ERKEKLER NEDEN BÖYLEDİR?
bence sadece erkeklere mahsus bişey değil.bu yüzyılda insanlar genel anlamda dengesiz.kimse kimseye güvenmiyor.herkes herkesten korkuyor ve herkes herşeyi herkesten iyi biliyor da ondan.güven,saygı,sadakat kalmamış . nadiren rastlıyoruz ve vayyy be böle insanlarda kalmış mı diorum.ne bileyim ben pek yardımcı olamadım galiba.
-
- Dengesiz Üye(Banlı)
Böyle asil insanları gercekten bulmak zorduk ya ne bileyim bi insan bu özelliklere deger vermezse hay...dan farkı kalmaz yani gurur olmalı bi insanda dedigini bilmeli,sözünü tutmalı bence.onlar neyin ne oldugunu biliyorlar..hakan yazdı:Arkadaşlar bir insan aranacak tek şey kişilik ve karekterdir,bu kişiyide araıyorum bulmadım nedendir bilinmez birtanesi mevcut diğeri yok.Bu çokmu zor acaba.....
Ya birbirlerini aldatıyolar böle olmaz ya bu insanlar bide demezler mi birbirimizi seviyoruz diye ohaa dedim yaa insanlık öldümü bu kadar zaten sevgi namına bisey kalmamıs.Ask mı sormayın bile.
Ne erkeklere nede kadınlar ben insanlara güvenmiyorum bıktım onlardan artık cok sıktılar

-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
Re: ERKEKLER NEDEN BÖYLEDİR?
Su an burada konusulanlar dengesiz erkekler ,;dengeliler normalller,farklı değiller de ondannihan yazdı:arkadaşlar erkekler genel olarak(hepsi demiyorum)neden dengesizdir?yanlış anlamayın! dengesiz derken hakaret etme amaçlı demiyorum.yani mesela neden bigün seviyorum derken bigün sevmiyorum derler ya da soğuk davranırlar???yoksa bnm ve arkadaşlarımn karşılaştklarmzda mı bi sorun war??? fikri olan warsa anlatabilir mi???

-
- Üye
- İsim: nilgün
-
- Üye
-
- Dengesiz Üye(Banlı)
çirkin kadın yoktur az votka vardır.
en azından çevremde tanıdığım çok yakın erkek arkadaşlarımın görüşü böyle...bir kızı sevseler bile yüz vermiyor diye gidip hayatta çıkmayacağı bi insanla çıkabiliyo bu arkadaşlarım..olay da doğal olarak az votka işine dönüyor
komik bi durum tabii ki
yani benim anladığım gördüğüm kadarıyla bir erkek istediğini elde edemeyince çok ani ve saçma kararlar verebiliyo ve hiç de pişmanlık duymuyo...
ama erkekleri anlamak çok da zor değil sadece bir erkek gibi düşünmek lazım o zaman herşey anlam kazanıyo
en azından çevremde tanıdığım çok yakın erkek arkadaşlarımın görüşü böyle...bir kızı sevseler bile yüz vermiyor diye gidip hayatta çıkmayacağı bi insanla çıkabiliyo bu arkadaşlarım..olay da doğal olarak az votka işine dönüyor

yani benim anladığım gördüğüm kadarıyla bir erkek istediğini elde edemeyince çok ani ve saçma kararlar verebiliyo ve hiç de pişmanlık duymuyo...
ama erkekleri anlamak çok da zor değil sadece bir erkek gibi düşünmek lazım o zaman herşey anlam kazanıyo

-
- Üye
-
- Yeni Üye
-
- Üye
Arkadaşım sana katılmak mümkün değil ya ....
Erkeklerle kadınlar arasında mutlaka problemler ve uyumsuzluklar olacaktır bu her iki tarafla da alakalıdır..
Adı üstünde Kadın ve Erkek
yaradılışı psikolojisi sosyal hayatı tamamen farklı karşıt cinsiyetler..
Siz erkekler hakkında böyle düşünürken eminim benim gibi bir çok arkadaşım da aynı şeyi kadınlar için düşünüyodur..
Erkeklerle kadınlar arasında mutlaka problemler ve uyumsuzluklar olacaktır bu her iki tarafla da alakalıdır..
Adı üstünde Kadın ve Erkek
yaradılışı psikolojisi sosyal hayatı tamamen farklı karşıt cinsiyetler..
Siz erkekler hakkında böyle düşünürken eminim benim gibi bir çok arkadaşım da aynı şeyi kadınlar için düşünüyodur..
-
- Üye
- İsim: yasemin
-
- Üye
bence iki tarafta haklı kendince. biz biraz gönül işinde aceleciyiz sanırım ondan hata yapıyoruz her iki tarafı kastettim.
bence aşk için yaşamayalım yaşarken aşık olalım o zaman belki doğru insan çıkar karşımıza. bide her karşımıza çıkanı aşk sanmayalım. dürüst olursak karşımızdakide dürüst olacaktır eminim zor ama ne diyelim ben aşk tan kaçmayı tercih ediyorum böylece başımda ağrımamış oluyor bakalım nereye kadar kaçarsam artık.. 

-
- Üye
- İsim: ...
-
- Üye