
- Takımdan
- İsim: Aslı
sakın geri döndüğünde pişman olmayasın.bak bende senin gibi düşünüyodum hep ama düşünsene aynı şeyleri tekrar yaşicaksın.küçükken hatırlıyorum da çok kötü düşmüştüm bi çukuru görmeyip.bi daha küçüklüğüme döndüğümde o çukurun orda olduğunu görücem ve düşmicem.güzel gibi geldi dimi?ama annem beni sarıp canın acıdımı evladım demicek.sarılıp öpmicek.ya da şöle düşün.ben hayata bi daha gelmeyi veya küçüklüğe geri dönmeyi sınıfta kalmak olarak değerlendiriyorum.neden mi?eee çift dikiş olmicak mı? bence hayatını yaşa ve pişmanlık duyma bu hayata istesen bile tekrar gelemezsin.yakınmak yerine kendini ara içinde.bulacaksın ve tüm pişmanlığın geçecek inan bana...
YENİDEN DOĞMAK İSTERMİSİN
Dünyaya yeniden gelmek asla...herşey tamam olsada o askerlik denen şeyi tekrar çekemem..bir kere yarı gurur yarı gazla zor yaptım bidaha bile bile asla