Ben derim ki Elif Şafak okumayan kalmasın,kendine güvenmeyen de okumasın.Mahrem müthiş bir kitap,aynı şekilde Araf da.
Buket UZUNER, Mario Levi, Adalet Ağaoğlu gibi yazarları kaçırmak büyük hata.
Bir de bir çok kişinin sevebileceği Ahmet Ümit var.Hem inceden politikaya göndermeler yapıyor hem de müthiş sürüklüyor...Süprizli sonları sevenlere.
EN SON OKUDUĞUNUZ VE TAVSİYE EDECEĞİNİZ KİTAPLAR...
-
- Admin
- İsim: Ersin
turgut özakman'ın "şu çılgın türkler" her TÜRK gencinin okuması gerekn bir kitap bence..soluksuz okudum,ve kurtuluş savaşı dönemini yaşamış kadar oldum!.akıcı bi anlatımı var mutlak okuyun.
bi de tabi ki Dan Brown kitapları..hepsi ayrı bi sürükleyici!! onları da eğer okumadıysanız kesinlikle tavsiye ediyorum..
bi de tabi ki Dan Brown kitapları..hepsi ayrı bi sürükleyici!! onları da eğer okumadıysanız kesinlikle tavsiye ediyorum..
EBRULİ..
KİTABI OKUNMASI GEREKEN DİYE GÖRÜRSEN,PUT GİBİ YA DA DOGMA OLARAK GÖRÜRSÜN..KİTAPLARI TAVSİYE VEYA REKLAM İÇİN DEĞİL BEĞENDİĞİN İÇİN ALIRSAN DAHA İYİ OLUR..KİTAPLAR EN İYİ DOSTTUR!!ONLARI HIRPALARSIN,HAKARET EDERSİN AMA ONLAR SANA HALA İÇİNDEKİLERİ SUNAR,SESİNİ ÇIKARMADAN ÜSTELİK..UMARIM BU ZAAFINI YENERSİN..KİTAPLARI SEVİYORUM..ANLIYORUM..ÖDEMİR ASAF:BENİ SEVENİ SEVMİYEBİLİRİM AMA BENİ ANLAMAYANI ASLA SEVMEM!!
ben hala 'şu çılgın türkler' adlı kitabın her türk genci tarafından okunması gerektiğini düşünüyorum..çünkü özellikle yakın tarihimizle ilgili çoğu şey ya anlatılmıyo ya da anlatılsa bile çok yüzeysel geçiliyo,derinlere inilmiyo.ve ben şu anki gençlerin yani bizlerin tarihini,bu günlere ne şartlarla,ne zorluklarla gelindiğini çok da iyi bilmediğini düşünüyorum..bize tarih öğretilmiyo, tarihten ders çıkarmamız gerektiği söylenmiyo ve biz de çoğu zaman geçmişte yapılan hataları tekrarlıyoruz.. GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN TOPLUM, GELECEĞE DE GÜVENLE BAKAMAZ.. bizler türk genci olarak; bizlere öğretilmeyeni araştırmalı, türkiye'nin gelişmesini ve türk gençlerinin bilinçlenmesini istemeyen,önümüze her fırsatta taş koyan toplumların esiri olmamak için geçmişimize sahip çıkmalıyız..ve bize bu konuda yardımcı olacak kitapları MUTLAKA OKUMALIYIZ.
ayrıca bi kitabın yüzüne bakıp ne içerikli olduğunu anlayamayacağımız için tavsiyeler de o kadar zararlı değildir,bu da kesinlikle bi zaaf olamaz!!zaten açılan bu sayfanın amacı da birbirimize beğendiğimiz kitapları tavsiye etmektir..
ayrıca bi kitabın yüzüne bakıp ne içerikli olduğunu anlayamayacağımız için tavsiyeler de o kadar zararlı değildir,bu da kesinlikle bi zaaf olamaz!!zaten açılan bu sayfanın amacı da birbirimize beğendiğimiz kitapları tavsiye etmektir..
iskender pala- babil'de ölüm istanbul'da aşk ve tabi türk edebiyatının müthiş bir klasiği olan yaşar kemal- ince memed i kesinlıikle tavsiye ederim.
elif şafak- mahrem bu kitabı okudum ve açıkçası hiç beğenmedim bit palas a da göz attım ama aynı yöntemdi yazarın kendine has bir uslubu var fakat beni sarmadı neyse şimdilik aklıma gelen önerebileceğim kitaplar bunlar
bol kitaplı günler arkadaşlar.......
elif şafak- mahrem bu kitabı okudum ve açıkçası hiç beğenmedim bit palas a da göz attım ama aynı yöntemdi yazarın kendine has bir uslubu var fakat beni sarmadı neyse şimdilik aklıma gelen önerebileceğim kitaplar bunlar
bol kitaplı günler arkadaşlar.......
-
- Takımdan
- İsim: Bedih
selam
Ayıp yakışmıyor.İltifat edeciğin insana direk iltifat et dostum diğer insanların da duygu ve düşüncelerinin olduğunu unutma ok....bluedeath.dL yazdı:burada senden başka duyarlı ve derin insan göremedim elif,gördüğümde bir kez daha okuyacağım bir şehre gidememek'i.