arkadaslar sana varamadim sarkisi var onuda haluk soylemis galiba f.d nin cun bir reportajinda ben bazi seyler yaziyorum ama insanlar tarafindan baska turlu anlasiliyor yani ben istedigim gibi anlasilmiyor mesela sıktıştım annemin rahminde onunn icin bu sarki onundur diye tahmin ediyorum umarim onundur cun bu sarkiyi cok seviyorum onun tipine yiyor.
Bnce takıntıya gerek yok arkadaşlar oda bizim gibi insan düşünki sitedeki bütün kişilere cevap yazmaya kalksa yıllar yetmez bence zaten zamanı olsa cevap yazardı bence
Allah rızası için biri beni şu konuda aydınlatsın Okan bayülgenle fdnin mahkemelik olduunu duymuştum bir röportjında da okudum nedenini biri bana yazabilir mi?
merhaba
siteye yeni üye oldum,aslında f d yi de biraz neyazıkki geç tanıdım
ama olsun hiç tanımamış ,onu hiç dinlememiş olmaktan iyidir.
f.d gerçekten bu foruma uğruyor mu?belki arada bir uğrayıp yaptıkları ile ilgili bilgi verse,mesela klip çekiyorum,yada konser olabilir gibi...
En son lady tarafından Çarşamba, Kasım 17, 2004 09:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
bu sorunun cevabi koliklerde var ama guzel bir kismi bu ki okan fd ye su shikayetten vaz gec demis ben seni cok seviyorum felan ama fd demis ki parayi senden alib bir klip cekecem altindada yazacam sponsor okan bayulgen gercekten guzel soylemis