f.d hakkinda sorulan sorular

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
Kullanıcı avatarı
kumralada
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen kumralada »

benim attıklarım belki 10u gecmiştir.bir otomatik cevap işte sadece teşekkür bile gelmesi yeterdi.aylarca bekledim..bundan sonra gercekten tekrarlamam...
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

arkadaşlar hangi adrese gönderiyosunuz bilmiyorum ama [email protected] adresi kapatıldı. feridun@müzikmahsülleriofisi.com ve bilgi@müzikmahsülleriofisi.com adreslerinden artık iletişim kurulacakmış... bide bir röpörtajında son zamanlarda aldığı maillerin yazılmış olmak için yazıldığını ve verecek bi cevap bulamadığını söylemişti... o yüzden cevapsız bırakıyormuş...
rainbow

Mesaj gönderen rainbow »

manikarte yazdı:arkadaşlar hangi adrese gönderiyosunuz bilmiyorum ama fenoktadenokta@yahoo* adresi kapatıldı. feridun@müzikmahsülleriofisi* ve bilgi@müzikmahsülleriofisi* adreslerinden artık iletişim kurulacakmış... bide bir röpörtajında son zamanlarda aldığı maillerin yazılmış olmak için yazıldığını ve verecek bi cevap bulamadığını söylemişti... o yüzden cevapsız bırakıyormuş...
röportajı hakkında bir fikrim yok fakat yahoo adresinin kapatıldığını eğer sen de albüm içerisindeki yazıdan dolayı söylüyorsan; orda kapatıldığını söyledikleri adres [email protected] adresi. ben daha önce iletişimimi [email protected] adresinden kurmuştum. ayrıca röportajında böyle bişey söylemişse bence doğrudur. benim de son iki mailim öncekinin tersine övgülerle doluydu, ve cevap alamadım (:
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

zaten öyle bir adresi hiç olmadı... oraya öyle yazılmış ama nedenini bilmiyorum... saygılar...
odysseia

Mesaj gönderen odysseia »

slmm,yeni katıldım aranıza..benim de merak ettiğim bişi var;feridunun eşinin adının sevgi olduğu ve sevgili öyküleri de onun için yazdığı doğru mu???bu arada feridunla bi söleşi falan ayarlamaya çalışmışsınız noldu,bi haber yok mu o işten???
nilay gurel

Mesaj gönderen nilay gurel »

şimdi arkadaslar f.d ye hangi adresten ulasıyoruz biri bi acıklama yapsın...tartışmayın lütfen yaaa....bide mailine cevap yazdığı olmuşmu hiç?
yeni gelen arkadasın sorduğu soruyu bende merak ettim.ben eşinin ismini nülüfer die biliodum :(
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

closed

Mesaj gönderen Bugfixed »

TOPIC CLOSED BY WEBMASTER
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.