evet geriye dönmek isterim ama bu akıl ve mantıkla yoksa bir anlamı kalmaz dönüşün o zaman değiştiremezsin.zaten hep böle denilir.bu kafayla bilmem kaç yıl önce olacaktım ki......... gibi fakat ünüversite yıllarıma dönmek isterim ama o zaman ki aklımla.hayatımda geçirdiğim en güzel iki seneydi arkadaşlar.tekrar dönmek ve kalmak şsterdim o zaman diliminde....
aynı filmi,farklı sahne,dekor ve oyuncularla oynamak gibidir!
başka bir örnek lazım gelirse;hamlet'i,notre dame in kamburu,titanic,carmen,leyla ile mecnun vs.vs. kısa aşk filmlerini,sevgili ile el ele,göz göze,diz dize izlemek gibi bişi...
körmüsün?ne olacağı ortada...körsün!
yeniden doğmak... nolursa olsun istemezdim sanırım... böylesi daha iyi bence... çünkü yeni bi hayatın neler getireceğini bilemem... belki şuankinden daha kötü olacak... öyle bi riski almak istemezdim sanırım... evet evet böylesi kesinlikle en iyisi...
zaten buraya kadar zor gelmişim tekrar düşe kalka yürümeyi öğrenmek yemek yemeyi bile bilememek,tekrar ilk aşk,ilk acı, en kötüsüde üniversite sınavı valla bunları tekrar yaşamayı düşünmek bile korkunç..birden bire farkına vardım,ben hayatımdan memnunuuuuuum