bir devam filmi / siyah beyaz türkçe dublaj

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
ecem
Üye
Üye

Mesaj gönderen ecem »

ne! ne diyosun arkadaşım ya,haber kesin değilse bu şekilde yalan haberleri artya atıp bizi üzüp yüreğimie indirmeyin ya

off bıktım bu söylentilerden!
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Bekle beni Bozcaada geliooom :D bi ara 2007 de müziği bırakıcam demişti ama yinede karar onun biz onu hep sevicez...
pinkfloyd

Mesaj gönderen pinkfloyd »

Müzik, gerçekten onun aşığı olanların yakasını bırakırmı sanıyorsunuz..? Müziği bırakmak; nekadar basit ve boş bir kelime aslında.. Ve koca bir yalan..
Yaşadıklarını, duyumsadıklarını kalp yolları yardımıyla sevenleriyle paylaşan kaç sanatçı kaldı dersiniz..?
Feridun DÜZAĞAÇ' ta bu sayılı insanlardan birtanesi benim için.. Ve hiçte kolay değildir öyle küsmekle, kırılmakla müziği bırakmak.. Onlar bıraksa müzik onları bırakmaz, karabasanlar ortak olur gecelerine, güneşi, yıldızları, hüznü arar durur kalpleri, baş edemezler bu duygularla.. Üretme dürtüsünün asla önüne geçemezler.. Ve bu sayılı insanlar kolay kolayda yeryüzüne bir daha gelmezler..
O yüzdendir ki hiç korkmuyorum bu doğruluğuna bile inanmadığım haber karşısında.. İnanıyorum ki müzik denilen bu loş duyguyu bırakmak hiç te kolay değil, heleki onun o incinen kalbini sürekli üretmek için dürten birşeyler varsa..
Bir İlhan İREM' i tanımayanınız varmı, bu insan 70' lerdede vardı ve hala gizli kalabalıkları için üretiyor, dinleyici kitlesinin ona nekadar sadık olduğunu biliyor çünkü..
Ve Feridun Düzağaç ''Orjinal Alt Yazılı'' albümüyle ortaya çıkan o tüm sahte ve geçici hayranlarına ''Bir Devam Filmi'' albümü ile tokat gibi bir cevap verdi.. Şimdi göreceğiz gerçek kitleyle, sadece görüntüden ibaret olanlarıı.. 1995 yılından beri ışıklı bir Düzağaç hayranıyım, ben ilk kez Buralar Soğuk ile aşık oldum, ben DÜZAĞAÇ' ın sayesinde sabahları kalktığımda içimdeki o depresiflikle değil daha sağlam bir aşkla çıkmaz duygularında ötesinin olabileceğini anladım, ben insan oldum, onun sayesinde bir şarkı oldum, sesini her duyduğumda titreyip tekrar kendim oldum..
Ve bu hayranlığım her geçen gün dahada sağlam duygularla değişik boyutlara ulaşmaya başaldı.. Eğer geçen 10 yılda böylesine derin duyguları bana yaşatan bu takdire değer insan müziği bırakacam diyorsa ki kesinlikle inanmıyorum, içinden sadece küçük bir tebessümle gülümsüyordur..
Seni seviyoruz DÜZAĞAÇ.. Ve bizi bırakmayacağınada adımız gibi eminiz... Işığın ardında yürümeye devam et, SENİNLEYİZ..

izzet.
E.S.P. Çengelköy
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Arkadaşım gerçekten duygularını harika bir şekilde anlatmışşın.Düşüncelerine katılıyorum şu an itibariyle onun sahte hayranları belli olacağına inanıyorum.O geçiçi hayranlar ondan hep bi Alev Alev ya da bi FD:) gibi şarkı beklediler zaten şu an ki şarkılarını "Beni unutma" ve "Ağlamıyorum" o kitlenin kaldırabileceği türden değil gerçi albümün tamamı böyle harika şarkılardan oluşuyor.Ben Dream Tv'deki bir ropörtajına şahit olmuştum "Beni Alev Alev için sevenler beni ben olduğum için sevmiyorlardır" demişti ve böle bişeyin olmasını da istemiyor.Ben 2007 de müziği tamamen bırakıcam dedi demiyorum ama müzik harici başka bir şeylere yöneleceğini ve müziğe biraz ara vereceğini biliyorum.Ama bizleri hiç bir zaman unutmayacağına ve bizimde onu asla bırakmayacağımıza canı gönülden inanıyorum.
Hep bizimle kal Feridun DÜZAĞAÇ.
hseven359
Üye
Üye
İsim: ali

Mesaj gönderen hseven359 »

zaten sadece alevalev şarkısını sevenleri memnun etmek isteseydi,konserlerinde tekrar tekrar gelen alev alev isteklerine karşılık verir en azından bi kaç kez söylerdi şarkıyı...
ben de bir röportajında okumuştum. sadece orjinal aityazılı albümündeki (özellikle alev alev şarkısı) şarkılara genelin eşlik etmesinden duyduğu rahatzılığı dile getirmişti..
dert

Mesaj gönderen dert »

arkadaşlar çok güzel ya albüm. diğerlerinden farklı son albüme yakın tarzı ama onun gibi popüler olacağını inanmıyorum buda beni sevindiriyo çünkü öncekini yakışmayan çok adam dinliyodu.
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

Sevdiğim kadın başucumda

Saçlarımı okşasın

Uçan kuşlarıma. Sahte dostlarıma serbest

Ama annem ne olur ağlamasın

mükemmel...

Bu içmeden götürür. Sağol abi.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
Kullanıcı avatarı
Gülce
Takımdan
Takımdan
İsim: Ebru

Mesaj gönderen Gülce »

Yıkayınca geçmiyor kokun
Kokumu yitirmekten korktum
Işığı en güzelaldığım yerdeydim
Kalbin...
AĞLARSAN DÜŞERİM.
odysseia

Mesaj gönderen odysseia »

Bugfixed yazdı:Sevdiğim kadın başucumda

Saçlarımı okşasın

Uçan kuşlarıma. Sahte dostlarıma serbest

Ama annem ne olur ağlamasın

mükemmel...
ben de burasına o kadar hayranım ki anlatamam,bilgisayarda hep geri alıp orayı tekrar tekrar dinliyorum,çoğu şarkıda yaptığım gibi..böyle sen de yazınca çok hoşuma gitti,ben de bişiler söylemeden geçemedim :lol:
fdselinfd

Mesaj gönderen fdselinfd »

ben onu sahnede ilk defa izlicem yeni melek te çok heyecanlıyım daha önce gitme fırsatım olmadı özellikle deli şarkısına eşlik etmek istiyorum

ANLAYAN EL SALLASIN BANA MERHABA DER GİBİ
BEDEN GİTMEYE TEŞNE
HAYAT KAL DER GİBİ....
hanifeugur

Mesaj gönderen hanifeugur »

Ya albüm gerçekten harika ötesi olmuş.Kapağındaki fotoğrafları çok beğendim.Yani albüm ayrı kapak ayrı güzel.Ağlamıyorum ve bir gün ölürsem şarkılarına hasta oldum.Her dinlediğimde çok duygulanıyorum.Bu kadar mı güzel şarkılar yapılır ya :D
manolya
Üye
Üye

Mesaj gönderen manolya »

bende aldım bir devam filmini
bayramın son günü hepsi birbirinden güzel ve özel kısaca yine fd ve yine düşler gibi güzel olan sarkıları yine aramızda :D
cyristali

Mesaj gönderen cyristali »

oh be sonuda ..elime geçti ve dinliyorum ..3. dinleyişim..sanırım diğerlerinden farklı biraz..ben özellikle ''bi gün ölürsem'' adlı parçayı merak ediyodum..canlı dinlemiştim feridun abimizden..valla ne yalan söyliim sanki biraz daha farklı gibi geldi..neyse bi daha diliim bakalım..
hseven359
Üye
Üye
İsim: ali

Mesaj gönderen hseven359 »

tekrar tekrar dinlemeni tavsiye ederim.(özellikle gece yatmadan önce)özellikle gece dinlediğimde, albümün harika ötesi olduğunun farkına varıyorum.ilk birkaç kez dinlediğimde pek bişey ifade etmeyen sözlerin,çok şeyler ifade ettiğini farkediyorum.
RUDER1
Üye
Üye
İsim: rüya

Mesaj gönderen RUDER1 »

konser biletlerimizi aldık şimdi ,çarşambayı iple çekiyoruz.Konser havasını özledik en son yedikule deki konserine gitmiştik ,yoksa marmaradakimiydi en son gittiğimiz.neyse hepsi güzel ve bitmesini istemediğim konserlerdi.
bu albümde bütün şarkıları güzel ama deli,ağlamıyorum , beni unutma ve yürüdüm benim için diğerlerinden bir adım önde ...
konserde görüşmek üzere herkeze selamlar....