çok isteyince olmaz...
yani olur da çalışmak gerekir.
yani sadece çok istemek hiçbir zaman yeterli değildir...
çalışmadan çok istediğin bişeyi elde edersen hevesin de kalmaz bence o çok istediğin şeyin değeri eskisi gibi değildir,hazır ve çalışmadan elde edersen...
en azından bence,benim için budur!
ama çok isteyip te çalışsan bile olmayacak şeyler vardır ki..
onlar gerçekten hep benim canımı acıtmıştır
çünkü;
çok istediğim şeylerin %65 i bu canımı acıtan olmayacak şeylerden oluşmaktadır
cok ısteyınce oluyordu hanı sımdı nerdeaın hıc gelmeyen.....cok ıstedıgın 1 seyın olması bırazda ortama ve sansa baglıdır.....HIC KIMSE COK ISTEDIGIM HERSEY OLDU DIYEMEZ...
BAZEN NE YAPARSAN YAP OLMUYOR
bundan şöyle bir anlamda çıkar arkadaşlar
madem ki bazen ne yaparsan yap olmuyor o zaman
bazende oluyor dimi biz elimizden geleni yapalım ve sora
elimizde olmayan nedenlerden dolayı olmuyorsa da kendini harap etmenin bir anlamı yok
evet şans çok önemli ama insan birkaç kere denedi diye 'yok olmuyor bu,olmayacak' diyip vazgeçerse nekadar şanslı olduğunu farkedemeyecek belkide...Çok çaba harcadığında tam istediğin gibi olmuyorsa da , o istediğin şeye dair , yanında birşeyler birikmiştir aslında.
bence çok isteyince olmuyo
feridun düzagaçin çok sevdigim bi sarki sözü var...
ÇOK iSTEYiNCE OLUYORDU HANi
SÖYLE NERDESiN HiÇ GELMEYEN
bence süper bi söz
O kadar umutsuz olma,hayatta küçük şeylerle MuTlu olmayı Öğrenmek Gerek...Hangimizin ÇOk istediği şeyler ayağına geldiki??Benimde istediğim herşey olmuyorr bu hayatta..ama Mutluysan EĞeR bence istediğiN herşey OLmuş demektir...çünkü mutluluğu BUlamaYan o kadar çok insan varKİ...
ben şimdiye kadar neyi tüm kalbimle istedimse oldu... yani bişey olmuyosa onu ya çok istemiyosunuzdur ya da gereksiz buluyosunuzdur ya da şanssızsınız kardeşim ben napıyım
ben buna katılmıyorum.
insanların çok isteyip üzerinde çabalayamayacağı şeyler vardır
elinden hiçbişey gelemeyeceği şeyler...
sen yinede bunlar için çabalamaya çalışsanda bi fayda etmez
aksine belki acı çekmene sebep olur.
çok istersin,hatta bunları elde etmek için çok çaba sarfedersin...
yinede olmaz.