bir devam filmi / siyah beyaz türkçe dublaj

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
hseven359
Üye
Üye
İsim: ali

Mesaj gönderen hseven359 »

bugün Show da Hayat bilgisinin tanıtımı yapılrken arka fonda BENİ UNUTMA çalıyordu.
melissa
Üye
Üye

Mesaj gönderen melissa »

ben bu durumdan pek hoşnut değilim açıkcası :?
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

melissa__ yazdı:ben bu durumdan pek hoşnut değilim açıkcası :?
herşey izin alınarak yapılıyor ceren!
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
melissa
Üye
Üye

Mesaj gönderen melissa »

ben izinsiz mi dedim ki?
kendi duygularımdan bahsettim
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

demek istediğimi anlamadım neyse ya boşver.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
melissa
Üye
Üye

Mesaj gönderen melissa »

gayet açık ve kompleks olmayan bi cümle kurdum,boşver o kadar önemli değil zaten
müzika

Mesaj gönderen müzika »

YA ARKADAŞLAR SİZİ ÇOK KISKANIYORUM.BEN ŞU AN ISPARTA'DAYIM.İZMR'DEYKEN FERİDUN ORAYA ÇOK GELDİĞİ İÇİN KONSERLERİNE RAHATLIKLA GİDEBİLİYORDUM.AMA ŞİMDİ HAYIIIIIIIIIIIR!KONSERDE BENİM İÇİN DE 'DELİ'DE EL SALLAYIN,'AĞLAMIYORUM'DA AĞLAYIN,'BİR GÜN ÖLÜRSEM'DE RÜZGARI HİSSEDİN,'AŞK ÇOOOOOOOK UZAK'DA DA BENİ HATIRLAYIN.LÜTFEN...AYRICA FERİDUN'LA YAKINDAN GÖRÜŞEBİLİRSENİZ.''İZMİRLİ GÖNÜL DOSTUNUN SANA ÇOK SELAMI VAR''DER MİSİNİZ?SİZLERİ TANIMASAM DA SEVİYORUM İNANIN BANA... :lol:
muhteşem kanuni

Mesaj gönderen muhteşem kanuni »

aslında ben de bu konudan pek hoşnut değilim ya :( yani o güzelim şarkıların özellikle de BENİ UNUTMA nın çalması beni üzdü.çünkü o şarkılar özel şarkılar ve ben o şarkıların orda burda,o veya bu dizide kullanılmasını üzüntüyle karşılıyorum.bir ara da yine show'da yayınlanan davetsiz misafir adlı dizide ALEV ALEV çalmıştı.ben bu konuda üzüntülüyüm ama mutlaka bunlar izin alınarak yapılan uygulamalar.vardır bir bildiği Feridun abinin :wink:
hseven359
Üye
Üye
İsim: ali

Mesaj gönderen hseven359 »

açıkçası hayat bilgisi dizisinde beni unutma'nın çalması benim hoşuma gitti..pek tv seyretmeyi sevmem ama o diziyi bi kaç kez izledim.oyuncuları gayet kaliteli (perran kutman gib)i ve dizinin konusu da fena değildi..yani kaliteli işlerde fd şarkılarının kullanılmasının bi sakıncası yok bence..ama çok fazla da abartmamak gerekir.birden fazla dizi veya başka programda da kullandırmamak gerek.çünkü,fd şarkıları çok özel şarkılar..
gölge_84

Mesaj gönderen gölge_84 »

Yüreğine sağlık Feridun abi.Yürüdümü dinlerken aklıma beyaz geliyor ve yine gözlerim doluyor.Sağol ve hep bizimle ol...
aşkınehali

Mesaj gönderen aşkınehali »

Yine kusursuz bir albüm Feridun abiden.İlaç gibi geldi bana.Ayrıca albümün fotoğraflarıda çok güzel.Albümlerine dokunmaya kıyamadığım tek müzisyen Feridun Düzağaç.
S3RH4T_P4SC4L
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen S3RH4T_P4SC4L »

gerçektenden albüm çok güzel deli şarkısı çok hoşuma gitti gerçi bütün şarkıları güzel ama deili şuandaki hiselerimi anlatıyo
RUDER1
Üye
Üye
İsim: rüya

Mesaj gönderen RUDER1 »

arkadaşlar lütfen dua edinde çarşamba günkü konser kötü hava koşulları yüzünden iptal olmasın.bu kadar beklemişken ve de özlemişken iptal olursa valla yıkılırız.
pinkfloyd

Mesaj gönderen pinkfloyd »

Bu konu benide düşündürüyor kara kara.. Ertelenirse okadar üzmez beni ama eğer iptal edilirse Trans akşamlarında kara deliklerden geçme sebebine yol açacak bende.
sensensen
Üye
Üye

Mesaj gönderen sensensen »

haldunbar yazdı:
feza yazdı: orjünaL aLt yazıLı'dan soraki kitLeyi pek memnun etmicek,onu hiç bırakmıcak oLan dinLeyiciLerini memnun edicek hatta onLara çok güseL bi yeni yıL hediyesi oLan arşivimin en değerLi aLbümLerinden biri..!
Böyle de denilebilir... :)
aynen katılıyorum klip gelirmi bu parçaya..gelse bile bizim garip feridunun eti ne butu ne gene bilmem kaç bin dolar isterler yayınlamak için..çok yazık...AGLAMIYORUM .TAM BİR.cumartesi havasında bir parça.....