Fd nin Erciyes Üni KOnserine gitmişmiydiniz... Bütün şarkılarını ayakta birlikte söylemiştik süper bi konserdi...
gittim gitmez olur muyum hiç?? o kadar süper bi organizasyon olmamasına,sahneye delilerin atlamasına rağmen çok büyüleyici bi geceydi benim için...
Ya evet şimdi hatırladım sahneye kostüm giymiş delinin biri atlamıştı. Ben onu konserin bi parçası zannetmiştim.
Bu yılda üni. bahar şenliklerine gelmesi için imza toplayacağız okulumuzda . İnşallah yine gelir...
mit38 yazdı:
Fd nin Erciyes Üni KOnserine gitmişmiydiniz... Bütün şarkılarını ayakta birlikte söylemiştik süper bi konserdi...
gittim gitmez olur muyum hiç?? o kadar süper bi organizasyon olmamasına,sahneye delilerin atlamasına rağmen çok büyüleyici bi geceydi benim için...
Ya evet şimdi hatırladım sahneye kostüm giymiş delinin biri atlamıştı. Ben onu konserin bi parçası zannetmiştim.
Bu yılda üni. bahar şenliklerine gelmesi için imza toplayacağız okulumuzda . İnşallah yine gelir...
aslında çok iyi mi olur çok kötü mü olur bilmiyorum bu sene gelmesi benim açımdan...yani şenliklere. çünkü anfiye üniversite öğrencilerinden başkasını almıyolar ve ben o anfiye giremezsem en önden seyredemezsem ama fd buraya gelirse... mahvolurum:( artık sen yardımcı ol bana şaka şaka ama cidden benim içi iyi olmaz.. o zaman anfiye kayseri halkını da alsınlar diycem ama geçen yıl ne olduğunu gördük.. rezillikti bedava diye doluşanlar falan... neyse hem şenliklere gelsin hemde kendi konser versin olur o zaman
arkadaşlar konser tarihi ve yeri değişmiş.. 13 nisan perşembe 222 parkta (eski adıyla doors park).. saat 22.00de, bilet fiyatları aynı, öğrenci 15 tam 20 ytl.. ama sabahlama hayallerim suya düştü çünkü cuma sabahı 9da sınavım var bi de 5 bilet alana 1 bilet bedava kampanyası varmış bu kampanyadan yararlanabilir miyiz acaba onur ve melisa dışında kesin gelen var mı
bi kaç saat önce sölemiştim ama tekrar etmek istiyorum.
15 nisan cumartesi saklıkentte konser var.kapı açılış 21:00 bilet 15 ytl
süper bi konser olacak
niye kusura bakayım ki? iki gün sonra ankarada konseri varken eskişehire gelmeniz için ısrar edemem tabi tabi ankaralı olmayan arkadaşları hala bekliyorum
galiba aranzda hiç Bursa lı yok.
30 mart Tayyare konserinden hiç bahseden olmamış. Bursa da olup da bu muhteşem konseri kaçıracak lavinya.net üyesi yoktur heralde.
konser gerçekten mukemmeldi. ama Tayyare nin güvelik görevlileri kulise girme isteğimi reddetti
sınavlarm yaklaşmasaydı ve projem olmasaydı eskişehir e geliridm konser için.