ben de ankaradaki konsere kiminle gideceğimi bilmiyorum,kimse gelmiyo benimle.. hep ablamla giderdik,ama geçen sene bütün konserlere peşimden süreklediğim için onu,artık sıkıldı ve gelmeyeceğini söylüyo..tek başıma yollara düşecem galiba
kırmızı bir gülle konsere gitki ceren seni tanısın odyseia..melissa_ bana kızacak ama niye birbirimize vermiyorizki msn lerimizi .. mesela herkez birbirine vermeyebilir ama aynı ilde olanlar birbirine verse hiç fena olmaz..
bişi biliyoruz da söylüyoruz heralde=p
bana zamanında kızmıştın ama ali,bu yüzden demiştim ben sana sana mail adresime at demiştim
buarada gül fikri gayet hoş neden olmasın
aşkolsun murat abi sensiz olur mu?yalnız cidden,ya herkes aynı renk bişiler giysin (bu biraz sakat olabilir tabi ),ya da karanfil olayı çok mantıklı..yalnız gözümün önüne getiriyorum da çok komik ya.. düşünsenize bi yere toplanmış bi grup,herkesin elinde bi karanfil
odysseia yazdı:ben de ankaradaki konsere kiminle gideceğimi bilmiyorum,kimse gelmiyo benimle.. hep ablamla giderdik,ama geçen sene bütün konserlere peşimden süreklediğim için onu,artık sıkıldı ve gelmeyeceğini söylüyo..tek başıma yollara düşecem galiba
merak etme yalnız kalmayacaksın bi çok lavinya net üyeside orda olacak çünkü ama hakikaten biz birbirimizi nasıl tanıycaz karanfilden başka çare yok heralde
yalnız bişey sorcam arkadaşlar meb şura salonundaki konserlerden önce ya da sonra kaset imzalatma görüşme gibi durumlar olabilio mu bilen varsa aydınlatabilir mi?