bir devam filmi / siyah beyaz türkçe dublaj
-
- Yeni Üye
arkadaşlar benim gibi başka şehirde olupta konsere gidemeyecekler içinde
eğlenin ve eşlik edin şarkılara lütfen.sürekli bir feridun düzağaç dinleyicisi olarak hiç biryerde yayınlanmamasına rağmen ilk klibi hala gözlerimin önünde onunda isteği sanırım bizler gibi dinleyiceler.O'NU tek şarkıya hapsetmeyen,hiçbir yerde görünmediğinde işte unutuldu gitti demiyen,ilk şarkılarını bile hala yeni bestelenmiş dumanı üstündeymiş gibi dinleyen,uzun bir aradan sonra bir müzik marketin önünden geçerken hiç bir afiş görmeden sözlerini-söyleyini duymadan müziğinden,tınılarından "bu feridunun müziği albüm mü çıkardı" deyiveren dinleyiciler.Bu dinleyicilerden olduğum için kendimi şanslı-mutlu-FARKLI sayıyorum..
....
Ellerimde sevdanın yanık kokusu
Ey adı sevda nerede
Ellerin
Aradığım bulunmayan haykırdığım duyulmayan
Sen asla dün olmayan bir yaşanmamış an
....
eğlenin ve eşlik edin şarkılara lütfen.sürekli bir feridun düzağaç dinleyicisi olarak hiç biryerde yayınlanmamasına rağmen ilk klibi hala gözlerimin önünde onunda isteği sanırım bizler gibi dinleyiceler.O'NU tek şarkıya hapsetmeyen,hiçbir yerde görünmediğinde işte unutuldu gitti demiyen,ilk şarkılarını bile hala yeni bestelenmiş dumanı üstündeymiş gibi dinleyen,uzun bir aradan sonra bir müzik marketin önünden geçerken hiç bir afiş görmeden sözlerini-söyleyini duymadan müziğinden,tınılarından "bu feridunun müziği albüm mü çıkardı" deyiveren dinleyiciler.Bu dinleyicilerden olduğum için kendimi şanslı-mutlu-FARKLI sayıyorum..
....
Ellerimde sevdanın yanık kokusu
Ey adı sevda nerede
Ellerin
Aradığım bulunmayan haykırdığım duyulmayan
Sen asla dün olmayan bir yaşanmamış an
....
-
- Takımdan
- İsim: Haldun
hseven359 bu işi iyi biliyorsun dostum...hseven359 yazdı:tekrar tekrar dinlemeni tavsiye ederim.(özellikle gece yatmadan önce)özellikle gece dinlediğimde, albümün harika ötesi olduğunun farkına varıyorum.ilk birkaç kez dinlediğimde pek bişey ifade etmeyen sözlerin,çok şeyler ifade ettiğini farkediyorum.
-
- Üye
- İsim: ali
-
- Üye
-
- Takımdan
- İsim: Haldun
-
- Takımdan
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Aykan bey sağolsun ilgi ve alakayı esirgemediler.
https://lavinya.net/gallery/img1663.htm göz atabilirsiniz.
https://lavinya.net/gallery/img1663.htm göz atabilirsiniz.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
Konsere gidemeyecek (daha doğrusu kaçamayacak) bir fdfan olarak konsere gidecek olan arkadaşlardan iki ricam olacaktı; birincisi tüm şarkılara katılmanız ve özellikle de deli parçasında ''anlayan el sallasın, bana merhaba der gibi'' bölümünde bizler için de Feridun'a el sallamanız,ikincisi de konserden sonra yaşadıklarınızı bizimle paylaşmanız.İnanın gidemeyenler konser anılarını okuyunca gitmiş gibi oluyorlar.
Şİmdiden teşekkürler

-
- Üye
- İsim: Özlem
Albümün içindeki fotoğrafların rengi gerçekten bir harika siyah beyaz tonların karışımıyla bezenmiş harika bir albüm gerçekten size de oluyor mu bilmiyorum ama ben "Ağlamıyorum " ve "Yürüdüm" şarklarında göz yaşlarıma hakim olamıyorum çok anlamlı şarkılar her şeyi bir anda dinlerken yaşayabiliyor insan 

evet haklısın o şarkılarda ağlamamak mümkün değil.bu arada bu albümde feridun abiyi orjinal alt yazılıyla tanıyanlar farkediliyor.işte biz bunun için diyorduk feridun abinin şarkılarını öyle herkes anlayamaz diye.ben bir de BENİ UNUTMA da tutamıyorum kendimi.Bursa konserini iple çekiyorum ve en kısa zamanda gelmesini diliyorum.