fd konserleri
eskişehir konserindeyim birsürü foto çektim felan neyse sonra herkes imza almaya çalışıordu bende üzgün bir şekilde çok geç kaldığımı anladım ve arkadaşlarla eskişehirde ünlü biyer olan onur işkembeye gittik...saat 2.30 gibi kapıdan ferudun abim girdi we elim ayam titredi...sonra masasına gittim foto çekildim acılarımıza ortak olduğunuz için teşekkür ederim dedim..sadece şarkı büyütmeye gerek yok dedi...sonra el sıkışıp öpüştük çok teşekkür ettim siz mutlu olun yeter dedi...fotoları en kısa zamanda siteye koymayı planlıyorum sorun olmazsa...çok şanslıyım..çok mütevazi biri...hemşerim ya işte...
-
- Üye
- İsim: Şahika
valla bende Eskişehir konserindeydim.çok eğlenceliydi.Emrepark senlede tanışmış olduk ama bilmiyorum ya olmadı işte ben baya öndeydim önümde 2 kişi vardı resmen.bide sahne f.d ninde söylediği gibi pek konserlik biryer değildi bar tarzı biryer sonuçta orası.f.d yine büyüledi bizleri.bi dahaki konserinde elele verelim tek yürek tek bilek olalım da tanışalım onunla.
-
- Takımdan
dostum ben 4.sıranın en ortasındaydım,sanırım sen benden önlerde bi yerdeydin.Biraz rahatsız olduğum için ve geç kaldım düşüncesiyle alelacele geldiğim için lavinya.net yazısını unutmuştum neyse bi dahaki konserde tanışmak ve şarkılara beraber eşlik etmek dileğiyleSafkan yazdı:valla bende Eskişehir konserindeydim.çok eğlenceliydi.Emrepark senlede tanışmış olduk ama bilmiyorum ya olmadı işte ben baya öndeydim önümde 2 kişi vardı resmen.bide sahne f.d ninde söylediği gibi pek konserlik biryer değildi bar tarzı biryer sonuçta orası.f.d yine büyüledi bizleri.bi dahaki konserinde elele verelim tek yürek tek bilek olalım da tanışalım onunla.

-
- Üye
- İsim: Şahika
inşallah ya bi dahaki sefere.kibemrepark yazdı:dostum ben 4.sıranın en ortasındaydım,sanırım sen benden önlerde bi yerdeydin.Biraz rahatsız olduğum için ve geç kaldım düşüncesiyle alelacele geldiğim için lavinya.net yazısını unutmuştum neyse bi dahaki konserde tanışmak ve şarkılara beraber eşlik etmek dileğiyleSafkan yazdı:valla bende Eskişehir konserindeydim.çok eğlenceliydi.Emrepark senlede tanışmış olduk ama bilmiyorum ya olmadı işte ben baya öndeydim önümde 2 kişi vardı resmen.bide sahne f.d ninde söylediği gibi pek konserlik biryer değildi bar tarzı biryer sonuçta orası.f.d yine büyüledi bizleri.bi dahaki konserinde elele verelim tek yürek tek bilek olalım da tanışalım onunla.
-
- Yeni Üye
-
- Takımdan
- İsim: Aslı
-
- Yeni Üye
-
- Görevli
- İsim: güLşah
-
- Takımdan
- İsim: Aslı
-
- Üye
- İsim: a
-
- Yeni Üye
JAZZ CAFE KONSER REZALETİ
TAM BİR REZALETTİ ANLATILMAZ YAŞANIR. F.D DİNLEMEK İÇİN GİTTİM ARKADAŞLAR AMA SONUÇ NE DİYE SORACAK OLURSANIZ. HÜSRAN SAAT 01:30'DA ONU DİNLEMEK İÇİN GİTTİĞİM KONSERDEN FD'Yİ GÖRMEDEN VE DİNLEMEDEN AYRILMAK ZORUNDA KALDIM...
SAAT 20:30 BAŞLAYACAK OLAN KONSER SAAT 22:00'DE BAŞADI DÜŞÜNÜN TAM 5 SAAT AYAKTA SADECE SÖYLEYECEĞİ 3 ADET PARÇAYI BEKLEDİM AMA NAFİLE... BU KADAR KÖTÜ BİR ORGANİZASYON OLURDU VE OLDU.... JAZZ DİNLEYİP DURDUM O SAATE KADAR SİNİR KIRİZLERİ GEÇİRDİM
SONRADA ÇIKTIM SİNİRDEN O GECE İYİCE KAFAYI DAĞITTIM
ŞİMDİ EN KISA SÜREDE İZMİT, İSTANBUL ÇEVRESİNDE ÇIKACAK KONSER HABERLERİNİ BEKLİYORUM...

SAAT 20:30 BAŞLAYACAK OLAN KONSER SAAT 22:00'DE BAŞADI DÜŞÜNÜN TAM 5 SAAT AYAKTA SADECE SÖYLEYECEĞİ 3 ADET PARÇAYI BEKLEDİM AMA NAFİLE... BU KADAR KÖTÜ BİR ORGANİZASYON OLURDU VE OLDU.... JAZZ DİNLEYİP DURDUM O SAATE KADAR SİNİR KIRİZLERİ GEÇİRDİM

ŞİMDİ EN KISA SÜREDE İZMİT, İSTANBUL ÇEVRESİNDE ÇIKACAK KONSER HABERLERİNİ BEKLİYORUM...
-
- Üye
- İsim: Sarven
Konser Haberi
Arkadaşlar 15 Haziran İstanbul Harbiye Açık Hava'da Feridun Düzağaç konseri var,konser Bülent Ortaçgil,Zühal Olcay ve Feridun Düzağaç olarak duyurulmuştur.
-
- Üye
- İsim: rüya
-
- Yeni Üye