ERKEKLER NEDEN BÖYLEDİR?
ERKEKLER NEDEN BÖYLEDİR?
arkadaşlar erkekler genel olarak(hepsi demiyorum)neden dengesizdir?yanlış anlamayın! dengesiz derken hakaret etme amaçlı demiyorum.yani mesela neden bigün seviyorum derken bigün sevmiyorum derler ya da soğuk davranırlar???yoksa bnm ve arkadaşlarımn karşılaştklarmzda mı bi sorun war??? fikri olan warsa anlatabilir mi???
-
- Takımdan
- İsim: Haldun
-
- Üye
-
- Üye
what's on a men minds
diye bir resim vardı eskiden
hatırlayan varmıı bilmiyorum
erkeklerin yüzde sekseni birlikte olduğu kadından sex umarak birlikte olur
eğer karşı taraf bir şey vermiyorsa erkek soğur
bu tabiatın bir kanunu
malesef acı gerçek böyle
koklatırsan yanında koklar
koklatmassan başka yerde koklar
biraz abiyane oldu ama kusura bakmayın gerçek böyle
haaaa işin diğer yönü ben kadın olsam koklatmam
eğer beni seviyorsa koklamaya ihtiyacı varmı
o duygularına gem vurabiliyorsa eğer benim için her şeyi yapar
ya da gerçekten sever....
diye bir resim vardı eskiden
hatırlayan varmıı bilmiyorum
erkeklerin yüzde sekseni birlikte olduğu kadından sex umarak birlikte olur
eğer karşı taraf bir şey vermiyorsa erkek soğur
bu tabiatın bir kanunu
malesef acı gerçek böyle
koklatırsan yanında koklar
koklatmassan başka yerde koklar
biraz abiyane oldu ama kusura bakmayın gerçek böyle
haaaa işin diğer yönü ben kadın olsam koklatmam
eğer beni seviyorsa koklamaya ihtiyacı varmı
o duygularına gem vurabiliyorsa eğer benim için her şeyi yapar
ya da gerçekten sever....
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
erkekler mi?
erkeklerde bayanlarda genel anlamda birbirine benzerler. sana seviyorum derken sarhoş değilmişse şimdi sevmiyorum demesi tuhaf. belki ilgisi azalmış olabilir, başka şeyler onu yoruyo yada meşgul ediyodur. yada hiç biri adam yavaş yavaş kaçmaya başlıyodur, zamana yayıp bitirme politikasıda olabilir. bi bayan olarak söylüyorum her ihtimali düşün bence! ama ben olsam kendi haline bırak, ondan uzaklaşma ama seni kaybedebileceğinide bilsin.yorma kendini erkeklerin bazen kafası karışır... napalım onlarda öyle..
-
- Üye
- Konum: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar...
komikkk
arkadaşıım problemi az da olsa kendi içinizde arayın derim sizler her erkeğe seviyorum derseniz o erkeklerde size her an sevmiyorum diye bilir çok doğaldır sevi dediğiniz şeyin basit bir şey olmadığını hatırlatırım....son-nefesim yazdı:yeni mi anladın dengesiz olduklarını?...
Re: komikkk
arkadaşıım problemi az da olsa kendi içinizde arayın derim sizler her erkeğe seviyorum derseniz o erkeklerde size her an sevmiyorum diye bilir çok doğaldır sevi dediğiniz şeyin basit bir şey olmadığını hatırlatırım....[/quote]
her erkeğe seviorum dediğimizide nerden çıkardn? tamam mutlaka böle kızlar wardr ama bunlar kişiliği oturmamış basit kızlardr onlardan bahsetmioruzki biz burda arkadaşım...
her erkeğe seviorum dediğimizide nerden çıkardn? tamam mutlaka böle kızlar wardr ama bunlar kişiliği oturmamış basit kızlardr onlardan bahsetmioruzki biz burda arkadaşım...
Re: erkekler mi?
ama işin garip yanı biz zaten ayrıyız yani kaçmaya başlaması gibi bişey söz konusu olamaz bilemioorum bn anlayamadm napmaya çalıştığını.....hazan yazdı:erkeklerde bayanlarda genel anlamda birbirine benzerler. sana seviyorum derken sarhoş değilmişse şimdi sevmiyorum demesi tuhaf. belki ilgisi azalmış olabilir, başka şeyler onu yoruyo yada meşgul ediyodur. yada hiç biri adam yavaş yavaş kaçmaya başlıyodur, zamana yayıp bitirme politikasıda olabilir. bi bayan olarak söylüyorum her ihtimali düşün bence! ama ben olsam kendi haline bırak, ondan uzaklaşma ama seni kaybedebileceğinide bilsin.yorma kendini erkeklerin bazen kafası karışır... napalım onlarda öyle..
-
- Admin
- İsim: Ersin
Re: komikkk
her erkeğe seviorum dediğimizide nerden çıkardn? tamam mutlaka böle kızlar wardr ama bunlar kişiliği oturmamış basit kızlardr onlardan bahsetmioruzki biz burda arkadaşım...[/quote]nihan yazdı:arkadaşıım problemi az da olsa kendi içinizde arayın derim sizler her erkeğe seviyorum derseniz o erkeklerde size her an sevmiyorum diye bilir çok doğaldır sevi dediğiniz şeyin basit bir şey olmadığını hatırlatırım....
benim msjın üstünde yazan yere gönderme yaptım... burda neyden bahsedildiğini anlayabilecek kapasitede insanlarız.. amaç forumda birşeylere katılmak bildik birşeyleri paylaşmak hayat tecrübe demektir birilerinden bişi kaparsak ne alaa