odysseia yazdı:anlayamadığım bişey var; neden ekşi sözlük?? buradan haberdar değil mi,burada onun için yazılanların onun için bir önemi yok mu??
Sevgi sözcükleri ilgi apayrı bir konudur. Lavinya.Net de beni seven insanlar var diye görüş kimse bırakmaz. Ama herhangi bir yerde eleştiri var diye belirtilir şu sitede vs her zaman bu böyledir dostum.
böyle bi açıklama geleceğinden emindim..sonuçta biz onu,çoğu insana oranla çok daha iyi tanıyoruz ve onu çok sevmemize rağmen objektifliğimizi koruyup hoşumuza giden, gitmeyen herşeyi uslubuyla burada beyan ediyoruz..ve önemli olan bizlerin,yani gerçek dinleyicilerinin düşünceleri,hissettikleri,beklentileri değil midir??sıradan insanların onun hakkındaki görüşleri ona ne kazandırır ya da daha doğrusu kendisini geliştirmesine ne kadar yardımcı olabilir ki?
Bu ropörtajdan bir kaç hafta kadar önce başka bir başlık altında bahsi geçen o dinleyici kitlesinden söz etmiştim, Şimdi göreceğiz gerçekle sahteyi diye.. Sanırım sevgili DÜZAĞAÇ' da bizimle aynı fikirde..
Şöyle bir ayrıntı varki, biz hiç bir zaman kaybolmadık, en kaybolduğumuz anlarda bile onunla yol almaya devam ettik.. Buradayız, gerçeğin ta kendisiyiz.. Seni Seviyoruz, sonsuza değin..
sayfa düzenini ben de sevmedim hemn köşeye atmışlar çok bozuldum ne olursa olsun o yalnız değil biz varız.konserlerinde bunu göstereceğiz herkese.her yeri fd şarkılarıyla inleteceğiz
ben de her hafta Okan Bayulgen'in programını takip ediyorum belki bu hafta Fd konuktur diye..Çünkü,Fd albüm çıkardıktan sonra mutlaka bayulgen'in programına konuk oluyor..
(bende öle..sürekli bakıyorum okan bayülgene..ama sanırım klip çekildikten kitle benimsedikten sonra çıkartır..hep öyle oluyo..)
bu arada bir devam filmi siyah beyaz türkçe dublaj evet kesinlikte eski hayranlarına göre yapılmış.. onu alev alev ve fd ile tanıyıp başka hiçbir şarkısını bilmeyen "sözde fanlar" bu albümü beğenmeyecekler..en büyük temennimde bu zaten..
fdselinfd yazdı:gördüğünde bizimlede palaşırsan sevinirim pek tv takip edemiyorum
ben de pek takip edemeyorum ama...haberim olursa mutlaka bu formda paylaşırım....
bir de TRT TURK her hafta bir yedikule konseri veriyor..Ben geçen sene 3-4 fd konserine denk geldim..Hepsi de tesadüfendi..
miniş çok teşekkürler bu röportajı bizlerle paylaştığın için ancak başlık çok dikkatimi çekti feridun düzağacın kaybettiği bir hedef kitlesi olduğunu sanmıyorum,bu başlığı önceki albümün feridun abiyi populizme yaklaştırdığını düşünp,kasıtlı bir şekilde o albümün çok satmasını istediğini ve bir anlamda piyasaya oynadığını düşünen birtakım insanların feridun düzağaça orjinal-altyazılıdan dolayı sert tepkilerinden yola çıkarak yazdıysan bu,tamamen bu şekilde düşünen insanların ayıbı ve kaybıdır.Bence feridun düzağaç onları değil,önceki albümü bu düşüncelerle eleştirn insanlar feridun düzağaç gibi önemli birisini kaybetmiştir.Benim görüşüm bu yönde herkese feridun düzağaçlı günler
bence ferıdunun albumlerını dınlemek ınsanlara huzur verıyor bence ınsan dınledıkce kendını buluyor bence herkes dınlemelı dınlesınler kı n kadar ınsanları yasamı anlattıgını ve hayatı anlaya bılesınler kendınıze bugun bır ıyıylık yapın bence bugun gıdın kendınıze ferıdunun bır albumunu alın ve dınlemeye baslayınnnnnnnnnnnn
ne kadar guzel oldunu anlamaya baslayın