fd konserleri

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
Kullanıcı avatarı
emrepark
Takımdan
Takımdan

Re: eskişehirliler buraya!

Mesaj gönderen emrepark »

cansu cancan yazdı:
emrepark yazdı:eskişehirliler feridun düzağaç geliyor,nihayet beklenen konser geldi çattı.

konser tarihi:13 nisan perşembe
başlama saati:22.30
yer:222 park
bilet fiyatı:öğrenci 15 tam 20

not:biletler 22 parktan önceden veya konser saati kapıdaki gişeden temin edilebilir.

HEPİMİZE İİ EĞLENCELER :D
emrepark sen gidiyosun sanırım konsere.. ben de gidicem :wink: başka gelecek olan da varsa lavinya.net olarak tanışsak mı :?:
walla çok sevinirim de nsl tanicaz birbirimizi??Ben emrepark falan mı yazsam önüme bi fikrin var mı?
scalon
Görevli
Görevli
İsim: güLşah

Mesaj gönderen scalon »

lavinya.net yazın?
cansu cancan

Mesaj gönderen cansu cancan »

lavinya.net iyi fikir. sen yaz ben seni bulayım. önlerde olursun heralde. şahsen ben öyle olucam :wink:
l&m-i aşk

Mesaj gönderen l&m-i aşk »

selam ankaradaki arkadaşlar bende saklıkent konserine gelmek istiyorum ama kimse benimle gelmiyooo:( etafımda feridunsever kimse yok diyorum ki gidecek olan arkadaşlar hem tanışsak hemde bende sizlerle gelsem süper olur.......
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat
İletişim:

Konser

Mesaj gönderen Bugfixed »

Feridun Düzağaç Konserleri
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat
İletişim:

Mesaj gönderen Bugfixed »

Feridun Düzağaç Konserleri ...
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
RONAL
Üye
Üye

Mesaj gönderen RONAL »

Ya saklıkent konserine gelecek arkadaşlar:Ben en öndeyim.tamam?yaka kartı da takarız.bu kadar zor bişey değil.sırada beklerken en öne gelebilirsiniz... :wink:
melissa
Üye
Üye

Mesaj gönderen melissa »

arkadaşlar onur ve ben birlikte olcaz zaten orda,yakamıza da lavinya.net ve isimlerimizi de yazarız!siz de aynısını yapın birbirimizi görebilelim?biz önceki konserde öyle yaptık ve gayet de başarılı oldu :wink:
mit38
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: fd konserleri

Mesaj gönderen mit38 »

ecem yazdı:aslında çok iyi mi olur çok kötü mü olur bilmiyorum bu sene gelmesi benim açımdan...yani şenliklere. çünkü anfiye üniversite öğrencilerinden başkasını almıyolar ve ben o anfiye giremezsem en önden seyredemezsem ama fd buraya gelirse... mahvolurum:( artık sen yardımcı ol bana :wink: şaka şaka ama cidden benim içi iyi olmaz.. o zaman anfiye kayseri halkını da alsınlar diycem ama geçen yıl ne olduğunu gördük.. rezillikti bedava diye doluşanlar falan... neyse hem şenliklere gelsin hemde kendi konser versin olur o zaman :)

Ben sana bi güzellik yaparım yine gelirse.. :idea:
mazonami
Üye
Üye

Mesaj gönderen mazonami »

arkadaşlar kapıda beklerken konuşalım görüşelim derim ben ve
evi olmayan arkadaşlar aştide yani terminalde sabahlayabilirsiniz (ben genelde öyle yaparım da:))
sadece 5 milyona 3-5 arkadaş taksi ile aştiye gidebilir bu sayede ankaranın geceleri kalınacak en güzel yerini de görmüş olursunuz
benim tavsiyem bu konserde görüşmek üzere............ :wink:
ecem
Üye
Üye

Re: fd konserleri

Mesaj gönderen ecem »

mit38 yazdı:
ecem yazdı:aslında çok iyi mi olur çok kötü mü olur bilmiyorum bu sene gelmesi benim açımdan...yani şenliklere. çünkü anfiye üniversite öğrencilerinden başkasını almıyolar ve ben o anfiye giremezsem en önden seyredemezsem ama fd buraya gelirse... mahvolurum:( artık sen yardımcı ol bana :wink: şaka şaka ama cidden benim içi iyi olmaz.. o zaman anfiye kayseri halkını da alsınlar diycem ama geçen yıl ne olduğunu gördük.. rezillikti bedava diye doluşanlar falan... neyse hem şenliklere gelsin hemde kendi konser versin olur o zaman :)

Ben sana bi güzellik yaparım yine gelirse.. :idea:
:roll: :? :? :? :?:
RONAL
Üye
Üye

Mesaj gönderen RONAL »

Siz geleceksiniz de biz sizi aşti de yatıracağız.Saçmalamayalım.Konserde görüşürüz...
cansu cancan

Mesaj gönderen cansu cancan »

eveeett konser yaklaşık 45 dakika önce bitti.. harika bi konserdi :wink: ama yine de yeni albümden daha fazla söylemesini beklerdim. yürüdüm, gibi gibi, yıldızlar, bir gün ölürsem, aşk çok uzak söylemedi :cry: ebruli vardı :wink: dibimde sürekli buralar soğuk diye bağıran bi grup vardı, ilk yarının sonunda istedikleri oldu. ikinci yarıda da gölge diye bağırdılar ama onu söylemedi. her zamanki gibi alev alevciler vardı :( konserin en başlarında önlerden bi çocuk sürekli gözlüklerini çıkarmasını istedi, f.d de: gözlerim 2.25 astigmat. çıkarırsam seni göremem. imaj yok gerçek var dedi :wink: göz numarasını tam hatırlamıyorum ama öyle bişeydi. söylemediği şarkılar için de borcumuz olsun bi dahaki gelişimizde söyleriz dedi. :wink: uzun bi konserdi, 2 saat sahnede kaldı. gerçi afişlerde 22.30 yazıyodu ama başlaması 23.30u bile geçiyodu. 01.50de de bitti, 10 dk ara verdi. aslında ara vermicekti ama yaşlandım artık 10 dk ara istiyorum dedi :wink: bu arada alakasız ama nejat işler de konserdeydi. şimdilik aklıma bunlar geliyo :wink: resim çektim, onları da yarın eklicem :wink:
ırısh

Mesaj gönderen ırısh »

merabalar.bende yeni üyelerinizdenim.sıkı bi f.d. hayranıyım bende hepiniz gibi.eskişehirde okuyorum.ve dün konseri vardı.çok gelmek istememe rağmen gelemedim,yalnızlık işte,arkadaşlar yoktu yanımda :cry: bide para problemi zaten,kader işte.inşallah bigün bende gelicem :P
neyse çok iyi bakın kendinize..
fd'yle kalın :wink:
baş baş :D
orkunkule550
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen orkunkule550 »

Ankara konseri gerçekten güzel olacak. Yaka kartı fikri gayet iyi (en azından ben kullanabilirim). Konserde görüşmek üzere...
Kilitli