fd konserleri

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
mit38
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: fd konserleri

Mesaj gönderen mit38 »

ecem yazdı:
mit38 yazdı:
ecem yazdı: eveeeeeeeettt
yeliz kayserili ve 91 lisin galiba?? senle tanışmak isterim kayseride fd hayranı az...

Fd nin Erciyes Üni KOnserine gitmişmiydiniz... Bütün şarkılarını ayakta birlikte söylemiştik süper bi konserdi...
gittim gitmez olur muyum hiç?? o kadar süper bi organizasyon olmamasına,sahneye delilerin atlamasına rağmen çok büyüleyici bi geceydi benim için...
Ya evet şimdi hatırladım sahneye kostüm giymiş delinin biri atlamıştı. Ben onu konserin bi parçası zannetmiştim.
Bu yılda üni. bahar şenliklerine gelmesi için imza toplayacağız okulumuzda . İnşallah yine gelir...
fd42
Banlanmış Üye
Banlanmış Üye

Mesaj gönderen fd42 »

fd kayseride konser verirse bende konyadan konsere gideceğim nasıl olsa konya'yada gelecek 1 senede 2 kez feridunu canlı izlemiş olurum
cansu cancan

Mesaj gönderen cansu cancan »

RONAL yazdı:Melis en güzeli geze geze ankaraya döneriz :D
yürüyerek mi dönceksiniz :?: :P
ecem
Üye
Üye

Re: fd konserleri

Mesaj gönderen ecem »

mit38 yazdı:
ecem yazdı:
mit38 yazdı:
Fd nin Erciyes Üni KOnserine gitmişmiydiniz... Bütün şarkılarını ayakta birlikte söylemiştik süper bi konserdi...
gittim gitmez olur muyum hiç?? o kadar süper bi organizasyon olmamasına,sahneye delilerin atlamasına rağmen çok büyüleyici bi geceydi benim için...
Ya evet şimdi hatırladım sahneye kostüm giymiş delinin biri atlamıştı. Ben onu konserin bi parçası zannetmiştim.
Bu yılda üni. bahar şenliklerine gelmesi için imza toplayacağız okulumuzda . İnşallah yine gelir...
aslında çok iyi mi olur çok kötü mü olur bilmiyorum bu sene gelmesi benim açımdan...yani şenliklere. çünkü anfiye üniversite öğrencilerinden başkasını almıyolar ve ben o anfiye giremezsem en önden seyredemezsem ama fd buraya gelirse... mahvolurum:( artık sen yardımcı ol bana :wink: şaka şaka ama cidden benim içi iyi olmaz.. o zaman anfiye kayseri halkını da alsınlar diycem ama geçen yıl ne olduğunu gördük.. rezillikti bedava diye doluşanlar falan... neyse hem şenliklere gelsin hemde kendi konser versin olur o zaman :)
melissa
Üye
Üye

Mesaj gönderen melissa »

onuurr ben otobüsleri de buldum,saat 2 15 3 45 5e kadar yolu varmış :D
cansu cancan

arkadaşlar konser tarihi ve yeri değişmiş.. 13 nisan perşembe 222 parkta (eski adıyla doors park).. saat 22.00de, bilet fiyatları aynı, öğrenci 15 tam 20 ytl.. ama sabahlama hayallerim suya düştü çünkü cuma sabahı 9da sınavım var :( bi de 5 bilet alana 1 bilet bedava kampanyası varmış :wink: bu kampanyadan yararlanabilir miyiz acaba :?: onur ve melisa dışında kesin gelen var mı :?:
melissa
Üye
Üye

Mesaj gönderen melissa »

aaaaa :x
olmadı ki ama bu!ben gelemiyorum o zaman :(
cansu cancan

melissa__ yazdı:aaaaa :x
olmadı ki ama bu!ben gelemiyorum o zaman :(
ama nedeeenn :(
melissa
Üye
Üye

Mesaj gönderen melissa »

ertesi gün akşama kadar dersim var benim
çok üzüldüm ben yaa :(
RONAL
Üye
Üye

Mesaj gönderen RONAL »

ya feridun bu sene bütün konserlerinin tarihini değiştiriyor.Of ya şansım yarıya düştü :(
guchlu29
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen guchlu29 »

bi kaç saat önce sölemiştim ama tekrar etmek istiyorum.
15 nisan cumartesi saklıkentte konser var.kapı açılış 21:00 bilet 15 ytl
süper bi konser olacak :D
RONAL
Üye
Üye

Mesaj gönderen RONAL »

işte bu yaaa..Cansu kusura bakma :D
cansu cancan

RONAL yazdı:ya feridun bu sene bütün konserlerinin tarihini değiştiriyor.Of ya şansım yarıya düştü :(
yoo bence düşmedi.. 15nisanda saklıkentte konseri var.. sanırım onunla alakalı bi tarih değişikliği eskişehirdeki..
cansu cancan

niye kusura bakayım ki? :wink: iki gün sonra ankarada konseri varken eskişehire gelmeniz için ısrar edemem tabi :) tabi ankaralı olmayan arkadaşları hala bekliyorum :wink:
sheriff
Üye
Üye

Mesaj gönderen sheriff »

galiba aranzda hiç Bursa lı yok.
30 mart Tayyare konserinden hiç bahseden olmamış. Bursa da olup da bu muhteşem konseri kaçıracak lavinya.net üyesi yoktur heralde.
konser gerçekten mukemmeldi. ama Tayyare nin güvelik görevlileri kulise girme isteğimi reddetti :cry:

sınavlarm yaklaşmasaydı ve projem olmasaydı eskişehir e geliridm konser için. :?