bende tam ben müzik dinlerken annemin odaya dalıp aniden müziği kapatıp,bişey söylemeden,öylece cıkıp gitmesi
tamam hergün aynı seyi ve yüksek sesle dinlemek onu sıkıyo olabilir:)
ama biraz daha haber vererek gelse kızmıcam:)
tam ben kaptırmışken müzik kesilince tuhaf oluyo ...
benim annemde aynı dertten muzdarip!napıyım ben yüksek ses olmadan müzik dinlemekten bişi anlamıyorum!özellikle yabancı müzik dinlerken içerden hemen bi ültimatom geliyo"kızım ya onun sesini kıs yada ben geliyorum" şeklinde!ama feridun a onlar da alıştılar artık!feriduna kimse mudahale etmiyo
Konuşurken araya başka laf katılması araya lafkatılınca söyleceğimi hep unuturumda konuştuğum kişinin başakaşeyle uğraşması ve başka tarafa bakması çok gıcıktır.ben dinliyosam benim anlatdığımda dinlenmelidiye düşünüyorum.
darkfriairs yazdı:Hiç durmadan konuşanlara gıcık olurum.
Hele ki, dinlemediğinizi belli etmek için başka tarafa bakarsınız, omuzunuza vurur dinlemeniz için...
Anlatan adamın ne konuştuğu bıkkınlık getirirse, dinleyen adam denlememeye başlar, alakasız olduğunu anlatan adama ima yolu ile anlatmaya çalışır ama; anlatan adam hala neyi nerede keseceğini bilmez, ve her halde dinlemeyen adama anlatmaya çalışır:)
melisa benim işim daha zor,üstelik birde babam fd yi cok sevdiğim için onu actığımda kapatıyor,tvde klibi cıkınca değişiyo falan,hatta birkeresinde odamdaki resimlerini yırtmıştı,oysa sadece üç tane vardı...
ama bunu takrarlarsa onu affetmeyeceğim..