aşkın 'a' sıdır
eğer baska bir yüzden geriye dönebiliyorsanız,aşk o zaman aşk olur...
Aldatmak
-
- Takımdan
Re: Aldatmak
aldatmak:kendine söylediğin çok koyu bir yalana inandırmaktır kendini...
aldatmak iki çeşittir bence birincisi iyi niyetli aldatmak ikincisi kötü niyetli aldatmaktır. ama karşı taraf bunu öğrenirse biri ikikyi tanımaz çarpıverir seni bi güzel...
:S aldatmanın iyi niyetlisi olmaz bence..Ne niyetle olursa olsun karşındakini salak yerine koyamaz hiç bir insan..Buna hakkı yok bence..
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
İyi niyetli olmadığından yanayım ben de...
blackpearl'e katılıyorum...
edit: yaska
blackpearl'e katılıyorum...
edit: yaska
-
- Üye
- İsim: MaSaL
iyi niyetlisi nasıl,kötü niyetlisi nasıl ?witcher yazdı:aldatmak iki çeşittir bence birincisi iyi niyetli aldatmak ikincisi kötü niyetli aldatmaktır. ama karşı taraf bunu öğrenirse biri ikikyi tanımaz çarpıverir seni bi güzel...
bıktıysan artık eskiden onda bulduklarını belli bir zaman diliminden sonra başkasında bulmaya çalışıyosan bu kötü niyetli bir aldatmaya örnek gösterilebilir... iyi niyetli aldatma ise o kadar sorun yapılacak bir şey değildir, iyi niyet; sadece karşı tarafı ahenkli kelimeler lokomotifleriyle kandırma çabasının küçük bir ürünüdür...
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
iyi niyetli aldatmak da neymiş ya o sadece kendini temize çıkarmaktır.''ben aldattım ama kötü niyetli değildim''olur mu böyle birşey.karşıdakinin seni aldatıp da iyi niyetli aldattım demesi mantıklı mı?aldatmak her şekliyle kötü bişeydir.ve ucu aldatılandan çok aldatana dokunur..kendini kandırırsın çünkü..
zaten metinde iyi niyetli aldatma var demedim ..bu bir bahane şeklidir dedim.. kandırabilene ya da inanabilene
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
aldatmak iki çeşittir BENCE demişsin ya ona söyledim bu benim fikrim arkadaşım.o da senin fikrin.söylemişsin arkasında dur
Aladatmanın çeşidi olmaz BENCE..Aldatma aldatmaktır!Niteliğine gelincede karakter sahibi olmayanların teşebbüs edeceği birşey bence..