f.d hakkinda sorulan sorular

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
sonsuz

Mesaj gönderen sonsuz »

Feridun Düzağaç şu anda hangi mail adresini kullanıyor?
cagriaga

Mesaj gönderen cagriaga »

sitesinin anasayfasında
[email protected]
adresi yazılı ama bunu kullanıyor mu bilemem....
buralarsoguk

Mesaj gönderen buralarsoguk »

neden nasil yazmana kalmis abartmaktan felan hos lanmiyor bana cevab gondermis hem mukemmel bir cevab
buralarsoguk

evet iki baska mail adresi var ama bunu kullaniyor
sonsuz

Mesaj gönderen sonsuz »

Çok teşekkürler :D
buralarsoguk

lavinya ne anlama geliyor kelime anlami ne ?
buralarsoguk

arkjadaslar ben bir yerde f.d haluk leventin kamiyoncu klipinde oynamis okudum dogrumu?
buralarsoguk

bir de nadas sarkisinin altinda ne yazmis ve ne anlama geliyor bu bilen varmi ben bir azini anladim ama tamamen yok
du-ya

Mesaj gönderen du-ya »

bozcaada'da kendimi on sekizinci rüzgar gülü sanıyorken
bozcaada'da klip çektiğini ve bozcaada'da yazlığı olduğunu ve de bozcaada'da rüzgar gülleri olduğunu göz önünde tutarsak demek ki orayı çok seviyo veee orda onyedi tane rüzgar gülü var
buralarsoguk

ruzgar gulu su firlaniyor ya siz onlarami dersiniz?
du-ya

Mesaj gönderen du-ya »

rüzgar gülü değişik yönlerden gelen rüzgarın frekansını gösterir süs filan olarakta kullanılır aslında böle rengarenk benim var bi kaç tane bide yazlığın bahçesine koydum bi metre boyunda rüzgar estikçe dönüyo
oguzmania

[email protected]

Mesaj gönderen oguzmania »

arkadaslar f.d mail adresi [email protected]
uzun uzun feridun duzagac'ın acıklamalar bolumunde oyle yazıyor.
nova

Mesaj gönderen nova »

"albümlerindeki en kötü parçalara klip çekerek, bize bir mesaj vermeyemi çalışıyor diye şüphelendiğim adam"

bu yazı bir başka siteden alıntıdır ve başka bir şahsa aittir.

benimde hep aklıma takılmıştır, "albümdeki kötü parçalar" kısmına katılmıyorum ama çok daha iyi şarkılara neden klip çekmediğini hep merak etmişimdir?
gerçi ben bu durumdan şikayetçi değilim :)

sizce?
blurred

...

Mesaj gönderen blurred »

merhaba,
evet, Feridun Düzağaç, Haluk Levent'in 'Kamyoncu' adlı klibinde oynamıştır. klipten bazı görüntüleri, sitede yayınlayabilirim isterseniz.
sevgilerimle,
blurred
buralarsoguk

evet bir kere su klipi dream tv den istedim yayinlamadi lutfen ekle cok merak ediyorum :cry: su klipi asla gormemisim
lutfen ekle blurred