walla çok sevinirim de nsl tanicaz birbirimizi??Ben emrepark falan mı yazsam önüme bi fikrin var mı?cansu cancan yazdı:emrepark sen gidiyosun sanırım konsere.. ben de gidicememrepark yazdı:eskişehirliler feridun düzağaç geliyor,nihayet beklenen konser geldi çattı.
konser tarihi:13 nisan perşembe
başlama saati:22.30
yer:222 park
bilet fiyatı:öğrenci 15 tam 20
not:biletler 22 parktan önceden veya konser saati kapıdaki gişeden temin edilebilir.
HEPİMİZE İİ EĞLENCELERbaşka gelecek olan da varsa lavinya.net olarak tanışsak mı
fd konserleri
Re: eskişehirliler buraya!
Re: fd konserleri
ecem yazdı:aslında çok iyi mi olur çok kötü mü olur bilmiyorum bu sene gelmesi benim açımdan...yani şenliklere. çünkü anfiye üniversite öğrencilerinden başkasını almıyolar ve ben o anfiye giremezsem en önden seyredemezsem ama fd buraya gelirse... mahvolurum:( artık sen yardımcı ol banaşaka şaka ama cidden benim içi iyi olmaz.. o zaman anfiye kayseri halkını da alsınlar diycem ama geçen yıl ne olduğunu gördük.. rezillikti bedava diye doluşanlar falan... neyse hem şenliklere gelsin hemde kendi konser versin olur o zaman
Ben sana bi güzellik yaparım yine gelirse..

arkadaşlar kapıda beklerken konuşalım görüşelim derim ben ve
evi olmayan arkadaşlar aştide yani terminalde sabahlayabilirsiniz (ben genelde öyle yaparım da:))
sadece 5 milyona 3-5 arkadaş taksi ile aştiye gidebilir bu sayede ankaranın geceleri kalınacak en güzel yerini de görmüş olursunuz
benim tavsiyem bu konserde görüşmek üzere............
evi olmayan arkadaşlar aştide yani terminalde sabahlayabilirsiniz (ben genelde öyle yaparım da:))
sadece 5 milyona 3-5 arkadaş taksi ile aştiye gidebilir bu sayede ankaranın geceleri kalınacak en güzel yerini de görmüş olursunuz
benim tavsiyem bu konserde görüşmek üzere............

Re: fd konserleri
mit38 yazdı:ecem yazdı:aslında çok iyi mi olur çok kötü mü olur bilmiyorum bu sene gelmesi benim açımdan...yani şenliklere. çünkü anfiye üniversite öğrencilerinden başkasını almıyolar ve ben o anfiye giremezsem en önden seyredemezsem ama fd buraya gelirse... mahvolurum:( artık sen yardımcı ol banaşaka şaka ama cidden benim içi iyi olmaz.. o zaman anfiye kayseri halkını da alsınlar diycem ama geçen yıl ne olduğunu gördük.. rezillikti bedava diye doluşanlar falan... neyse hem şenliklere gelsin hemde kendi konser versin olur o zaman
Ben sana bi güzellik yaparım yine gelirse..

eveeett konser yaklaşık 45 dakika önce bitti.. harika bi konserdi
ama yine de yeni albümden daha fazla söylemesini beklerdim. yürüdüm, gibi gibi, yıldızlar, bir gün ölürsem, aşk çok uzak söylemedi
ebruli vardı
dibimde sürekli buralar soğuk diye bağıran bi grup vardı, ilk yarının sonunda istedikleri oldu. ikinci yarıda da gölge diye bağırdılar ama onu söylemedi. her zamanki gibi alev alevciler vardı
konserin en başlarında önlerden bi çocuk sürekli gözlüklerini çıkarmasını istedi, f.d de: gözlerim 2.25 astigmat. çıkarırsam seni göremem. imaj yok gerçek var dedi
göz numarasını tam hatırlamıyorum ama öyle bişeydi. söylemediği şarkılar için de borcumuz olsun bi dahaki gelişimizde söyleriz dedi.
uzun bi konserdi, 2 saat sahnede kaldı. gerçi afişlerde 22.30 yazıyodu ama başlaması 23.30u bile geçiyodu. 01.50de de bitti, 10 dk ara verdi. aslında ara vermicekti ama yaşlandım artık 10 dk ara istiyorum dedi
bu arada alakasız ama nejat işler de konserdeydi. şimdilik aklıma bunlar geliyo
resim çektim, onları da yarın eklicem 

merabalar.bende yeni üyelerinizdenim.sıkı bi f.d. hayranıyım bende hepiniz gibi.eskişehirde okuyorum.ve dün konseri vardı.çok gelmek istememe rağmen gelemedim,yalnızlık işte,arkadaşlar yoktu yanımda
bide para problemi zaten,kader işte.inşallah bigün bende gelicem
neyse çok iyi bakın kendinize..
fd'yle kalın
baş baş

neyse çok iyi bakın kendinize..
fd'yle kalın

baş baş

-
- Yeni Üye