ben bursalıyım aslında.. eskişehirde öğrenciyim.. 30 martta eskişehirdeydim o yüzden tayyare konserine gidemedim ama haftaya perşembe eskişehirde konser var.. eminim o da harika bi konser olacak
ya offf zaman geçmiyor burada.
Konser abimizin en çok sevdiği yerde.bence mükemmel olacak.Tabi ankaraya gelmek isteyen arkadaşlara kapımız açık.Her türlü yardımda bulunuruz.
13-14-15 Nisanda arka arkaya konser olucakmış.Ve bunların biride izmit diye duydum sanırım 14 nisan oluyor diğer akşamlar dolu çünkü umarım gelir ya yoksa yollara düşücem gitmek için...
siteyi uzunca bir süredir takip etmeme rağmen ilk defa msj yazma şansım oldu.deli gibi beklediğim konser sonunda gerçekleşecek.evet feridun abimiz 14 nisan cuma günü izmit sabancı kültür merkezinde.benim gibi beklemede olanlara duyrulurrr...
melisa, ronal ben istanbuldan gelicem konser icin. gorusmek isterseniz konser oncesi falan ayarlayabiliriz (ama nasil?)
bir de; bilet almamiza gerek var mi? kapidan buluruz degil mi?
Harika yau evden kaçmama gerek kalmadı izmitede geliyor budur ya arkadaşlar konser öncesi görüşebilirs tabi Lavinya'dan kaç kişi olucak merak ediyorum.
Basak yazdı:melisa, ronal ben istanbuldan gelicem konser icin. gorusmek isterseniz konser oncesi falan ayarlayabiliriz (ama nasil?)
bir de; bilet almamiza gerek var mi? kapidan buluruz degil mi?
burdan haberleşiriz buluşmak sorun değil,ama kapıdan bilete güvenme derim ben