f.d hakkinda sorulan sorular

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
buralarsoguk

Mesaj gönderen buralarsoguk »

arkadaslar sana varamadim sarkisi var onuda haluk soylemis galiba f.d nin cun bir reportajinda ben bazi seyler yaziyorum ama insanlar tarafindan baska turlu anlasiliyor yani ben istedigim gibi anlasilmiyor mesela sıktıştım annemin rahminde onunn icin bu sarki onundur diye tahmin ediyorum umarim onundur cun bu sarkiyi cok seviyorum onun tipine yiyor.
sonsuz

Mesaj gönderen sonsuz »

Gerçi bahsettiğin röportajı ben de okumuştum ama bir sitede söz-müziğin Haluk Levent ve Akay Ertit'e ait olduğu yazıyor
buralarsoguk

cok kolay bir is tipki cumartesi sarkisi gibi iki uc laf artirip yazar haluk levent yani bende sarki yazmak biliyorum
buralarsoguk

arkadaslar f.d yle soylesi diyordunuz ya soylesi ne demek chat mi ya ne?bir az aciklarmisiniz
serseri

Mesaj gönderen serseri »

Evet chat....... :!:
KinG_Of_WolFs

Mesaj gönderen KinG_Of_WolFs »

zuhahahah serseri seni bu yüzden seviyorum!...
buralarsoguk

hanki yuzden
Kullanıcı avatarı
hakan
Takımdan
Takımdan
İsim: Hakan

Mesaj gönderen hakan »

Bnce takıntıya gerek yok arkadaşlar oda bizim gibi insan düşünki sitedeki bütün kişilere cevap yazmaya kalksa yıllar yetmez bence zaten zamanı olsa cevap yazardı bence
blue girl

Mesaj gönderen blue girl »

Allah rızası için biri beni şu konuda aydınlatsın Okan bayülgenle fdnin mahkemelik olduunu duymuştum bir röportjında da okudum nedenini biri bana yazabilir mi?
lady

Mesaj gönderen lady »

merhaba
siteye yeni üye oldum,aslında f d yi de biraz neyazıkki geç tanıdım :(
ama olsun hiç tanımamış ,onu hiç dinlememiş olmaktan iyidir.
f.d gerçekten bu foruma uğruyor mu?belki arada bir uğrayıp yaptıkları ile ilgili bilgi verse,mesela klip çekiyorum,yada konser olabilir gibi...
En son lady tarafından Çarşamba, Kasım 17, 2004 09:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
sonsuz

Mesaj gönderen sonsuz »

Arkadaşlar son zamanlarda F.D'ye mail yoluyla ulaşan var mı?
rainbow

Mesaj gönderen rainbow »

sonsuz yazdı:Arkadaşlar son zamanlarda F.D'ye mail yoluyla ulaşan var mı?
ben daha önce mailleşmiştim bir kere.
YeniMelek konserinden bir gün önce ve konserden sonra mail yazdım, cevap alamadım.
haberin olsun (:
buralarsoguk

bu sorunun cevabi koliklerde var ama guzel bir kismi bu ki okan fd ye su shikayetten vaz gec demis ben seni cok seviyorum felan ama fd demis ki parayi senden alib bir klip cekecem altindada yazacam sponsor okan bayulgen gercekten guzel soylemis
du-ya

Mesaj gönderen du-ya »

bu arada sözü edilen parça aşkın e hali
melissa__

Mesaj gönderen melissa__ »

valla arkadaşlar ben yazın 2 mail attım 2 sinede cevap alamadım?büyük hayal kırıklığı yaşadım,bundan sonra da atmayı düşünmüyorum??