Aldatmak
-
- Üye
Re: Aldatmak
aslinda soruyu anlamadim aldatmak mi zor adatilmak mi galiba.aldatailmak zor yani aldatan aci cekseydi biraz düsünceli olsa ihanet etmezdi, sonra yasiyorsa biseyler vicdan azabidir o .onuda haketmistir coktannnnn .geceleri uyumasin,yemeden icmeden kesilsin ,üzüsün ,yalvarsin hepsini hakediyor eger cekecegi zorluk varsa aldatilmak ayy düsünemiyorum ya Allah im koru sen .
Bence seven aldatamaz..( O kadar sağlam bir mideye sahip olduğunu sanmıyorum sevenlerin )
-
- Üye
ikiside değil...tabi herşey karşılıklı o yaparsa bende yaparım...
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
bence bunda karşılık vermene gerek yok.kendini küçülttüğünle kalırsın.
-
- Yeni Üye
aldatılmak karşıdakinn terbiyesizliği
aldatmakta kendine dyulmayan SAYGIDIR...
aldatmakta kendine dyulmayan SAYGIDIR...
-
- Üye
- İsim: Sonay
insanoğludur her şeyi yapıyor bunu da yapar
-
- Üye
katılıyorum sana ponnik...
Alıntı : tabi herşey karşılıklı o yaparsa bende yaparım...
Katılmıyorum..O yaparsa..!! Ne demek?? Yani bir cümleye bu şekilde başlayabiliyorsa bir insan zaten o ilişki sağlam temellere dayalı değildir..İkincisi daha da kötü bende yaparım.. diye bitirmek bir cümleyi karşındakine ama öncelikle de kendine duymadığın saygıdan ibarettir..( düşüncelerim kişiseldir lütfen kimse üstüne alınmasın;cümleyi sadece örnek aldım çünkü toplumun büyük bir çoğunluğundaki zihniyet aynı..)
Katılmıyorum..O yaparsa..!! Ne demek?? Yani bir cümleye bu şekilde başlayabiliyorsa bir insan zaten o ilişki sağlam temellere dayalı değildir..İkincisi daha da kötü bende yaparım.. diye bitirmek bir cümleyi karşındakine ama öncelikle de kendine duymadığın saygıdan ibarettir..( düşüncelerim kişiseldir lütfen kimse üstüne alınmasın;cümleyi sadece örnek aldım çünkü toplumun büyük bir çoğunluğundaki zihniyet aynı..)
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
O yaparsa diğeride yapiyor...Kendince intikam alıyor...
O olayın etkisinde kalıyor...Hazmedemiyor...
Ayrıca; ben blackpearl'a sormak istiyorum...Seni biri aldatırsa senin buna tepkin ne olurdu? Cevaplarsan sevinirim...
O olayın etkisinde kalıyor...Hazmedemiyor...
Ayrıca; ben blackpearl'a sormak istiyorum...Seni biri aldatırsa senin buna tepkin ne olurdu? Cevaplarsan sevinirim...
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
fulyacım kendine ait cevabını verir.fakat ondan önce ben cevaplamak istiyorum.birkere intikam alınacaksa eğer afetmeyi denemek en güzeli diye düşünüyorum.hee devam etmezsin ikişkiye o ayrı konu ama o yaptı bende yaparım mantığı çok yalnış.biri beni aldatırsa ne yaparım..onun seviyesine inip,onu aldadıp kendimi küçültmeyeceğimden eminim.ilişkiyi noktalarım ve zamana bırakırım herşeyi.sonuçta o onun kendi saygısızlığı.acı duyuyorsam acı çektirmem..
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
Ben fulya'ya sormustum ama neyse... Seninde fikirlerine saygı duyuyorum tabiki yaprak...Yani iyi olup da acı cekmek bana ters geliyor acıkcası...
-
- Üye
KESİNLİKLE HİÇ BİRİ
-
- Üye
DÜRÜST SEN İKİSİDE KÖTÜ...
-
- Yeni Üye
ya aldatınca noluyo arkadaşlar bana bı söleyın bunu elınıze acıdan huzunden baska ne gecıyoo
ALDATILMAKTAN KORKTUĞUM İÇİN ALDATTIM ... BUNA NE DRSİNİZ ? ZAYIF Bİ DAVRANIŞ DEĞİL Mİ ?