fd konserleri

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Re: fd konserleri

Mesaj gönderen bozcaadali »

cmrtsi sen gidicek misin Sakarya olursa ? bana bak bende arkadaş arıyorum eğer kesin gidersen beni unutma dostum :) birde dün gece Balans'ta olan arkadaşlar nerde :( anlatmadılar hiç bir şey :(
ponnik
Üye
Üye
İsim: Sonay

Mesaj gönderen ponnik »

sakaryada f.d nin konseri var ve benim vizelerime denk geliyor :( umarım gelebilirim ben de arkadaşlar gelmeyi çok istiyorum bakalım belki bir şeyler ayarlayabilirim :arrow:
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli
İsim: Emrah

Mesaj gönderen Bozcaada »

Dostlar dün akşamki balans konseri gene muhteşemdi. Çok samimi çok içten bir konser oldu. Yanında ve Unut Beni'yi söyledi diğer şarkılara ek olarak. Çok kalabalık değildi.Rock House konserindeki gibiydi ortam.
Serkan Abi'yi aradım gözlerim "İçimden Şehirler Geçiyor"da. Onlar da yoktu.
Biz bayağı eğlendik. Orkestra yine harikaydı. Taner Keleş'in soloları,Mert Alkaya'nın atakları ve süslemeleri coşturdu bir ara.
Şarkı aralarında durmadan laf attılar feridun bey'e.
"Seni en sıcak ben öperdim kim bilir? Ama sen bilmiyorsun?" diye bağıran biri oldu malesef... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ama süper bir geceydi.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Mesaj gönderen cmrtsi »

bozcaadali eğer bi aksilik çıkmazsa tabiki gelicem, yok yok yanlız kalmazsın merak etme... :wink: ponnik sende gell :) ayarlamaya çalış bi şekilde...
konser nerede olacak tam olarak onu bi öğrensek keşke...
Kullanıcı avatarı
sehrikalp
Admin
Admin
İsim: Serkan

Mesaj gönderen sehrikalp »

Of of ne güzel bir seri gidiyorduk. Tam zamanıydı uzmanlık eğitiminin. Emrahcım orada olsam da olmasam da kalbim sizlerle. Bu akşam Chicago Bulls'ta benim yerime de bağır lütfen. "İçimden Şehirler Geçiyoooooor" , diyerek. Biliyorum ki; senin de içinden şehirler geçiyor. :wink:
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli

peki abicim :wink: :P
uzak
Üye
Üye
İsim: İltür

Mesaj gönderen uzak »

Ardı ardına iki akşam iki konser.. Gençlik böyle bir heyecan taşımak demek ki.. Ne güzel valla.. :)
Ben dün akşamki konserin kalabalık olmayacağını tahmin ettim ve gelmeyi özellikle çok istedim ama olmadı. :( Belki biraz tadını özlemek gerek, diyerek avutuyorum kendimi... :)
Emrah, benim için de "Bugün orda da cumartesi miii..." diyerek bağırsaydın bari.. :)
RUDER1
Üye
Üye
İsim: rüya

Mesaj gönderen RUDER1 »

Dün gece Ataşehir'de gerçekten çok eğlendik,daha önce barda dinlememiştik,söyleyen Feridun olunca mekan pek önemli değil..Valla sahneye bakmaktan etrafı pek göremedik,galiba kalabalıktı :) Yine her konserde olduğu gibi uykusuzluğa ve duman altında kalmamıza fazlasıyla değdi,mükemmeldi..Sesinden mahrum kalmamak dileğiyle.....ve de Anadolu Yakası'ndaki konserlerinden...Ya da Avrupa Yakası...yeter ki konser Feridun'un olsun...Sevgiler..
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli

Dün akşam yine tam anlamıyla muhteşem bir konser izledik. Mekan,atmosfer iyiydi. Feridun Bey'in keyfi yerindeydi. Şarkılara çokca eşlik edildi. Bu da onu mutlu etti. "Her zamanki şarkıların yanına "yanında,yalan ve unut beni"yi ilave etti. Çok istekliydik hep birlikte. Bazen güldük bazen hüzünlendik. Sitemizden Basak arkadaşımızla tanıştık.
Hakan Abi Hayriye Abla bir demek gül hediye etti abimize. Çok hoş sohbetler geçti şarkı aralarında. Bu konserlerin en güzel taraflarından biri de hep tanıdık simaların olması galiba... Konserlere aralıksız gelen bir çok insan vardı. Bir akşam önce balans'ta onu dinlemiş olanların ataşehir'e de gelmesi ortamı çok sıcak tuttu. Aralarda yerli yersiz bağıranlar olmadı.Laf atan da yoktu öyle...

Ne yalan söyleyeyim gözlerim Bahar'ı :cry: ,serkan abileri,zafer ile gülşahı,zuhal ablayı,özlemi ile muratı ve daha aklıma gelmeyen bir çok kişiyi aradı...
Keşke burada olsalardı dedim kendi kendime.

Konser Boyunca yanımda olan; Sevgili Bekir'e,Bektaş'a,Fatih'e,Hakan Abi ve Hayriye Abla'ya,Basak'a,turuncu'ya,ronal'a teşekkürler. Sizler bu konserlere anlam katıyorsunuz sağolun.

Ben dün akşam bir şey daha anladım. Feridun Bey'in olmadığını farzedelim,(edebilirsek :P ) ben onun orkestrasını her zaman büyük bir zevkle dinlerim.
Gerçekten çok iyi müzisyenler hepsi. Konserlerdeki gülüşleri,şarkıları mırıldanışları bile mutlu ediyor beni. Çok mütevaziler sağolsunlar.
Umarım en az 15 sene daha hep birlikte izleriz onları...

Unuttuklarım olabilir zamanla tamamlarız. Herkese Teşekkürler...
İki konserin de fotoğrafları siteye eklenecektir :wink: :P
Basak
Üye
Üye
İsim: Basak

: fd konserleri

Mesaj gönderen Basak »

Emrahhh, ben de hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum.

Resim çektirmekteki performansım çok iyiydi ama Feridunu bulunca konuşacak birşey bulamadım ve o kadar saçmaladım ki anlatamam size!!!
:oops:
zuzu
Üye
Üye
İsim: Zuhal

Mesaj gönderen zuzu »

Keşke Emrah cım o muhteşem gece de de birlikte olabilseydik kısmet başka konserlere inşallah ...
mrtkgl
Üye
Üye
İsim: MuraT

Mesaj gönderen mrtkgl »

emrahçım konser hakkında verdiğin detaylar için teşekkür ederiz keşke olabilseydik bizde... inşallah yaz konserlerinden birine... nice konserlerde görüşebilmek dileklerimle...
Kullanıcı avatarı
bdemirel
Takımdan
Takımdan
İsim: Bekir

Mesaj gönderen bdemirel »

Balans ve Ataşehir konserlerinin peş peşe olması unutulmaz bir hafta sonunu geçirmemizi sağladı...
Balans konseri , aynı yerde olan konserlere göre tanıdık kişilerin azlığından olsa gerek katılımın düşük olduğu bir konserdi.’Beyaz’ la başayan gecenin ilk yarısı duygusal ağırlıkta geçse de, daha sonra FD’ nin Küresel uyarıcılığı simgeleyen‘globalwarner’ yazılı tişörtüyle sahne çıktığı ve bize de internetten ‘globalwarner’ın sitesinden bu konuyla ilgili bilgi alabileceğimizi söylediği ikinci yarıda eğleniyormuş gibi yaptığımız şarkıların sayesinden hareketli anlarla noktalandı...

Ataşehir konseri ise gerek mekanın seyir rahatlığı acısından ,gerek dinleyicilerin ilgisi, konser anı, konser sonrası yaşanılanlarıyla unutulmaz zamanların geçtiği bir geceydi..Bu gecede de FD ve arkadaşları yine bildiğimiz gibi cok başarılıydılar..
Adı sevda, Yalan ve Rock House konserinden buyana dinleyemediğimiz Benim Hala Umudum Var’ıda diğer şarkılarıyla birlikte seslendirmeleri cok hoştu..

Bu konserde o güzel anları beraber yaşayıp daha özel geçmesini sağlayan Hakan Abi ve Hayriye Ablaya, Emrah’a Bilal’a diğer arkadaşlarıma ve sevgili FD ye orkestra üyelerine, emeği gecen herkese teşekkürler...

Tekrar böyle güzel zamanlarda görüşmek üzere...
Saygılar...
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli

ağızına sağlık bekircim
RUDER1
Üye
Üye
İsim: rüya

Mesaj gönderen RUDER1 »

Ataşehir konserinde her ne kadar feridun beyi yandan izlediysemde ( ki profildende süper duruşu var :) ) genede güzel bir geceydi.
ama bu kadar geç olmasa ne kadar güzel olucak.Balanstaki konserlerine dönüş geç oluyor diye gidemiyoruz.zaten konser geç başlıyor birde feridun bey nerden baksanız yarım saat geç çıkıyor konser. malesef anadolu yakasında oturanlar için dönüş kadar konsere gidişte zor oluyor.Sağlık olsun yaz geliyor inşallah üniversitelerdeki bahar şenliklerinde , açık hava , rumelihisarı gibi etkinliklerde dinleme imkanımız olur.

bu arada yeni saç modelini pek beğenmedim ,kısa saç daha çok yakışıyor.bir dahaki sefere makası kızına kaptırmaz umarım:))
sevgiler