benim attıklarım belki 10u gecmiştir.bir otomatik cevap işte sadece teşekkür bile gelmesi yeterdi.aylarca bekledim..bundan sonra gercekten tekrarlamam...
arkadaşlar hangi adrese gönderiyosunuz bilmiyorum ama [email protected] adresi kapatıldı. feridun@müzikmahsülleriofisi.com ve bilgi@müzikmahsülleriofisi.com adreslerinden artık iletişim kurulacakmış... bide bir röpörtajında son zamanlarda aldığı maillerin yazılmış olmak için yazıldığını ve verecek bi cevap bulamadığını söylemişti... o yüzden cevapsız bırakıyormuş...
manikarte yazdı:arkadaşlar hangi adrese gönderiyosunuz bilmiyorum ama fenoktadenokta@yahoo* adresi kapatıldı. feridun@müzikmahsülleriofisi* ve bilgi@müzikmahsülleriofisi* adreslerinden artık iletişim kurulacakmış... bide bir röpörtajında son zamanlarda aldığı maillerin yazılmış olmak için yazıldığını ve verecek bi cevap bulamadığını söylemişti... o yüzden cevapsız bırakıyormuş...
röportajı hakkında bir fikrim yok fakat yahoo adresinin kapatıldığını eğer sen de albüm içerisindeki yazıdan dolayı söylüyorsan; orda kapatıldığını söyledikleri adres [email protected] adresi. ben daha önce iletişimimi [email protected] adresinden kurmuştum. ayrıca röportajında böyle bişey söylemişse bence doğrudur. benim de son iki mailim öncekinin tersine övgülerle doluydu, ve cevap alamadım (:
slmm,yeni katıldım aranıza..benim de merak ettiğim bişi var;feridunun eşinin adının sevgi olduğu ve sevgili öyküleri de onun için yazdığı doğru mu???bu arada feridunla bi söleşi falan ayarlamaya çalışmışsınız noldu,bi haber yok mu o işten???
şimdi arkadaslar f.d ye hangi adresten ulasıyoruz biri bi acıklama yapsın...tartışmayın lütfen yaaa....bide mailine cevap yazdığı olmuşmu hiç?
yeni gelen arkadasın sorduğu soruyu bende merak ettim.ben eşinin ismini nülüfer die biliodum