Dün akşam yine tam anlamıyla muhteşem bir konser izledik. Mekan,atmosfer iyiydi. Feridun Bey'in keyfi yerindeydi. Şarkılara çokca eşlik edildi. Bu da onu mutlu etti. "Her zamanki şarkıların yanına "yanında,yalan ve unut beni"yi ilave etti. Çok istekliydik hep birlikte. Bazen güldük bazen hüzünlendik. Sitemizden
Basak arkadaşımızla tanıştık.
Hakan Abi Hayriye Abla bir demek gül hediye etti abimize. Çok hoş sohbetler geçti şarkı aralarında. Bu konserlerin en güzel taraflarından biri de hep tanıdık simaların olması galiba... Konserlere aralıksız gelen bir çok insan vardı. Bir akşam önce balans'ta onu dinlemiş olanların ataşehir'e de gelmesi ortamı çok sıcak tuttu. Aralarda yerli yersiz bağıranlar olmadı.Laf atan da yoktu öyle...
Ne yalan söyleyeyim gözlerim Bahar'ı

,serkan abileri,zafer ile gülşahı,zuhal ablayı,özlemi ile muratı ve daha aklıma gelmeyen bir çok kişiyi aradı...
Keşke burada olsalardı dedim kendi kendime.
Konser Boyunca yanımda olan; Sevgili Bekir'e,Bektaş'a,Fatih'e,Hakan Abi ve Hayriye Abla'ya,Basak'a,turuncu'ya,ronal'a teşekkürler. Sizler bu konserlere anlam katıyorsunuz sağolun.
Ben dün akşam bir şey daha anladım. Feridun Bey'in olmadığını farzedelim,(edebilirsek

) ben onun orkestrasını her zaman büyük bir zevkle dinlerim.
Gerçekten çok iyi müzisyenler hepsi. Konserlerdeki gülüşleri,şarkıları mırıldanışları bile mutlu ediyor beni. Çok mütevaziler sağolsunlar.
Umarım en az 15 sene daha hep birlikte izleriz onları...
Unuttuklarım olabilir zamanla tamamlarız. Herkese Teşekkürler...
İki konserin de fotoğrafları siteye eklenecektir