bir devam filmi / siyah beyaz türkçe dublaj

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
cres
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen cres »

arkadaşlar benim gibi başka şehirde olupta konsere gidemeyecekler içinde
eğlenin ve eşlik edin şarkılara lütfen.sürekli bir feridun düzağaç dinleyicisi olarak hiç biryerde yayınlanmamasına rağmen ilk klibi hala gözlerimin önünde onunda isteği sanırım bizler gibi dinleyiceler.O'NU tek şarkıya hapsetmeyen,hiçbir yerde görünmediğinde işte unutuldu gitti demiyen,ilk şarkılarını bile hala yeni bestelenmiş dumanı üstündeymiş gibi dinleyen,uzun bir aradan sonra bir müzik marketin önünden geçerken hiç bir afiş görmeden sözlerini-söyleyini duymadan müziğinden,tınılarından "bu feridunun müziği albüm mü çıkardı" deyiveren dinleyiciler.Bu dinleyicilerden olduğum için kendimi şanslı-mutlu-FARKLI sayıyorum..
....
Ellerimde sevdanın yanık kokusu
Ey adı sevda nerede
Ellerin
Aradığım bulunmayan haykırdığım duyulmayan
Sen asla dün olmayan bir yaşanmamış an
....
bliss

Mesaj gönderen bliss »

bu albümü her dinleyişimde bana ayrı duygular yaşatıyor.dinlemeye doyamıyorum.bi albüm bu kadar anlamlı şarkılardan oluşablirmi ya..........
king

Mesaj gönderen king »

Arkadaşlar müthiş bir albüm dinledikçe dinleyesim geliyo ,Bu sarkıların hepsi ne güzel aşk kokuyo!!!!!!!

king
Kullanıcı avatarı
haldunbar
Takımdan
Takımdan
İsim: Haldun

Mesaj gönderen haldunbar »

hseven359 yazdı:tekrar tekrar dinlemeni tavsiye ederim.(özellikle gece yatmadan önce)özellikle gece dinlediğimde, albümün harika ötesi olduğunun farkına varıyorum.ilk birkaç kez dinlediğimde pek bişey ifade etmeyen sözlerin,çok şeyler ifade ettiğini farkediyorum.
hseven359 bu işi iyi biliyorsun dostum...
hseven359
Üye
Üye
İsim: ali

Mesaj gönderen hseven359 »

ne yapayım haldunbar kardeşim FD den başka dinlediğim kimim varki..o da olmasa ... :P
bana arkadaşlarım sen FD'yle kırdın kafayı diyorlar..varsın desinler..
melissa
Üye
Üye

Mesaj gönderen melissa »

evet ya,kesinlikle!
kendinle başbaşa kaldığınız o malum gece vakti yüksek sesle feridun dinlemekten iyisi yokmuş,bunu ilk yaptığımda o kadar şaşırdım ki,1haftadır aynı albümü sanki hiç dinlememişim gibi...!!
Kullanıcı avatarı
haldunbar
Takımdan
Takımdan
İsim: Haldun

Mesaj gönderen haldunbar »

Bir de gecenin bir yarısı radyo dinlerken "MUZO" nun bir anda Feridun Düzağaç çalıvermesi yok mu?(ben bugün bunu gördüm) Ve birde henüz albümü dinlemedim ama hislerine güvenerek her parçasını gözüm kapalı çalarım demesi. İşte bu daha bir başka...
Kullanıcı avatarı
emrepark
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen emrepark »

içinde kaybolunası bi albüm,ben de her defasında yitip gittiğimi,dinlerken kendimden geçtiğimi farkediyorm.Bütün dijitalleşmişliklerden,populizmden uzak,aşkve hüzün kokan bir duygu albümü,yıkayınca kokusu,izi geçmekbilmeyenbi albüm.Ne yazsam çok sığ,ne yazsm biraz eksik.
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

Aykan bey sağolsun ilgi ve alakayı esirgemediler.

https://lavinya.net/gallery/img1663.htm göz atabilirsiniz.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
ferrydun

Mesaj gönderen ferrydun »

Konsere gidemeyecek (daha doğrusu kaçamayacak) bir fdfan olarak konsere gidecek olan arkadaşlardan iki ricam olacaktı; birincisi tüm şarkılara katılmanız ve özellikle de deli parçasında ''anlayan el sallasın, bana merhaba der gibi'' bölümünde bizler için de Feridun'a el sallamanız,ikincisi de konserden sonra yaşadıklarınızı bizimle paylaşmanız.İnanın gidemeyenler konser anılarını okuyunca gitmiş gibi oluyorlar. :cry: Şİmdiden teşekkürler
fdselinfd

Mesaj gönderen fdselinfd »

Aykan beyi bende tbrk etmek isterim hem güzel resimlerinden dolayı hemde feridunu keşfedebilmiş bii insan olduğu için ama resim gerçekten çok güzel çok doğal herşeyiyle mükemmel bi albüm
güneşay

Mesaj gönderen güneşay »

gerçekten resimler çok güzel.kapak resmi öyle özetlemiş ki hayatı diyecek söz yok.tekrar tekrar hayran oluyorum her bakışımda.
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Albümün içindeki fotoğrafların rengi gerçekten bir harika siyah beyaz tonların karışımıyla bezenmiş harika bir albüm gerçekten size de oluyor mu bilmiyorum ama ben "Ağlamıyorum " ve "Yürüdüm" şarklarında göz yaşlarıma hakim olamıyorum çok anlamlı şarkılar her şeyi bir anda dinlerken yaşayabiliyor insan :cry:
muhteşem kanuni

Mesaj gönderen muhteşem kanuni »

evet haklısın o şarkılarda ağlamamak mümkün değil.bu arada bu albümde feridun abiyi orjinal alt yazılıyla tanıyanlar farkediliyor.işte biz bunun için diyorduk feridun abinin şarkılarını öyle herkes anlayamaz diye.ben bir de BENİ UNUTMA da tutamıyorum kendimi.Bursa konserini iple çekiyorum ve en kısa zamanda gelmesini diliyorum.
patosss

Mesaj gönderen patosss »

albüm süper olmuş!uzun uzun feridun düzağaçtan sonra uzun bi ara vercek die gerçekten korkmuştum.her zamanki gibi yine her şarkı çok etkileyici.hatta dier albümlere göre biraz daha fazla mı ne!albüm resimleri de çok güzel olmuş.herkesin eline sağlık.....