fd konserleri

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
cansu cancan

Mesaj gönderen cansu cancan »

ben bursalıyım aslında.. eskişehirde öğrenciyim.. 30 martta eskişehirdeydim o yüzden tayyare konserine gidemedim ama haftaya perşembe eskişehirde konser var.. eminim o da harika bi konser olacak :wink:
RONAL
Üye
Üye

Mesaj gönderen RONAL »

ya offf zaman geçmiyor burada.
Konser abimizin en çok sevdiği yerde.bence mükemmel olacak.Tabi ankaraya gelmek isteyen arkadaşlara kapımız açık.Her türlü yardımda bulunuruz.
melissa
Üye
Üye

Mesaj gönderen melissa »

onur doğru söylemiş,gelen olursa elimizden gelen en iyi şekilde ağırlarız :wink:
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

13-14-15 Nisanda arka arkaya konser olucakmış.Ve bunların biride izmit diye duydum sanırım 14 nisan oluyor diğer akşamlar dolu çünkü umarım gelir ya yoksa yollara düşücem gitmek için...
gülay

Mesaj gönderen gülay »

siteyi uzunca bir süredir takip etmeme rağmen ilk defa msj yazma şansım oldu.deli gibi beklediğim konser sonunda gerçekleşecek.evet feridun abimiz 14 nisan cuma günü izmit sabancı kültür merkezinde.benim gibi beklemede olanlara duyrulurrr...
cansu cancan

Mesaj gönderen cansu cancan »

ya sabırsızlanıyorum.. haftaya bugün konserdeyim :wink: onurun dediği gibi burda da zaman geçmek bilmiyo.. sayılı gün çabuk geçer derler ama.. geçmiyo :(
Basak
Üye
Üye
İsim: Basak

Mesaj gönderen Basak »

melisa, ronal ben istanbuldan gelicem konser icin. gorusmek isterseniz konser oncesi falan ayarlayabiliriz (ama nasil?)
bir de; bilet almamiza gerek var mi? kapidan buluruz degil mi?
bozcaadali
Üye
Üye

Harika yau evden kaçmama gerek kalmadı izmitede geliyor budur ya :P arkadaşlar konser öncesi görüşebilirs tabi Lavinya'dan kaç kişi olucak merak ediyorum.
melissa
Üye
Üye

Mesaj gönderen melissa »

Basak yazdı:melisa, ronal ben istanbuldan gelicem konser icin. gorusmek isterseniz konser oncesi falan ayarlayabiliriz (ama nasil?)
bir de; bilet almamiza gerek var mi? kapidan buluruz degil mi?
burdan haberleşiriz buluşmak sorun değil,ama kapıdan bilete güvenme derim ben :roll:
Basak
Üye
Üye
İsim: Basak

Mesaj gönderen Basak »

ancak o sabah ankaraya gelebilecegim, internet uzerinden alabilecegim bir yer var mi?
melissa
Üye
Üye

Mesaj gönderen melissa »

biletix i dene istersen bi?
RONAL
Üye
Üye

Mesaj gönderen RONAL »

walla başak ben saat 3 gibi kapının önünde olucam.eğer gideceğim yerleri falan bilmiorum diosan sana bi şekilde ulaşırız.
RONAL
Üye
Üye

Mesaj gönderen RONAL »

ayrıca melis in dediği gibi kapıdaki bilete güvenme.Çabuk biter.Belki kapıya bile kalmaz.Çünkü herkes feridun u saklıkentte izlemek istiyor.BEN DAHİL :D
Kullanıcı avatarı
Adventureman
Admin
Admin
İsim: Ersin

Mesaj gönderen Adventureman »

F.D Konserleri ...
bozcaadali
Üye
Üye

izmit konseri kaçta olucak ve bileti nerden alabiliriz gösteri merkezi hariç bi bilginiz var mı acaba?