aslinda soruyu anlamadim aldatmak mi zor adatilmak mi galiba.aldatailmak zor yani aldatan aci cekseydi biraz düsünceli olsa ihanet etmezdi, sonra yasiyorsa biseyler vicdan azabidir o .onuda haketmistir coktannnnn .geceleri uyumasin,yemeden icmeden kesilsin ,üzüsün ,yalvarsin hepsini hakediyor eger cekecegi zorluk varsa aldatilmak ayy düsünemiyorum ya Allah im koru sen .
Alıntı : tabi herşey karşılıklı o yaparsa bende yaparım...
Katılmıyorum..O yaparsa..!! Ne demek?? Yani bir cümleye bu şekilde başlayabiliyorsa bir insan zaten o ilişki sağlam temellere dayalı değildir..İkincisi daha da kötü bende yaparım.. diye bitirmek bir cümleyi karşındakine ama öncelikle de kendine duymadığın saygıdan ibarettir..( düşüncelerim kişiseldir lütfen kimse üstüne alınmasın;cümleyi sadece örnek aldım çünkü toplumun büyük bir çoğunluğundaki zihniyet aynı..)
O yaparsa diğeride yapiyor...Kendince intikam alıyor...
O olayın etkisinde kalıyor...Hazmedemiyor...
Ayrıca; ben blackpearl'a sormak istiyorum...Seni biri aldatırsa senin buna tepkin ne olurdu? Cevaplarsan sevinirim...
fulyacım kendine ait cevabını verir.fakat ondan önce ben cevaplamak istiyorum.birkere intikam alınacaksa eğer afetmeyi denemek en güzeli diye düşünüyorum.hee devam etmezsin ikişkiye o ayrı konu ama o yaptı bende yaparım mantığı çok yalnış.biri beni aldatırsa ne yaparım..onun seviyesine inip,onu aldadıp kendimi küçültmeyeceğimden eminim.ilişkiyi noktalarım ve zamana bırakırım herşeyi.sonuçta o onun kendi saygısızlığı.acı duyuyorsam acı çektirmem..