(link removed) dan bilet ayırtma gibi bir şansınız var arkadaşlar.kapıdaki biletlere güvenmek yerine internet üzerinden işinizi garantiye alın derim ben.bu konser hayatta kaçmazzz..Basak yazdı:ancak o sabah ankaraya gelebilecegim, internet uzerinden alabilecegim bir yer var mi?
fd konserleri
konser
feridunun izmit konseri 14 nisan cuma akşamı 20:30 sabancı gösteri merkezindeymiş.
biletler 20 ytl tek fiyat ve numaralıymış.cuma çalıştığım için büyük ihtimalle gidemiycem .bu kadar yakındaki konserine bile gidememek çok kötü...
gidebilenler bizler içinde eğlenin,
ve bu sene ilk defa gidecek olanlarda ezginin günlüğünden Ebruliyi ezberlesinler ,bu sene galiba her konserinde söylüyor ve güzel bir parça...
biletler 20 ytl tek fiyat ve numaralıymış.cuma çalıştığım için büyük ihtimalle gidemiycem .bu kadar yakındaki konserine bile gidememek çok kötü...
gidebilenler bizler içinde eğlenin,
ve bu sene ilk defa gidecek olanlarda ezginin günlüğünden Ebruliyi ezberlesinler ,bu sene galiba her konserinde söylüyor ve güzel bir parça...
-
- Üye
- İsim: Özlem
eskişehirliler buraya!
eskişehirliler feridun düzağaç geliyor,nihayet beklenen konser geldi çattı.
konser tarihi:13 nisan perşembe
başlama saati:22.30
yer:222 park
bilet fiyatı:öğrenci 15 tam 20
not:biletler 22 parktan önceden veya konser saati kapıdaki gişeden temin edilebilir.
HEPİMİZE İİ EĞLENCELER
not:biletler 22 parktan önceden veya konser saati kapıdaki gişeden temin edilebilir.
HEPİMİZE İİ EĞLENCELER

Re: eskişehirliler buraya!
emrepark sen gidiyosun sanırım konsere.. ben de gidicememrepark yazdı:eskişehirliler feridun düzağaç geliyor,nihayet beklenen konser geldi çattı.
HEPİMİZE İİ EĞLENCELER

hiç sorma melissacım ya,,,orada olmayı çok isterdim ama daha kapı açılışı saat dokuzda..çıkışımız acaip geç olur,benim için tabi ki bişi farketmez de bizimkiler izin vermeyebilir..zaten feriduna olan aşırı ilgim,aşırı sevgim sinirlerini bozuyo..nedense?? öle işte meliscim,artık size iyi eğlencelermelissa__ yazdı:ODYSSEIA nerelerdesin??bak saklıkentte konser varrrr!!

Re: eskişehirliler buraya!
ÇOK SAĞOLUN ARKADAŞLAR BELKİ GÖRÜŞÜRÜZ ORADAemrepark yazdı:eskişehirliler feridun düzağaç geliyor,nihayet beklenen konser geldi çattı.
HEPİMİZE İİ EĞLENCELER

ev nerde ki?bi bırakabiliriz seni sanırım?sen bana bi mail atodysseia yazdı:hiç sorma melissacım ya,,,orada olmayı çok isterdim ama daha kapı açılışı saat dokuzda..çıkışımız acaip geç olur,benim için tabi ki bişi farketmez de bizimkiler izin vermeyebilir..zaten feriduna olan aşırı ilgim,aşırı sevgim sinirlerini bozuyo..nedense?? öle işte meliscim,artık size iyi eğlencelermelissa__ yazdı:ODYSSEIA nerelerdesin??bak saklıkentte konser varrrr!!
merhaba ankaradaki arkadaslar,
ben yolculuk ve konser biletlerini ayarladim. c.tesiyi bekliyorum. ankaraya hayatimda 2.gelisim olacak. esasinda cumada izmitte konser varmis bana cok daha yakin olacakti ama bar konseri olmasi acisindan saklikenti tercih ettim. cunku istanbuldaki yenimelek ve sabanci konserlerine gittim tadlari cok farkliydi.
3 subatta deliyi soylerken (daha klip cekilmemisti) herkes el salliyodu.sabanci konserinde ise birtek benim ve yanimdaki arkadasimin el salladigini farkettik
) insanlar garip garip bakti
ben yolculuk ve konser biletlerini ayarladim. c.tesiyi bekliyorum. ankaraya hayatimda 2.gelisim olacak. esasinda cumada izmitte konser varmis bana cok daha yakin olacakti ama bar konseri olmasi acisindan saklikenti tercih ettim. cunku istanbuldaki yenimelek ve sabanci konserlerine gittim tadlari cok farkliydi.
3 subatta deliyi soylerken (daha klip cekilmemisti) herkes el salliyodu.sabanci konserinde ise birtek benim ve yanimdaki arkadasimin el salladigini farkettik