fd konserleri

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
düslerimbiterken

Mesaj gönderen düslerimbiterken »

eskişehir konserindeyim birsürü foto çektim felan neyse sonra herkes imza almaya çalışıordu bende üzgün bir şekilde çok geç kaldığımı anladım ve arkadaşlarla eskişehirde ünlü biyer olan onur işkembeye gittik...saat 2.30 gibi kapıdan ferudun abim girdi we elim ayam titredi...sonra masasına gittim foto çekildim acılarımıza ortak olduğunuz için teşekkür ederim dedim..sadece şarkı büyütmeye gerek yok dedi...sonra el sıkışıp öpüştük çok teşekkür ettim siz mutlu olun yeter dedi...fotoları en kısa zamanda siteye koymayı planlıyorum sorun olmazsa...çok şanslıyım..çok mütevazi biri...hemşerim ya işte...
Safkan
Üye
Üye
İsim: Şahika

Mesaj gönderen Safkan »

valla bende Eskişehir konserindeydim.çok eğlenceliydi.Emrepark senlede tanışmış olduk ama bilmiyorum ya olmadı işte ben baya öndeydim önümde 2 kişi vardı resmen.bide sahne f.d ninde söylediği gibi pek konserlik biryer değildi bar tarzı biryer sonuçta orası.f.d yine büyüledi bizleri.bi dahaki konserinde elele verelim tek yürek tek bilek olalım da tanışalım onunla.
Kullanıcı avatarı
emrepark
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen emrepark »

Safkan yazdı:valla bende Eskişehir konserindeydim.çok eğlenceliydi.Emrepark senlede tanışmış olduk ama bilmiyorum ya olmadı işte ben baya öndeydim önümde 2 kişi vardı resmen.bide sahne f.d ninde söylediği gibi pek konserlik biryer değildi bar tarzı biryer sonuçta orası.f.d yine büyüledi bizleri.bi dahaki konserinde elele verelim tek yürek tek bilek olalım da tanışalım onunla.
dostum ben 4.sıranın en ortasındaydım,sanırım sen benden önlerde bi yerdeydin.Biraz rahatsız olduğum için ve geç kaldım düşüncesiyle alelacele geldiğim için lavinya.net yazısını unutmuştum neyse bi dahaki konserde tanışmak ve şarkılara beraber eşlik etmek dileğiyle :wink:
Safkan
Üye
Üye
İsim: Şahika

Mesaj gönderen Safkan »

emrepark yazdı:
Safkan yazdı:valla bende Eskişehir konserindeydim.çok eğlenceliydi.Emrepark senlede tanışmış olduk ama bilmiyorum ya olmadı işte ben baya öndeydim önümde 2 kişi vardı resmen.bide sahne f.d ninde söylediği gibi pek konserlik biryer değildi bar tarzı biryer sonuçta orası.f.d yine büyüledi bizleri.bi dahaki konserinde elele verelim tek yürek tek bilek olalım da tanışalım onunla.
dostum ben 4.sıranın en ortasındaydım,sanırım sen benden önlerde bi yerdeydin.Biraz rahatsız olduğum için ve geç kaldım düşüncesiyle alelacele geldiğim için lavinya.net yazısını unutmuştum neyse bi dahaki konserde tanışmak ve şarkılara beraber eşlik etmek dileğiyle :wink:
inşallah ya bi dahaki sefere.kib
duru
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen duru »

arkadaşlar en yakın feridun düzağaç konseri ne zaman bilen varmı?
ANATOLİA

Mesaj gönderen ANATOLİA »

en son 14 nisan izmit konserine gittim her zamanki gibi güzeldi daha önceki gittiğim konserlerinde bu seferki gibi konuştuğunu görmemiştim şaştım yani:)
Kullanıcı avatarı
yagmurlar
Takımdan
Takımdan
İsim: Aslı

Mesaj gönderen yagmurlar »

yarın yeni melekte çıkacakmış bülent ortaçgil ve zuhal olcay da var 20.30 da biletler 20-25 ytl imişş
duru
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen duru »

yeni melek haberi için teşekkürler
scalon
Görevli
Görevli
İsim: güLşah

Mesaj gönderen scalon »

yagmurlar yazdı:yarın yeni melekte çıkacakmış bülent ortaçgil ve zuhal olcay da var 20.30 da biletler 20-25 ytl imişş
yagmurlar'ın bahsettiği bir konser değil yalnız. jazz cafe 25.yıl kutlama partisi gibi birşey. fazla sayıda sanatçı ve dj var..
Kullanıcı avatarı
yagmurlar
Takımdan
Takımdan
İsim: Aslı

Mesaj gönderen yagmurlar »

evet scalon haklısın partii, bende konser yazmadım zaten sadece gördüm söylemek istedim. :wink:
destina7
Üye
Üye
İsim: a

Mesaj gönderen destina7 »

antepli fedecilere duyuru 14 haziranda feridun düzağaç antepte tuğcan otelinde saat 16:00 gidebilenlere duyurulur
DreaM_LovE
Yeni Üye
Yeni Üye

JAZZ CAFE KONSER REZALETİ

Mesaj gönderen DreaM_LovE »

TAM BİR REZALETTİ ANLATILMAZ YAŞANIR. F.D DİNLEMEK İÇİN GİTTİM ARKADAŞLAR AMA SONUÇ NE DİYE SORACAK OLURSANIZ. HÜSRAN SAAT 01:30'DA ONU DİNLEMEK İÇİN GİTTİĞİM KONSERDEN FD'Yİ GÖRMEDEN VE DİNLEMEDEN AYRILMAK ZORUNDA KALDIM... :x

SAAT 20:30 BAŞLAYACAK OLAN KONSER SAAT 22:00'DE BAŞADI DÜŞÜNÜN TAM 5 SAAT AYAKTA SADECE SÖYLEYECEĞİ 3 ADET PARÇAYI BEKLEDİM AMA NAFİLE... BU KADAR KÖTÜ BİR ORGANİZASYON OLURDU VE OLDU.... JAZZ DİNLEYİP DURDUM O SAATE KADAR SİNİR KIRİZLERİ GEÇİRDİM :) SONRADA ÇIKTIM SİNİRDEN O GECE İYİCE KAFAYI DAĞITTIM :?

ŞİMDİ EN KISA SÜREDE İZMİT, İSTANBUL ÇEVRESİNDE ÇIKACAK KONSER HABERLERİNİ BEKLİYORUM...
sarven
Üye
Üye
İsim: Sarven

Konser Haberi

Mesaj gönderen sarven »

Arkadaşlar 15 Haziran İstanbul Harbiye Açık Hava'da Feridun Düzağaç konseri var,konser Bülent Ortaçgil,Zühal Olcay ve Feridun Düzağaç olarak duyurulmuştur.
RUDER1
Üye
Üye
İsim: rüya

Mesaj gönderen RUDER1 »

harbiyedeki konser haberi için sağol.keşke tek başına verseydi konserini.
geçen harbiye konserini pisi pisine kaçırdım zaten düşündükçe sinir oluyorum nasıl gidemedim diye.
neyse sağlık olsun inşallah bu yılki de geçen seferki gibi güzel olur.haber verdiğin için sağol sarven!
duru
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen duru »

haberin ayrıntılarını nerden öğrenebiliriz arkadaşlar,bilen var mı?