f.d hakkinda sorulan sorular
-
- Takımdan
arkadaşlar hangi adrese gönderiyosunuz bilmiyorum ama [email protected] adresi kapatıldı. feridun@müzikmahsülleriofisi.com ve bilgi@müzikmahsülleriofisi.com adreslerinden artık iletişim kurulacakmış... bide bir röpörtajında son zamanlarda aldığı maillerin yazılmış olmak için yazıldığını ve verecek bi cevap bulamadığını söylemişti... o yüzden cevapsız bırakıyormuş...
röportajı hakkında bir fikrim yok fakat yahoo adresinin kapatıldığını eğer sen de albüm içerisindeki yazıdan dolayı söylüyorsan; orda kapatıldığını söyledikleri adres [email protected] adresi. ben daha önce iletişimimi [email protected] adresinden kurmuştum. ayrıca röportajında böyle bişey söylemişse bence doğrudur. benim de son iki mailim öncekinin tersine övgülerle doluydu, ve cevap alamadım (:manikarte yazdı:arkadaşlar hangi adrese gönderiyosunuz bilmiyorum ama fenoktadenokta@yahoo* adresi kapatıldı. feridun@müzikmahsülleriofisi* ve bilgi@müzikmahsülleriofisi* adreslerinden artık iletişim kurulacakmış... bide bir röpörtajında son zamanlarda aldığı maillerin yazılmış olmak için yazıldığını ve verecek bi cevap bulamadığını söylemişti... o yüzden cevapsız bırakıyormuş...