ERKEKLER NEDEN BÖYLEDİR?
-
- Yeni Üye
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: BAHAR
-
- Üye
-
- Yeni Üye
-
- Üye
feministler siziii:)
ya bu ne erkek düşmanlığıdır. Kızlar bir olmuş erkekleri eleştiriyorlar. bütün yazılarınızı okudum.Bir tane erkekleri öven bir yazı göremedim ve bir erkek olarak yazmak istedim bunları.. {ama bu yazacağıım sözler erkekliğin gururunu kurtarmak için değil}. tamam aramızda dengesizler olabilir ama insan olarak değerlendirilirsek hepimiz insan değilmiyiz sanki aynı şeyi kızlar yazmıyormuş gibi yazıyorsunuz bir gün aşkım dersiniz sonrada defedersiniz yazmayın böyle şeyler
-
- Üye
- İsim: gökhan
merhaba ben de cümle içinde geçen genel yargıdan gocunanlardan biriyim.
öncelikle sizlerden "insan" kelimesinin anlamını bu kadar yüzeysel algılamamanızı bekliyorum. bunları yazarken oluşturduğunuz cümlelerde geçen "erkek" kelimesinin yerine "kadın" kelimesini koysak yine aynı eleştiriyi yapacağım. herşey insanın yapısında biter, bu ne erkek olmakla ne de kadın olmakla alakalıdır...
öncelikle sizlerden "insan" kelimesinin anlamını bu kadar yüzeysel algılamamanızı bekliyorum. bunları yazarken oluşturduğunuz cümlelerde geçen "erkek" kelimesinin yerine "kadın" kelimesini koysak yine aynı eleştiriyi yapacağım. herşey insanın yapısında biter, bu ne erkek olmakla ne de kadın olmakla alakalıdır...
-
- Üye
-
- Yeni Üye
- İsim: Leman
Re: ERKEKLER NEDEN BÖYLEDİR?
Burda konuyu tartışırken ,egolardan biraz sıyrılmak gerekir.Kimseye bir saldırı yok.Savunma mekanızması geliştirmeden tartışılabilir.
iki taraf içinde şunu söyleyebilrim.
Eğer bir gün seni seviyorum deyip diğer gün kaçıyorsa,korkuyor demektir.Erkekler bunu daha çok yapar duygularını açmak bir zayıflıkmış gibi gelir.Oysa duygularını açmadan karşıdaki nasıl anlar?Buda çocuk oyuncağı değildir eminsen ve karşındaki bunu hakeden biriyle söylemelisin ve tutarsız olmamalısın.(kADINLAR İÇİNDE BU SÖZÜM)
Erkeklerin bir diğer yaptığı genelde onlar yapar.Bir sorun varsa söylemek yerine çocukça yalanlarla geçiştirmeye çalışırlar.Buda karşındakini aptal yerine koymak olmuyormu.Cesur olduklarını söylerleler ama aşk konularında kadınlardan çok daha cesaretsizdirler.Genel algılanmasın ama bi çoğu böyledir. Buda yorucudur.
iki taraf içinde şunu söyleyebilrim.
Eğer bir gün seni seviyorum deyip diğer gün kaçıyorsa,korkuyor demektir.Erkekler bunu daha çok yapar duygularını açmak bir zayıflıkmış gibi gelir.Oysa duygularını açmadan karşıdaki nasıl anlar?Buda çocuk oyuncağı değildir eminsen ve karşındaki bunu hakeden biriyle söylemelisin ve tutarsız olmamalısın.(kADINLAR İÇİNDE BU SÖZÜM)
Erkeklerin bir diğer yaptığı genelde onlar yapar.Bir sorun varsa söylemek yerine çocukça yalanlarla geçiştirmeye çalışırlar.Buda karşındakini aptal yerine koymak olmuyormu.Cesur olduklarını söylerleler ama aşk konularında kadınlardan çok daha cesaretsizdirler.Genel algılanmasın ama bi çoğu böyledir. Buda yorucudur.
Ya feminist biri değilimdir pek ama kesinlikle basit düşündükleri için bunlar..Çok sığlar..Biri çıkıp da ben öyle değilim,yanılıyorsun demesin lütfen..İstisnasınızdır o zaman ancan iyi bilinir ki istisnalar kaidei bozmuyor..
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Böyle düşündüğün aklımın ucundan geçmezdi,eyvallah.bence erkeklerin geninde var bu problem.hepsi çocuk gibi.ama sizi anlamak çok zor keşke anlayabilsedim...kullanma klavuzlarınız olsaydı.herşey daha kolay olurdu en azından....
Yazar yollarız en kısa zamanda.
Ben de görüşümü belirtmek isterim. Karşılıklı olarak erkeğin kadını ya da kadının erkeği tamamen anlaması olanaksız gibi...
Biz erkekler basitizdir. Her şeyin genelde kolayına kaçarız.
Erkeklerin doğasında var bu,kabul etmek lazım. Yaradılışmızdaki gizem...