7 Nisan'da da Ataşehir'deyiz değil mi Emrah?
Ataşehir'i gittik,gördük,bir iki birşey de ısmarladık birbirimize eşler olarak. .Ortam çok güzel.Yeni bir mekan,modern,enlemesine sahne altı var.(salon)Havadar. Herkesin F.D'ye yakın olma şansı fiziki olarak(meraklılarına) daha uygun.Sahne daha alçak.Tavana bir tane Amerikan arabasıda asmışlar,dekor olarak.Terası da var.Arada muhakkak açarlar.(belki konserde de açarlar) Biraz konuştuk,çalışanlarla.Feridun'un 500 kişi toplamasına eminler.Nev ve Yüksek sadakat 350-400 toplamışlar.Biz yer ayırttık 4 tane.(Biletler 30,00 ytl.) Stand usulü var.Kadıköy yakasında oturanlar ve diğerleri bekliyoruz...
EMRAH Taksim'den çift katlılar tam chicago'nun kapısına (Taksim-Ataşehir)bırakıyor.Dönüştede Bostancıdan dolmuşlar var Taksim'e.Bostancı yakın zaten Taksiyle 3-5 dakika.Gelişte Üsküdar-Ataşehir minübüsleri Üsküdar'dan Katibim restaurantın önünden kalkıyor.Mecidiyeköy'den gelenler E-5 te Göztepe,Yenisahra'da da inseler Minübüs(Ataşehir-Üsküdar)oralardan onları alır. Tam kapıda son durakta elinizle koymuş gibi. Görüşmek üzere.(Biz de kalma hakkınız da saklı ayrıca.)
Sanıyorum iptal olmuşş çünkü posterleri kaldırmışlar sponsorlor sorun çıkarmış öğrendiğime göre bende çokkk üzüldüm ama bu ikinci iptal olan FD konseri her seferinde çok seviniyorum sonrada iptal olunca da çok üzülüyorumm ...
ya ama ben çok hazırlamıştım kendimi ya
ya bişeyler yapabilir miyiz acaba? gitsek sponsorlarla falan konuşsak mesela
eğer bişeyler yapılabilirse ben mutlaka elimden geleni yaparım haber ederseniz çok sevinirim..
Valla bilmiyorum bişey yapılabilirmii ama Zeugma Cafe hazırlıodu bu konserii posterleri bile basılmıştı belki cafe de ki görevlilerle konuşulursa yardımcı olabilirlerr kimle irtibata geçilmesi gerektiği konusunda...
ben yarın sabah gitcem bi konuşmak için en azından ne olmuş ne bitmiş onu öğreniyim ya çok üzüldüm ya bari ertelenmiş olsun ya iptal olmasın yaa
sende bi haber alırsan bana yazarsan çok sevinirim görüşmek üzere..